Sezatoarea canadiana (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Mamaana, se numeste ammonium bicarbonate. Cel pe care il am eu e facut de firma aurora. L-am luat de la metro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Uite ca am mai aflat ceva, noroc cu mamaana, de aia uneori nu-mi ieseau prajiturile. Nici nu stiam ca sunt doua feluri de bicarbonat Imi trebuie un curs de reciclare in ale bucatariei....

Olga, am facut biscuitii dupa reteta ta....Au iesit superi, si e asa de simplu de facut!!!!! Vroiam initial sa ma vaiet ca Marc tot nu i-a mancat....Pe 31 n-a mancat, ca a fost intr-o greva a foamei toata ziua. Dar pe 1 i-a devorat Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu individul asta mic Copil care sa refuze biscuiti si ciocolata o zi intreaga, ati vazut? Nu ca ar fi mancat altceva....
Nu ma mai vaiet si de altele cu el... ca va stric ziua....

Vestea buna, la noi saptamana viitoare vor fi grade cu +!!!!! Perfect pentru derdelus. Noi am iesit si ieri, dar am stat putin ca era un viscol pe aici..... Eu inghetasem complet, Marc care are suflet de quebecos, s-a apucat de plans cand am vrut sa ne intoarcem acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am gasit bicarbonat de amoniu la brandt
ma apuc de prajiturit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Vad ca toata Canada s-a mutat la subiectul de slabit! Aici a ramas mamaana care face prajituri! Deh, fiecare dupa marimea de la pantaloni...
Eu citesc dincolo, in timp ce ma infrupt din ultimele bunatati ramase in frigider. Pina miine seara trebuie sa dau gata tortul tiramisu de 1 metru patrat! Trebuie, adica!Ca de luni...trecem pe lucerna incoltita!

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hei simi, si eu bantui pe aici, ca tot de luni am mai multe sanse sa slabesc!
mai dar e frig! cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mamaana, arunca si la mine o bucatica! Este prajitura mea preferata de cind eram mica si acum mi-ai facut o pofta! Dar nu am bicarbonat de amoniu in casa...

Noi lenevim la greu, tot ne amenintam unii pe altii ca trebuie sa stringem, luni dimineata vin cei cu ferestrele si usile, i-am aminat pina pe 4 si nici atunci nu am chef sa-i primesc, dar e musai... si vad, ca pina una-alta, fiecare se retrage spre ale lui.

Aseara am vazut doua filme, unul romanesc, mai vechi, Vacanta cea mare, cu Marcel Iures (www.imdb.com/title/tt0096357/)... si altul frantuzesc, de Henri Verneuil 588 rue Paradis, daca nu l-ati vazut merita: www.imdb.com/title/tt0103601/. Ne-a incintat seara (superba oricum - am tot sorbit din Cinzano cu gheata si lamiie si copiii s-au culcat de la 7, obositi dupa noaptea de Revelion).

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si eu ar trebui sa ma duc la celalalt subiect

Dar pana atunci vroiam sa va zic ca noi am fost ieri la Upper Canada Village. A fost aboslut superb. Pana maine mai este deschis si au de la 16:30 la 21:00 program cu lumini. Feeric!!! Merita de mers, mai ales cu copii mai mici, dar nu neaparat. Si noi adultii ne-am simtit minunat, am facut o plimbarea cu caruta trasa de cai, una cu trenuletul, miros de turta dulce si vin fiert... parca ne-am intors in timp un pic!

Uitati www.uppercanadavillage.com/night.htm" target="_blank">aici mai multe info. Poate o sa reusesc sa va pun si cateva poze mai tarziu.

Un w/e frumos va doresc!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

LA MULTI ANI! un an mai bun, multe, multe impliniri si realizari sa aveti din belsug. sanatate maxima!

indraznesc iarasi la voi, fete cu inima mare, sa oferiti ajutor pentru Alex, un copilas micut care abia a implinit un anisor. urmeaza sa plece la operatie in Israel, cel mai tarziu la sfrsitul lui ianuarie. cazul este la Umanitare!

va multumesc si ma rog sa fiti rasplatite cu binecuvantari!

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aaaaaa, mamaana, bicarbonat de amoniu, de ce nu zici asa?
Stiu ca asa ai zis, dar am citit eu pe fuga

Vad ca lumea se distreaza, leneveste... noroc ca unii mai si munceste pe lumea asta...
De fapt trebuia sa-l pun pe asta ca maine ma asteapta 12 ore...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Voi stiti de asta?
Am ramas pur si simplu in soc...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1237307/Brittany-Murphy-dies-heart-attack-aged-32.html

normal ca am aflat abia azi, am crezut ca-i o gluma proasta

Mergi la inceput