Secretele Bucatariei - Revista Ioana

Secretele Bucatariei - Revista Ioana | Autor: Moss

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am o mare rugaminte la voi.
In penultimul numar al revistei Ioana- Secretele Bucatariei exista o reteta pentru sufleu de mere ( undeva pe la mijlocul revistei )
Poate cineva sa-mi scrie si mie aceasta reteta, intrucat am ratacit aceasta revista si nu e chip sa o gasesc.
Cred ca e vb de numarul 11 al revistei.

Va multumesc si va doresc un An Nou cu multe bucurii si impliniri.

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Moss, chiar tu sa fi?
uite www.revistaioana.ro/arhiva.html" target="_blank">Aici arhiva revistei poate gasesti ceea ce cauti

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna,

Da, chiar eu sunt.
Iti multumesc tare mult pentru intentie dar arhiva indicata de tine nu ma prea ajuta.

O sa mai incerc la chioscurile de presa, desi, fiind vorba de un numar mai vechi, s-ar putea sa nu o mai gasesc.

Un An Nou cu multe bucurii !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Uite am cautat-o in seara asta:

Sufleu de mere

Se incinge cuptorul la 180grade. Se curata 1kg de mere si se taie felii subtiri. Se amesteca impreuna cu sucul de la 1/2 lamaie, 50g migdale, 50g stafide, 1 praf scortisoara, 4cl rom si 2 linguri zahar. Se unge o forma de sufleu si se aseaza inauntru compozitia de mere. Se separa 4 oua. Se bat 80g zahar cu 100g unt; se inglobeaza pe rand galbenusurile, urmate de 100g faina, lingura cu lingura, alternand cu 80ml lapte.
In final se inglobeaza albusurile batute. Compozitia se toarna peste mere si se coace sufleul 40 de minute pana se rumeneste. Se scoate din cuptor si se serveste pudrat cu zahar.

Sper ca e reteta pe care o cautai.


J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput