intrebare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Deianira, esti o frumoasa.

In prima poza porti un ruj rosu care vine perfect cu satenul parului si tenul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc din suflet!!!

culoarea ochilor este caprui. culoarea pielii este usor bronzata... de obicei folosesc nuante de maro (ca si xio) iar ruj nu folosesc DELOC! ma cam enerveaza sa simt pe buza chiar si balsamul de buze...
iar ruj rosu nu am folosit niciodata.... dar acum mi s a pus pata, l-am cumparat si am zis ca ar merge super cu rochia neagra si pantofii+accesoriile rosii.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am pus o pozica de acum 3 zile. http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/decembrie%2009/?action=view¤t=IMG_7588.jpg&newest=1 eu sunt cea in bluza de trening alba, nu se vede prea bine ....:(

Din ce vad in poza, ti s-ar potrivi foarte bine nuanta de ruj rosu exact ca pantalonasii copilului pe care il tii in brate(un rosu caramiziu)

La ochi poti merge linistita, in general, pe culorile: verde, maro-roscat, gri deschis si eventual un roz ´´cuminte´´.
Mascara neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am pus o pozica de acum 3 zile. http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/decembrie%2009/?action=view¤t=IMG_7588.jpg&newest=1 eu sunt cea in bluza de trening alba, nu se vede prea bine ....:(

Din ce vad in poza, ti s-ar potrivi foarte bine nuanta de ruj rosu exact ca pantalonasii copilului pe care il tii in brate(un rosu caramiziu)

La ochi poti merge linistita, in general, pe culorile: verde, maro-roscat, gri deschis si eventual un roz ´´cuminte´´.
Mascara neagra.

sar'mana de raspuns!! cam asa e culoarea rujului..

Mergi la inceput