Puiuti de Randunici 2008!!(348)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

un mare, si pentru simo.
pune greutate puiutul pe ultima suta de metri, numai tu sa fii bine.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ramo, ce super ca te-ai intalnit cu surioarele, frumos Craciunel, iar Craioava chiar e minunata de Craciun.
Cami, mi-au placut pozele cu familia de Mosi Craciuni si mai ales poza din oglinda.
Bubule, m-ai omorat cu tortul ala si cu energia ta desigur, numai cand povestesti ce gatesti, obosesc , iar spiridusii tai sunt o minune
Si sa nu uit de Mufy care e ca de obicei energie vie si vesnic zambitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola fetele!
am vazut o groza de poze cu copilasi care mai de care bucuros de cadouri.. nu mai nominalizez ca le-am vazut azi cateva, maine cateva si mi-e sa nu uit pe vreunul.. dar am vazut tot!

si sa pun si eu cateva poze..
maine o sa incerc sa mai pun o tura.. ca am fost si noi si am vazut zapada.. Andra a fost super incantata.. a plans cand am luat-o de acolo, dar chiar nu eram echipati deloc.. deh daca noi aici nu avem nici papuci adecvati nema..

Miha sanatate lui Luca!
Simo si voua sanatate!
Maia ma bucur sa vad si puii tai!

pupici! am fugit!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo osafie bineeeeeeeeeeee!!!!
miha ma bucur ca e mai bine Luca, bine macar ca nu mai sare de 39..zi usoara sa ai!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata si de la Paris...aici este 11.30...

ce fac fetele???....am citit tot, mi-am salvat link-urile cu poze si filmulete sa le vad mai tarziu, ca acum plecam la ...

va povestesc cand ma intorc cum mi se pare Parisul pentru prima zi...ieri nu am apucat sa vad decat 5 minute cat am mers pe jos de la metrou pana acasa....am baut niste whisky, dupa care am mancat si am dormit pana la 9 seara....m-am trezit am mancat o ciorbita si iar am dormit pana la 9 azi dimineata...boierie frate..asa da concediu....fara buburuza tragand de mine sa ma dau jos din pat, sau sa-i aprind tv-ul, etc....chiar daca imi este deja dor de ea......am vb cu mama putin (ca au plecat la tara)si-mi zicea ca a zapacit pisoul a lor mei, ii da sa manance salam si ala nu vrea si Antonia se enerveaza
a fost foarte fain cu avionul, mi-a parut rau ca am uitat sa cer locul de la geam, cand am decolat/aterizat mi-a fost un pic cam rau ,adica ametelea...in rest aeroportul nu mi s-a parut asa fain cum ma asteptam eu, parca mai fain este la Otopeni.....

Mihatp pentru Luca sa-i treaca repede, vad ca ti-au zis fetele ce sa faci pentru febra....

va pup, ma duc sa ma pregatesc de plecare....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am uitat sa le multumesc pentru urari lui: Kya, Bubu,Ela, Ramo-cata, sper ca nu am omis pe cineva

edit:Simo vreau si eu din nou link-urile cu poze cu baietii si mai era inca unul, le salvasem acasa si mi le-a inchis randunoiul din greseala, si paraca mai erau si al alte randunici...le astept!!!! ...imi pare rau ca nu te simti bine...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

-ici randunici! am avut restante, asa ca am fost cumintica si mi-am facut temele, sa nu ma prinda anul nou cu datorii
asa ca am vazut pozeeee, multeeeee si filmuleteeee
am vazut-o pe sofi ochioasa frumusica ce se mai mira ea la bradut "ce-o mai fi si asta?" si cu cadourile langa ghetute si cu saniuta si cu mutrita de miloaga mica si scumpica ...pe ici pe colo in fotografii am vazut-o si pe fana mea de la ploiesti
am vazut vladutel taaaaaare frumusel si taaaare tot mai baietel , zambitor, cu saniuta, si mai aseara am vazut poze cu el la bradut, mos frumusel si ren si renita teo coordonator de activitati, frumoasa si enigmatica like always ...si-o vazui si pe-a lor mama pe care simona o cheama ... veri veri sexoasa si luminoasa ... nu stiu ce ti-a facut mosu' , da' ti-a facut de bine ca radiai toata, asa ca sa-ti mai faca ... am avut si o nedumerire la un moment dat, intre 2 inghitituri de vin fiert ... am vazut agatati doar 3 ciorapei, si ma intrebam cine s-a simtit cu musca pe peruca si nu si-a agatat ciorapelul ... dar m-am luminat repede la pozele urmatoare : madame mimo era cea cu musca si peruca ...da' stia ea de ce: "cadoul" ei nu avea loc in ciorapel, asa ca a fost livrat de mosul intr-o punga mare de cadouri ... era un cadou blondut, frumoooooos , de un an spre doi
mi-am vazut si vecineii frumuseii ...mamaaaa ce zambete are familionu' asta frateeee ...ete de aia n-a angajat vanghele care este firma de deszapezire .... nu rezista ea zapada la asa fetisoare zambitoare, luminoase, calduroase
am "pigulit" si pozele la colega de udat flaneaua ... pfuuu, deschide soro ferestrele, ca i-ar s-a "incins" treaba ... l-am vazut pe blondutel plangacel, manca-l-ar mama pe el ... are si el o bazaiala la 100 de ani si repede o imortalizeaza ma-sa ... mama da' ce scula de deszapezire (si la ce-o mai fi ea utila) si-a tras blondutu ... zozelinoooo, femeiooooo...te simti asa o mama perfect-a si ti-e teama ca n-are baiatu' de ce te bodogani cand o fi mare ? de ce motasi baiatu? ori faci diversiuni sa nu ti-l fure fetele deja ? ia ca iti dau scutire la deschis geamuri ; inchidele ca e frig afara si treci la facut fetite
am vazut si mumosii lui simo si cel mai harnic ajutor care erau 2 defapt ... si poza cu zambetele lor dulcele si papusica, cum se obisnuiesc ei cu viata in 3 ... simo, o fi cumva o dorinta "tacuta" de-a lor catre mosu sa aduca si o fetita ? am citit ca nu te simti deloc bine si imi pare tare rau , insa tu stii ca Dumnezeu le aseaza toate si o sa fie bine ; poate e doar o "urecheala" pentru tine sa stai cumintica in pat, sa lasi baietii sa te rasfete ... fii smechera simonel, daca te prinde noul an lenevind, asa va fi tot anul ... asa ca tu iti revii repede repede azi-maine si noul an te prinde sanatoasa si lenevind cumintica in pat, rasfatata de trio-bota si sa te tii rasfat pe tine si la anu' ... ei? am spart butoiul ? zambesti? te vad sa stii
am vazut si vienezi cu ochi frumosi si mamica zambitoare tare ... am mai "scapat" un oftat, doua suspine ... da' lasa ca ma duc eu la anu de craciun la viena sa-i vad cum s-au adaptat
am vazut si "renii" frumosi ai maiei ... demult nu le vazusem fetisoarele ... poate poate scapa si o poza cu mamica de reni frumosi (ca de ai mai pus eu sunt cam chiulangioaica si n-am vazut )
aoleu si ce de poze am vazut si de la bubulina... din alea "ofticoase" austriece...mmmm, fumoooos...siiii...frumooosi ... da' mai frumosi si mai frumosi am vazut eu cei doi craciunei bubulei ...
n-am ratat nici urziceniul ... am vazut alexuta multumita taaare de cadou, si domnisoricaaaa , frumusicaaaa ....si antoniuta draguta cu mami si cu tati ...fetita frumoasa, pe urmele surorii, nu se lasa ...mamica sexoasa si taticul cu 3 "griji" deja
eeeee, nu se putea sa nu vad si mufarin-pufarin ... cu iuli si maia si lucky ... si cu vestitul telefon ... am vazut ca si mami a fost cumintica si a primit un cadout ... pastrama si tort mai eeeee ? ...
ooooooo...si o aparitie mai ceva decat mosul ... berbecutul luca pe care mami a lui cred ca isi pusese in gand sa ni-l arate la majorat ... mai ce mare si frumusel s-a facut dragutu de el ... si are un zambeeeet ...poza cu pofticiosii e mortala ... imi pare tare rau insa ca e bolnavior ; sper sa fie o viroza usoara si sa treaca repede... si ptr mami a lui, ca nu ne-am mai pupat demuuuult
am vazut si celalalt oltenas blondut de ramo, craciunel frumusel , cu cadourile de la mosu, cu verisorii si matusele
am vazut si cum a nins in phoenix ... si puiul mic de ren ... dansatoarea frumusica si bradutul ei si cadourile... gospodina mica
si am ajuns la bacaaaaaaaau ... pai ce credeati, ca scap zona aia ? am vazut super faina atmosfera la raluca ... cu colinde cantate frumos...dar ceeeel mai frumos am vazut eu acolo un baietel sabinel taaare responsabil si grijuliu cu ham-ham
siiiiiiiii.....[emoticon cu surle si trambite ] mi-am vazut baiatu frumooooooooos imbracat, aranjat de sarbatoare, si mosulet frumusel...si alexuta draguta ... si pe spiridusa de cuscr-a ... ce-ti da moldoveanu tau sa papi de arati asa ? sa spun si eu la moldoveanu meu

si gata, inchei transmisiunea ca ma cheama misia ... da' tre' sa fac o strigare; sef-aaaaa....haaaaaai, apaaaaari, ca nu mai cer prima ...

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eeeee, uite ca nu stiam ca bitzulina e la paaaariiis ...frumooooos....sejur frumos bitzunel, sa ai spor la cumparaturi, sa te relaxezi si sa va intoarceti cu bine!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hola si de la mine!

Simo osafiebine, osafiebine, osafiebine! Hai mami, ca nu mai e mult! Stai cumintica si incearca sa te menajezi cat mai mult! apasati!!!

Bitza shoppinguiala placuta Te invidiez

Miha imi pare rau ca nu ai putut sa stai acasa... Deh, asa e cu colegii profitori!

Mimonixo ti-am admirat pozele - foarte frumoase si radioase! Iar Dudelle in Mos e mortal!

Cami sa stii ca mi-a lipsit bradul tau mov de anul trecut Frumosi pui mai ai! Ptiu, ptiu!

Raluca di Bacau am ramas restanta cu pozele tale, pentru ca nu pot sa le vad - imi da o eroare ciudata. Dar mai incerc! Trebuie musai sa vad Sabinul frumusel.

Vazui si pozne cu Andra harnicuta! Si eu am vrut sa iau o jucarie cu little people, dar am zis ca-i pierde prin toata casa. La Disneyland in Paris aveau o casuta cu little people foarte misto aranjata, prin care te plimbai cu barcutele pe apa.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam
veri veri sexoasa si luminoasa ... nu stiu ce ti-a facut mosu' , da' ti-a facut de bine ca radiai toata, asa ca sa-ti mai faca ...

Ha! Am scris in acelasi timp, acelasi lucru! Deci ne crezi pe cuvant Mimo, da?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput