Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata

mda, slaba de tot miscarea pe aici... eu am tot scris si as mai scrie dar parca vorbesc cam singura... asa ca nu stiu ce sa mai zic.... Va astept sa va dezmeticiti din sarmale

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) l-au primit pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

off Monis, macar de as putea sa mananc sarmale...ca imi e o pofta, dar ma abtin, pentru ca am mancat o sarmala..cand avea Rares doua saptamani si a facut saracul niste crampe....asa ca am renuntat spre binele lui...insa imi ploua in gura...ori de cate ori simt miros de asa ceva sau aud vorbindu-se de ele!Tu ce faci? Ce mai face piticul?

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloi

Avem doua lunite!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

neata...am intrat si eu pe forum sa va spun sa nu ma uitati..v-am mai citit din cand in cand dar eu ce sa scriu....vroiam sa va zic ca aveti niste fulgusori superbi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

nu te-a uitat nimeni, daca nu ai apucat sa citesti toate postarile si urarile, iti spun eu ca multe fete se gandesc la tine si ti-au transmis un gand bun de sarbatori. te asteptam in continuare pe la noi sa ne spui macar ca esti bine

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Uite Monis, ca incet incet...se trezesc mamicile noastre!

Dar nu avem nici un semn de viata de la Cluj de ceva timp incoace...daca nu posteaza nimic pana diseara...eu o sa imi permit obraznicia de a o suna si pa Andre si pe Miany...sa vedem daca e totul ok...

poze noi cu bebeloi

Avem doua lunite!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Inca ceva...ati observat ca pe contul comun de la PicassaWeb ...nu prea mai este spatiu pentru poze...eu am mai sters din ale mele...dar e uzat in proportie de 99.99%...cred ca va trebui sa mai facem un cont!Astept pareri!

poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

da Lavinia, si eu sunt pe aici, dar vb lui Monis: ce sa mai scriu...? pt moment va citesc
Krelia, am sa tin minte sa te "taxez" data viitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Inca ceva...ati observat ca pe contul comun de la PicassaWeb ...nu prea mai este spatiu pentru poze...eu am mai sters din ale mele...dar e uzat in proportie de 99.99%...cred ca va trebui sa mai facem un cont!Astept pareri!

ori de facut curat prin poze si albume

Mergi la inceput

va anunt ca azi sufar de logoree...bine...asta si din cauza ca imi permite Rares...care doarme!

poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Monis, piticul tau este atras de centrul de joaca? parca as lua si eu unul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

va anunt ca azi sufar de logoree...bine...asta si din cauza ca imi permite Rares...care doarme!

al meu tocmais-a trezit, deci vb mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

aah si ca sa radeti putin de mine sa va spun ce am patit ieri...era intuneric ..adormisem pe canapea ..intre timp se facuse seara si eu am draperii maro inchis deci era bezna...si m-am trezit ca batea cineva la usa...m-am ridicat si in drum spre usa am vrut sa aprind lumina..dar ma nimerit la alt perete si m-am lovit cu nasul de perete ..mda..numai eu pot sa patesc asa ceva...acum ma doare cand il ating si s-a umflat putin..bine ca nu am vanataie ..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

bun venit pe la noi
normal ca nu te uitam. Ne e dor de tine.
Ai vazut ca ai gasit ce sa ne povestesti?!?! Eu am o banuiala ca , de fapt, Rudolf al lui Mos Craciun iti invidia nasul si din acest motiv a aparut micul accident.
Ai grija de tine si sa treci mai des pe la noi

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput