Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (187)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

hello si de la noi,

Monis - noi am petrecut craciunul chinuind copchilul cu sesiuni foto dupa cum ati vazut si pe picassa. O sa ne injure cand va fi mare dar nici noi nu ne-am putut abtine sa nu il pozam in mos:D...
In rest, ca sa imi laud puiul, mi se pare ca se face mai frumos, mai prezent si mai comunicativ pe zi ce trece . Acum imi tine chiar discursuri si zambeste tot mai des:)nah,acum,am zis-o...
Apropos, la lista de mamici, DN-ul meu este 19.11.1977

Alinutza, eu zic sa mai intrebi si un alt medic, inteleg situatia, ca ti-e jena, dar cauta si alta parere. Mie mi se pare indicat cam aiurea antibioticul, sa vedem ce zic Dana si Stephy.

Dankutza, ca tot vb de vaccin: de ce controlul neurologic se face inainte? vreo explicatie?
In al doilea rand, stii daca un screening neonato se face si la 2 luni spre exemplu? Tu unde l-ai facut? Ce cuprinde? Teste genetice si endocrinologice, spuneai parca..
SI de ce zicea medicinista ca este exclus hexa? Tot din cauza continutului de hepatita b?

Broscutza - ce tare esti cu explicatia Limanu (un sat langa Mangalia )- hehei,cei care trec dincolo de statiunile "perle ale litoralului romanesc",stiu despre ce e vorba . Desi si alea sunt cam pa :D

Fetelor, care e legatura dintre o operatie si vreme:D? Ca capiez cand tot aud ca o operatie doare cand se strica vremea, devine meteodependenta. E vreo explicatie medicala? Nu de alta dar am o mancarime combinata cu usturime pe cicatrice cam enervanta. Stiu ca mancarime= vindecare, dar prin asta am trecut deja...disconfortul asta parca e altfel..

Sa indraznesc sa va urez nopate buna:D? Eu revin pe la 4 cred:D...

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL 188

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput