cum calatorim cu gemenii?

cum calatorim cu gemenii? | Autor: tynutza

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!sunt mamica a 2 gogosele :sarah madalina&ingrid argentina(10.11.2009) si as vrea cateva pareri din partea voastra mamici mai cu experienta:noi momentan locuim in italia si ptr botez am vrea sa venim acasa,dar ma gandesc ca la 3luni sunt cam mici sa vin 2000km cu ele?voi cand si unde ati plecat cu puii vostri? sarbatori fericite

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nu e usor dar nici imposibil.
In primul rand, daca veniti cu avionul, banuiesc ca ai carucior de gemeni, si trebuie sa te asiguri ca incape prin culoarele pe unde trebuie sa treci.
Daca mergeti cu masina, la 3 luni ele stau in "scoici" prinse cu centuri in spate, insa la noi pana la 1 an si ceva a stat un adult in spate intre scoici si a avut grija sa le dea biberonul cu ceai daca plangeau sau sa-i ridice sa-i linisteasca in brate.
Dupa ce i-am trecut in scaune mari (aproape de 1 an) a fost mult mai usor, ii prindeam in centurile scaunului si atat.
Calatorie placuta si bafta iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu am facut singura prima calatorie cu ei, Bucuresti-Cluj-Bucuresti. Aveau 4 luni. I-am pus frumos in scaunele de masina si am pornit la drum seara. Astfel au dormit tot drumul si a fost totul ok.

Drum bun!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi am fost cu toti 3 in grecia, cu masina, evident fiecare in scaunul lui de masina ... baietii aveau 1 an jumate, mandra 4... Am mers 13 ore... am plecat la 11 noaptea... Au dormit vreo 6-7 ore legat, apoi faceam pauze de masa la 2-3 ore... au mai prins cateva ture de somn intre mese...



Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradelyn spune:

Noi am mers cu avionul Stockholm-Iasi si ar fi trebuit sa tinem bebisii in brate insa la imbarcare ni s.a spus ca avionul nu este plin si atunci daca dorim putem folosi si scoicile care vrei.am sa le trimitem la cala! Asa ca a fost super in schimb cu masina a fost un picut mai greu insa nu imposibil...!!!Succes si calatorie placuta!!

Mergi la inceput