LMA Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *127*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Super ghioceii !! super mamici (chiar daca nu le cunosc pe toate ) !! super locatia (cand vin in Bucuresti vreau si eu acolo ) !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Pisik...da si mie PM cu ID-ul tau de mess, te rog. Prietena mea se casatoreste si...cauta fotograf,iar eu m-am gandit la sotul tau.... sper sa nu ma bati ca ma zis asta...

Ayla, vreau sa fiu prima care ureaza norei mele, Luana

Va pup pe toate ...si m-am delectat si eu cu pozele voastre ce ghiocei super avem, ce Craciun superb au avut fiecare dintre ei...Imi pare rau ca nu m-am nimerit niciodata in Bucuresti sa vin sa ma intalnesc si eu cu voi...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Offff, azi am mancat 3 pranzuri...la mama, la mama soacra si la nasi....e putin spus cum arat ....cam asa x2...ma bag la ...

Luana

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dupa o absenta mai mult sau mai putin lunga -pe care prefer sa nu o explicitez in vreun fel- va spun ca sint din nou "pe aici"; nu am ratat nici macar o pagina

Bine v-am re-gasit si multe ginduri bune.

LA MULTI ANI LUANA!
Ayla
Alma

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Luana

Dragos

Sa ne traiasca si mamicile de ghiocei

Ayla si Provista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Bun venit Gigelica si Dyanna!

Anca_Nicolae trebuie neaparat sa-ti dam un premiu, o diploma ... ceva ...orice... macar o medalie
Ne-ai facut o surpriza asa de frumoasa!!!

Nici nu cred ca am apucat sa-ti multumim ...
MULTUMIM!

Pisik, te pentru rabdarea si rapiditatea la pus poze. Multumim mult de tot si lui tati de Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Luana
Dragos

pt ghiocica Alma

Vazut poze. Identficat mamicile Pisik, Oli, Anca, Raalu (dupa titi ), Gianina, da' mi-a mai ramas de identificat o mamica, mutricica de 22 de ani, cu fetita cu pantaloni verzi. Cine ma scoate din dilema? Vazut David umblator, bb3 stirb, Andreea la sueta cu Ana, Lena papand serios... Of, ce rau imi pare ca nu am ajuns... Oricum, ieri piticul a dormit vreo 3 ore dupa-amiaza, a facu ochi pe la 5 juma.

Monica, pai pe Luana o duci la facultate la anu' in ritmul asta. Si eu, ca si Pisik, ii tot zic "nas", "mana", "cub" da' nu-l intereseaza.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Inapreda, bine ai revenit

Dyana, cred ca esti singura care a reusit sa slabeasca de Sarbatori Io am facut papa Monti si chiar daca am mai scapat cate ceva neconform, n-am pus nimic, dar nici n-am dat jos. Ceea ce e, pt mine, o mare performanta.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata fetele,

A fost frumos la intalnire. Am vazut pozele.

Dyana felicitari pentru cele 500 de gr date jos. Sie eu m-am asezat pe cantar si am vazut ca am 52.8 kg, adica cu vreo 800 de g mai putin decat inainte de CRaciun si asta nu pentru ca m-am abtinut de la bunatati ci pentru ca pt mine in afara de cozonac restul sunt scarbosenii. Nu imi plac sarmalele (doar cele in foi de vita cu smantana), carnatii nu ii suport din cauza matzelor ( e mirosul ala specific) iar caltabosuri si tobe nu mananc- cred ca am ramas cu traume de cand eram mica si la fiecare taiat de porc trebuia sa ajut femeile la spalat de matze, bleah.

Asa ca noi am mancat pui cu salata, peste...ce mancam de obicei.

Singurul lucru de la care nu ma pot abtine este slaninuta cu ceapa. As manca si dimineata pe stomacul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Buna dimineata, boieri mari!

LUANAAAAAAAAAAA Sa fii sanatoasa si ...in ritmul asta Oxford scrie pe tine...

ALMA Minunile sunt in cer.

am revenit din plimbari. Foarte frumos, relaxant, Raresu a fost exemplar. Cu exceptia ultimei seri cand ne-a dat trezirea din 2 in 2 ore, spre disperarea lu' tati care trebuia sa conduca a doua zi,..dar l-am iertat ca e sacait de dinti. Apropo, Davidutzu dintzishor
raresu a fost mascota pensiunii, mai erau copii dar mai mari 10, 13 ani. Cu toate astea, Raresu s-a lipit de ei.

In rest, ne-am plimbat...chestii de Craciun.

Ieri pe drum o bagasem pe maneca...ne-am intors prin Intorsura Buzaului...brrrrr...ce zapada am gasit acolo...de am mers cu 10 km la ora, pana am trecut de baraj. Cand am iesit din baraj nika zapada, aici, acasa nici atat.
Aseara obosita cum eram am intrat dar nu am mai postat. Deci...LA MULTI ANI Stefanilor si Stefaniilor.

Anca, atat de curioasa m-au facut fetele cu surpriza de o sa fac atat de cord daca nu vine pana in Anul Nou. Ti-am spus oare, ca mica nu imi placeau surprizele "anuntate" pe motiv ca nu stiam ce e, dar ma suparam si plangeam tare pana imi spunea mama ce are de gand. Atat cautam prin casa si scormoneam, mai mult faceam rau decat sa gasesc "surpriza". Bine, cu vremea m-am educat...dar, undeva, mai am suflet de copil si nu stii ca imi vine sa ma duc la oficiu sa ii intreb de soarta pachetului

Am admirat pozele. Initial, am vrut sa fac un clasament cu note dar...mi-e tare greu TOATE sunt minunate, au ceva special si nu pot fi departajate. Luana si familia ei, Davidutzu dintzos si invitatii, Pisilika si gasca vesela, Nazdravan barosan, Trei Iezi...am vazut multe poze si Craciunuri si nu vreau sa omit pe careva sa nu se supere. Oricum toate si toti sunt minunati.

Intalnirea din Busharest a fost tare familiala. Chiar ati fost in public????adica la un local? eu nu am mai intalnit asa ceva pana acum. Bine dar nici nu am mai fost in Busharest de vreoooo.....ani. Cu cat ma uit mai mult la pozele de prin Bucuresti cu atat imi este mai tare dor, si cand mai vorbiti si de Dr. Taberei...rasuciti cutitul in inima

Hai ca m-am lungit...cat o pagina.Daca mai stau mult scriu pana la Anul Nou.

Descarc pozele si apoi mai intru.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput