Sezatoarea canadiana (166)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura B spune:
La multi ani!
Un An Nou bun, cu sanatate, impliniri si numai de bine!
Cate o , o imbratisare, si un gand bun pentru fiecare dintre voi.
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
Ktrinel spune:
wow, Dragaica, astepti gemeni ??...felicitari !!!!! multa sanatate !
fetele dragele, LA MULTI ANI , multa sanatate si fericire in Noul An!!
va pup pe toate...im going clubbin'..
pitilache spune:
La multi ani 2010!!!!
Multa sanatate cu bucurii si impliniri in anul care vine!
nelia spune:
Si la mine ultimul mesaj pe anul asta...
Nici nu-mi vine sa cred ca am terminat totusi de facut mincarea, eram sigura ca mergem cu minuta undeva... Dar am avut spor, nu ca de Craciun. Noi tocmai am descoperit un nou fruct. Am luat rodii sa fac salata de sfecla rosie cu rodii si a trebuit sa ies sa mai iau patru, ca mi le-au mincat copiii, s-au batut pe ele... pina acum se strimbau. Nici eu nu va spun ce am facut, dar sint incintata ca mi-a mers bine, au iesit toate repede si din prima. Adevarul este ca am si o stare buna de spirit, ieri am predat si tema... m-am odihnit, energie pozitiva cit cuprinde.
Dragaica, frumos cadou v-a adus anul care se tocmai se termina. Iti doresc o sarcina usoara si doi bebelusi sanatosi tun!
Aoleu, Mamaana, asa-i, am uitat de mQQm ca are trei, dar daca are doi adolescenti, nu i-am pus la socoteala... desi cred ca astia scot peri albi, nu cei mici si bucalati.
Ei, dragele babei, va urez un An Nou bun, in care sa aveti parte numai de bucurii. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ceea ce aveti si sa fiti tari, plini de vointa si de multa energie ca sa obtineti ceea ce va lipseste. Va pe toate sezutele mele dragi, si pe americancele care ne mai citesc, chiar si pe posesorii ochilor care ne urmaresc si sper sa fim cu totii sanatosi ca sa ne tot citim unii pe altii ani buni de acum inainte!
Ii las pe ei sa spuna restul:
monicutza_bb spune:
La multi ani fetele mele dragi
Anul 2010 sa va aduca multa sanatate, sa fiti fericite si implinite in familie, la joburi si cu prietenii!
Pucku spune:
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
LA MULTI ANI 2010 !
Fie ca toate visele sa vi se implineasca...multa sanate voua si familiilor voastre !
Sa fiti toti mai optimisti si mai fericiti in noul an si sa fiti iubiti din tot sufletelul !!!
Sa avem un 2010 asa cum ni-l dorim!
o imbratisare pt fiecare
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
columbiana spune:
La Multi Ani, fetelor
sa avem un an 2010 bun, sanatos si fara evenimente neplacute!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Daiopri spune:
LA MULTI ANI!
Un An Nou cat mai bun
Va multumesc ca existati si pentru tot sprijinul si gandurile bune pe care le-am gasit aici
Va doresc multa sanatate, bucurii si impliniri.
Numai bine tuturor
PS: La subiectul "delicat" vin la anu'