Puiuti de Randunici 2008!!(348)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Nico,scuze ca nu ti-am scris pe mess dar au stat calare pe laptop sotu cu varul![]()
Vesti bune nu am din pacate..colul de la atata tuse s-a scurtat,cerclajul s-a lasat,bebele e mic...nu prea a crescut cum tb...dr m-a certat ca nu mananc...mi-a dat sa iau gynipral,scobutil ,no spa si neaparat sa stau linistita si la pat...parca pot....
Credeti sau nu,sunt in butoi ca tot nu am fost niciodata
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Nico,scuze ca nu ti-am scris pe mess dar au stat calare pe laptop sotu cu varul Vesti bune nu am din pacate..colul de la atata tuse s-a scurtat,cerclajul s-a lasat,bebele e mic...nu prea a crescut cum tb...dr m-a certat ca nu mananc...mi-a dat sa iau gynipral,scobutil ,no spa si neaparat sa stau linistita si la pat...parca pot.... Credeti sau nu,sunt in butoi ca tot nu am fost niciodata ![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |
ar fi fff bine daca ai incerca sa-ti faci timp sa stai si prin patut cat mai mult...stiu ca e greu dar trebuie...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Nico,scuze ca nu ti-am scris pe mess dar au stat calare pe laptop sotu cu varul Vesti bune nu am din pacate..colul de la atata tuse s-a scurtat,cerclajul s-a lasat,bebele e mic...nu prea a crescut cum tb...dr m-a certat ca nu mananc...mi-a dat sa iau gynipral,scobutil ,no spa si neaparat sa stau linistita si la pat...parca pot.... Credeti sau nu,sunt in butoi ca tot nu am fost niciodata ![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |
simo
, va fi bine! nu mai e mult si va trece repede timpul. stai cumintica. bebe va creste bine, o sa vezi! in comparatie cu sam, cred si eu ca e mic
. cat mai ai pana la termen?mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mimonix spune:
Ia priviti si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a174df00610b0ff3f5a677" target="_blank">harmalaia noastra !

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Tare rau imi pare sa aud ca Luca e bolnavior
si ca Simo e in butoi
Sper ca maine dimineata sa gasesc o paginuta vesela si numai cu randunici si puiuti sanatosi si veseli 
Am admirat cu un pic de ciuda peisaj de Maramures, cu teracota si catel, cu strabunica si bunica
, o nebunie de atmosfera si un copil superb
, pupa-l mama pe el sa se faca bine repede 
Am vazut pozele de la ziua lui Stef
, am admirat toti copilasii si am balit la tortul ala
Am ras de m-am tavalit cu Sabin plimbat de caine
si am admirat dansatoarea (ce ritm are mai
), am ascultat colinde
, frumos tare si la voi !
Am vazut pereche minunata de constanteni scumpi la vedere, Maia 
Am vazut Mufarin fript "arshi"
si Uli frumoasa tare si Mos darnic tare 
Ma bucur mult ca toata lumea a petrecut cu bine pana la urma, eu sunt de acord cu postarea Olgutei ca si eu as dormi nitel mai mult ca tocmai vin de la restaurant de la o aniversare
(am mai mancat si eu o fripturica si am mai baut ceva

)
Va pup cu drag, pe maine 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
raluca2107 spune:
Neatza!!!!
Incep cu Simona, ti-am admirat puiutii sunt atat de scumpi 

, iar tu stai cumintica in pat si va fi bine cu siguranta, nu uita ca suntem in perioada magica a Craciunului.
Mimo, e superb filmuletul, iar Vladutz e
desigur, mi-a placut si poza cu bunelul
si Teo si TU
si bradul...tot
cami33 spune:
Neata!!

Mi-e soooomn!!
OOfff, de-ar dormi si copilu' asta al meu pana pe la 9 taaaare bine ar mai fi![]()

Am admirat la cafea vecineii frumosi, super atmosfera de Craciun
, mimosii dragalasi la intalnirea cu Mosu'
, plimbaretii olteni
, renii de la Constanta
si bineinteles pe tizul frumusel
Miha, multa sanatate puiului scumpic
Simo, ai grija de tine si va fi bine, trebuie sa fie bine
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
cami33 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=a189ed07c39c786d5b778d&skin_id=701" target="_blank">CRACIUNUL NOSTRU![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Nu am vreme prea multa, dar musai vreau sa o imbratisez tare tare pe Simo 
si sa ii spun sa fie puternica, si increzatoare, si cumintica, si linistita, si sa stie ca nu are nicio legatura ce si cat mananca ea cu cat de mult si bine ia in greutate in bebemic. Fii optimista, Simo, cat de mult poti, bebe simte si va fi si el puternic si luptator si voinic, chiar daca nu ma fi asa barosan-ca-Sam.
de la Olga si de la Sophie.
Va
Olga pe toate! Si Sooof
.
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mihatp spune:
iata

azi m-am hotarat sa tin deschisa crenguta ca-mi cam vine sa-mi bag picioarele. toata lumea s-a dat lovita si bolnava, si peste noapte si-au luat foaie de boala iar eu am ramas de fleata, cu copil bolnav acasa

asa ca macar ma razbun evadand pe aici.
dimineata avea iar 39. macar nu mai mult de atat. poate am gresit ca nu l-am trezit peste noapte sa-i mai pun/dau nimic. dar cred in organismului lui, si sunt convinsa c-o doboram (boala) repede.
astept efectul dozei 2 de antibiotic.
ma mira numai ca nu are muci. de tusit tuseste rar, dar e drept ca expectoreaza si se ineaca saracutul ca nu stie ce se intampla.
maaaaaaaaaaaaai eu nu vad filmarile, ca nu ma lasa serverul, asa ca bagati poze!!!![]()
va
sunt pe aici, haideti si voi 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade