Sezatoarea canadiana (166)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Maru, esti mortala! Mai, dar Conchita e deja un fenomen, e in egala masura si la una si la alta. O invidiez deja!
rocs02 spune:
Ma bagati si pe mine pe lista de slabit, va rog frumos?
Saru' mina ! Si eu am nevoie de mobilizare,ca altfel ma tin de treaba o vreme si apoi...ma las pe tinjeala. Daca deschideti subiect separat va rog frumos postati si aici sa stiu unde sa va gasesc!
Dar eu intrasem de fapt de altceva. Nu stiu daca miine mai apuc sa intru asa ca as vrea sa va urez ca in aceste zile, cind pasim din anul ce a trecut in cel ce vine,sa aveti timp sa rideti, sa fiti fericiti, sa va ginditi la cei dragi, sa intindeti mina dupa stele, sa aveti timp sa uitati si sa credeti, sa aveti timp sa sperati, sa aveti timp sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas...LA MULTI ANI!!! Sunteti niste fete extraordinare, si, chiar daca postez mai rar, va citesc cu incintare si frecvent mi se intimpla sa-mi luminati ziua! Sezatoarei canadiene si sa ne "vedem" cu bine in 2010 !
delphin spune:
Dragele mele "Canadeze",
Va urez un An Nou Fericit, cu bucurii imense si cu multa sanatate!
simi spune:
Am intrat sa va urez un an bun, cu sanatate, bucurii, belsug si dorinte implinite! Fie ca 2010 sa fie un an bun, de care sa ne amintim cu drag!
Vreau sa mai stiti ca-mi sunteti dragi, va iubesc si chiar daca nu scriu foarte des, va citesc des si ma gandesc cu drag la voi toate!
Vreau si eu pe lista, va rog frumos! Nu am multe kg de pierdut, dar vreo 5 in minus nu mi-ar strica. Nu va mai spun ca sint experta la mincat aiurea, facut foamea cu zilele si apoi mincat pe nerasuflate tot ce-mi pica-n mina (suna a bulimie, parca...)Asadar, telul meu e sa ajung la 57 kg pina de ziua mea (in martie), asa ca de luni m-apuc!
Cge, Ana, vreau si eu cu voi la Swann, e aproape si de mine, numai trec podul spre Laval si-am ajuns!
I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!
cge spune:
Ana, Simi, ce frumos, abia astept sa mergem la exercitii (cum zice Anca) toate 3.
Spor la trebi si o zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
philip spune:
daca va luati inima in dinti (hahaha, ce expresie) si decshideti subiect, fie-va mila si dati-mi va rog un pm, ca eu nu citesc mereu aici si taaaare-as mai vrea sa fac parte din gasca. eu am inceput un soi de dieta de luni, saptamana asta nu mananc carne si bag supe la greu, pana acum de varza, linte, azi de rosii.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
OlgaTarziu spune:
La multi ani! Sa aveti un 2010 plin de bucurii, surprize placute, realizari si sa va indepliniti visele!
orcova,
Vesela,
Să traiti,
Să 'mbătrâniti
Ca merii,
Ca perii,
În mijlocul primăverii;
Ca vita de vie
La Sfânta Marie.
Anul Nou ce vine,
Cu zile senine
Si cu sănătate
Si cu spor la toate
La anul si la multi ani!
Lorelai spune:
Dragele mele, va urez si eu un an nou mai bun ca cel ce se gateste azi, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
LA MULTI ANI!!!
Puckule, mai ai? Poate nasti de ziua mea, adica miine, macar sa te lase sa petreci la noapte.
Donia, cind pleci in Cuba? Si pe mine ma tenteaza Blau colonial dar mai spre sfirsitul lunii. Sa ne zici cum a fost.
La slabit ma inscriu si eu, am de dat jos citeva kg, mai multe adica. Dar eu ma enervez daca apare cineva la slabit care e deja piele si oase. Am o prietena care se vaieta ca e grasa si are 57 kg la 170. Ca vrei la gym sa fii fit e una dar nu te da grasa cind nu e cazul, ca eu ma complexez. Eu zic sa venim cu dovada ca e necesar slabitul. propun ca fiecare candidata la slabit sa vina cu un body mass index, dovada de overweight, ceva acolo. Sau faceti doua categorii, categoria grea si categoria pana, usoara, cum vreti voi .
nelia, ma duc si eu sa citesc subiectele cu gala. am o ora de dezmatz pe DC pina incepe circul cu copiii. vreau sa va mai zic o data cit va admir pe cele cu 3 copii. eu am avut inca 2 de virsta fetelor pt citeva ore si m-au secat de energie.
O seara buna tuturor si sa ne auzim in 2010.
Lorelai
nelia spune:
Giovana, bine ai revenit! Imi pare bine ca ai trei copii, curind va avea si Arturicii... ca prea eram singura pe aici.
Si vad ca se largeste si cercul celor care vor sa slabeasca, sa vezi ce vor chiuli fetele de pe la subiectul respectiv, numai pentru ca nu au respectat ce au promis... Si eu am un fel de dieta, care chiar da rezultate, dar nu e regim de slabit neaparat, ci mai mult un fel de a minca mai sanatos. Dar sa vad pe unde este...
Si cum facem cu subiectul, mie mi-ar placea un subforum aici, se pot inscrie si fetele din America, vad ca deja avem prima doritoare... Pentru ca e simplu de intrat, eu la Generale de exemplu nu intru, ca nu prea ma intereseaza subiectele de acolo, dar intru sau intram, ca acum nu mai am nimic de spus direct pe Alegeri 2009, e mult mai simplu de citit asa, cind nu ai timp prea mult la dispozitie. Ce spuneti, il rugam pe Florin sa ne faca un subforum, asa cadou de Anul noi cu... diaspora slabeste!?! Eu ma gindisem acum citeva saptamini la un subiect la fel de stimulator, dar nu se referea neaparat la slabit, ci in general, la prioritati pentru anul 2009...
Nu va urez nimic, ca poate mai intru, am intrat in panica, m-am trezit la 6 ca sa gatesc, ca aseara dupa ce am adormit aproape cu DC-ul in brate, nu am mai avut nici un chef.
Ah, si la 13.30 am RV la coafor! Am gasit unul super, asa mi-a placut cum era aranjat, stilistul haios - intotdeauna am preferat barbatii la tuns, la fel cum ii prefer si in bucatarie, la impartasit retete... sint fenomenali in unele meserii. Nu stiu cum ma tund, dar sigur ma tund pentru ca nu se mai poate sta asa... Urmeaza slabitul!