Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

luarairina nu esti singurica...mai de dimineata si eu aveam aceasi problema...ma apucasem de treburi administrative....de aia nu am raspuns. ta pup dulce! si spor la facut treburi prin casa...si eu tocmaimi-am terminat de curatat aragazul!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Lavinia, Flavours multumesc de raspuns. De unde pot cumpara acel unt de shea? As face orice sa mi se vindece ranile. Nu stiu cat mai rezist sa alaptez asa.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

cristina_boc ti-am pus un link acolo... il poti comanda online.

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA, LAURAIRINA

LAURAIRINA ce gurita frumoasa are bebelina...ca o butoniera

DOURADOUDOU bine ai revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Fetele va pup

Imi pare rau ca nu am intrat zilele astea, dar noi de la craciun suntem raciti toti 4. Acum suntem mai bine, de azi Riana a plecat la bunici, sper sa pot sa intru sa vad cum ati petrecut de craciun.
Asa in fuga am vazut poze frumoase cu Amalia de la botez, Sabina cu cadourile multe de la mosu, Iulian ptiu pe el da' frumos craciunel si mai multe dar nu mai imi amintesc.

Si la noi a venit mosu cu multe, multe cadouri, ce-i drept 90% erau pt Riana, dar las ca la anu vor fi si pt. Dragos tot asa de multe. Si sa va zic ca matza mea nu a fost multumita de ce i-a adus mosu, alintata lui mami. Deja mi-e dor de ea

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexa - ce bine ca ai trecut pe la noi . Funny faza cu nasul (mai putin partea ca te-ai lovit) - am patit si eu la un mom dat una tare... ma uitam la un film si mancam alune si m-am muscat de un deget - auuuu! tare a mai durut

Lavinia - sa stii ca putem manca sarmale, dar cu conditia sa nu fie facute cu carne tocata. Carnea trebuie mai intai fiarta de jumate, apoi taiata f f marunt si abia apoi pusa in sarmale (carnea tocata contine nu-stiu-ce substantz care e toxica...). A, in plus eu le-am despielitat de varza si am turnat 1 tona de smantana
Sa stii ca Andre e cu siguranta ocupata ori cu tati, ori cu venirea lui... cam zilele astea trebuia sa apara la Cluj. In schimb Miany chiar nu stiu ce face, sper sa fie ocupata cu vizitele...

Desi nu am poze acolo, imi dau si eu cu parerea asupra contului comun - mai bine mai facem unul sau ne mai facem fiecare cate un cont personal (pe picasa se face in 3 minute) ca e pacat sa stergeti pozele de acolo - mai ales pe cele cu comentarii - sunt doar parte din odiseea noastra, nu?

Centrul de joaca - se gaseste peste tot, de la diversi producatori, la - evident - diverse preturi. Eu il am SH de la o prietena care mi-a spus ca regreta ca i l-a cumparat copilului abia la 5 luni si nu mai devreme. Am vazut anunturi pe DC cu mamici care vand... am vazut si noi la preturi mici... nu cred ca merita f f multi bani pentru ca nu e o chestie de cursa lunga. Eu am bagat toate jucariile detasabile la masina de spalat si restul (baza si 'crengile' de sus le-am frecat cu spirt...). Si am incercat ieri prima data cu el... nu pot spune ca s-a jucat, dar pare tot mai interesat de diverse lucruri din jur... i-am montat cele mai galagioase jucarii in dreptul manutzelor si s-a agitat o vreme miscand la ele.. Nu stiu ce sa zic, cred ca nu e f greu sa suplinesti un centru de asta, stand cu copilul si jucandu-te cu el cu diverse alte jucarii... atata doar ca punand copilul in el, ca si cu caruselul de la patut, poti sa-ti asiguri un 10 minute acolo de mers la baie sau ceva

Laurairina - sa va traiasca micutza crestina
Ce fain ca ai terminat si cu asta, te invidiez. Ia baga aici la tanti niste info plsssss: cum ai facut cu popa? te-ai dus si ai vb pur si simplu ca in data de vrei botez? ai platit ceva? sau ai platit dupa aia? cat? . Ce a trebuit sa cumperi tu (inafara de tot ce inseamna masa... ma intereseaza strict cele de botez...)? ce au cumparat nasii? ce le-ai cumparat nasilor? plsssss, dau o bere . Sau mai multe

Alinush multa sanatate!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Ramonika si eu testez la fel productia de lapte. Cel mai mult imi place cand incepe sa curga celalat san ( ala de la care nu suge ). Simt asa... o euforie.... sunt fericita ca mami poate sa isi hraneasca copilul la san.... e minunat...
crissa13 pentru eliminarea gazelor dupa masa ( daca bebe nu le elimina ) : ia-l in brate cu fata in jos si tine-l asa 2-3 minute. Cand il indrepti la loc s-ar putea sa ragaie instantaneu. La mine merge garantat. Incercati poate reusiti
dankutza ma bucur mult pentru rezultatele excelente de la teste... desi sunt sigura ca in sufletul tau simteai ca Cezara este PERFECTA
Ramonika eu nu vreau sa ii dau suzeta ( desi am cumparat ). Stiu sa suptul ii alina de dureri.... Dar eu o iau in brate si o plimb prin casa, ii vorbesc minute in sir (fara noima cateodata), ii presez putin burtica cu mana cand o tin in brate... etc... iar cand nu mai am alternativa ii dau putin Baby Drink ( cu biberon )... si o iau de la capat....
De epilat la operatie nici nu imi trece prin cap. Eu am un aparat de tuns d'asta barbatesc ( sau o fi de ras - nu stiu exact ) care are mai multe trepte, il dau la cea mai mica treapta si ma tunde cam 1. si pentru mine e suficient...
dankutza am vazut Cezara Craciunitza in mod iremediabil si de necontestat Cezara seamana cu tine....
krelia vazut pozici cu Raresh si mamicutza lui frumoasa
Mussica Felicitari inca o data si bun venit inapoi... Saracuta de tine, prin cate ai trecut... te-a incercat fi-tu pe ambele parti... Sa-ti traiasca Mihai Cristian si sa va aduca numai bucurii
laviniablaga Raresh este minunat... iar tati sa topeste de lasa urme, nu? La multi anisori Rareshde doua lunitzeeeee!!!
ionelamaria cred ca e minunat ... abiaastept sa rad si eu cu fata mea....si sa imi rada asa, cu adresa nu involuntar....
RamoC Sa-ti traiasca feciorul.... deja fura inimi.... Sa stii ca a trecut repede... parca ieri eram ramolita si abia ma ridicam din pat....
monis cred ca fac parte din disparute.... bradutul e natural? arata incredibil Oricum poza lui Santi deghizat in Mos iti taie respiratia.... am ramas fara cuvinte, e absolut mortal....
Auzi? tu ma rog cand ai fost insarcinata? ca nu se vede.... porti blugi si esti mai slaba ca mine inainte de sarcina
coquelicot zici ca ii dai s amanance putin si inainte... s-ar putea ca papica de dinainte si baita sa il oboseasca prea tare si sa nu poata manca bine sau sa planga pt. ca vrea sa fie lasat sa doarma... Eu nu ii dau inainte de masa nimic... doar o trezesc cu jumatate de ora mai devreme de baie, cand am totul pregatit.. la noi merge de minune....
Ancutza Bro si fata mea face la fel... se agita aparent fara motiv si nu se linisteste cu nimic...
Fetele trimit mesajul ca am un talent incredibil de a le scrie cate 2 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare la fetele mele dragi, nu ma dati disparuta. Va citesc, va admir pozele, va multumesc pentru urarile pentru Chiara si va doresc la fel si voua si bebelasilor vostri multa multa sanatate.Imi pare rau ca nu am mai intrat, ma depaseste putin situatia cu musafirii si cu venirea lui tati si a familionului lui. Ei apar maine, asa ca noi va pupam de azi si va uram ca anul nou sa fie plin plin plin numai de lucruri bune. Monisule Te admir asa cum am facut-o si pe perioada sarcinii. Nu stiu cum faci, cum nu faci, dar esti super organizata ca apuci sa scrii, sa pozezi (sunteti superbi!), etc. Eu m-am tot laudat cu organizarea, dar nu prea imi iese figura in ultima vreme. Acte, musafiri, gatit, curata, cumparat .... mai rar cate un dus, cam asta ne mananca tot timpul. Va pup, mi-e dor de voi. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

crlp fii tare.. nu te lasa... sper sa ai parte de o nastere usoara ( si de doctori competenti care sa nu adauge suferintelor tale )
DianaR foarte frumoase pozele ... mai ales unde apar cei 3 fratiori... Felicitari pentru familia ta frumoasa
monis asa vreau si eu pentru fata mea... in ianuarie sigur ma duc sa ii iau... arata prea bine
douradoudou alexa,scumpa.... abia acum dupa ce am nascut pot sa spun ca te inteleg... Spune-ne cum te simti, si mai ales ce planuri de viitor ai...un gand bun tie si ingerului tau...
laurairina sa-ti traiasca Amalia crestina grasunicaaaaa mama mama iti vine sa o mananci.... cate kg. are acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hello fetele
am vazut si eu in sfarsit centrul de joaca al lui Santi de Monis dupa ce incercasem de vreo 3 ori inainte fara "succesuri" si eram moarta de curiozitate... cred ca as vrea si eu ceva de genu' pt Sabina... Monis atata ti-am mai admirat micutul Mos Craciun, nu imi mai puteam lua ochii din monitor... cred ca seful tau a avut un moment de inspiratie cand ti l-a daruit, chit ca l-ai imbracat doar odata...amintirea frumoasa de la primul Craciun ramane

dragutza mea cuscra Shtephy m-a rugat Sabina sa iti transmit ca ii e tare dor de Iustin si ar dori ceva poze noi cu iubitul ei

am vazut pozici noi de fulgusori frumosi ai lui Lavinia, Lylyana, Laura G, Dankutza si DianaR

Laurica sa-ti traiasca micutza crestina...ti-am vazut pozicile si abia daca se mai observa semnul de pe frunte... cred ca in curand o sa scapati de tot de el

pup fetele

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput