CITOMEGALOVIRUS

CITOMEGALOVIRUS | Autor: bia

Link direct la acest mesaj

Cumnata mea este insarcinata in 2 luni si a aflat facandu-si analizele ca are acest virus.A mai facut un set de analize si asteapta rezulatul peste o saptamana;sunt foarte ingrijorati si ea si fratele meu,ce sanse sunt pentru sarcina,ce probleme pot aparea?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Bia,

Si eu am descoperit ca am CMV cand mi-am facut analizele in timpul sarcinii (pe care am pierdut-o apoi). Tot ce stiu e ca, o data dobandit, nu mai dispare din organism, dar ca daca nu se manifesta in timpul sarcinii e ok. Toti medicii pe care i-am intrebat au spus ca nu exista tratament, trebuie sa incerci sa-ti maresti imunitatea (????), cu produse naturiste gen: CORDICEPS, SEPTILIN, etc.
Eu zic sa postezi subiectul si la " Clinica", sa vedem, poate raspunde un medic si ne lamureste mai bine.

II tin pumnii cumnatei tale,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

daca acest virus este contactat sau se manifesta in timpul sarcinii, el nu se poate trata. da avort spontan pana la 3 luni, apoi malformatii ale fatului sau oprirea dezvoltarii normale a sarcinii. daca este descoperit in afara sarcinii se poate trata. sanatate maxima! alina
P.S. vezi si www.citomegalovirus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Nu vreau sa te sperii dar am o prietena care a contactat virusul in timpul sarcinii.Ea a ramas foarte greu insarcinata si tare s-a bucurat cand era insarcinata .Nu a pierdut sarcina , doctorul zice ca poate si din cauza ca si-a dorit ea foarte mult copilul, dar copilul s-a nascut cu mari probleme si a murit cred ca pe la un an si ceva.
A suferit foarte mult dar Dumnezeu i-a aujuta pentru ca si-au inmormantat copilul in decembrie si cam tot in perioada aceea a ramas din nou insarcinta si acum are doua fetite gemene superbe .
Dumnezeu sa o ajute si pe cumnata ta .

ali

Mergi la inceput