Produse pt. par

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

cu moatze poti dormi ,am avut si eu o tentativa cu bigudiuri normale si a esuat, doar ca mi-a fost prea somn ca sa le dau jos si am dormit asa pana dimineata

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

uuuuuuh, Mianna cand am vazut ce ai scris asa bine mi-a parut ca nu am cumparat si eu Joico daca dadeam atatia bani si nu era bun plangeam in hohote,. TU folosesti fixativul zilnic sau doar dupa ce-ti faci freza post-spalare?

"in fiecare dimineata" inseamna zilnic, da

nu cred ca-s eu standardul pentru produsele joico, sau pentru peria rotativa, sau pentru orice alt produs pe care toata lumea-l lauda, numai eu n-am vazut vreo imbunatatire. de asta scriam ca nici nu mi se pare relevanta experienta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aaah peria rotativa nici mie nu-mi place de nicio culoare, cu toate ca asa ca idee m-a incintat prima oara. Poate pt parul sabinei de ex cum si-l tine ea si la volumul si lungimea lui ar putea merge. Acu' depinde si cite miini stingi are:)Deli in spate nu a iesit pt ca nu s-a uscat cum trebuie, nu e parul de vina, de altfel eu te stiu din poze si ai un par frumos. E f lung, ar fi imposibil sa se increteasca dupa 3 ore de stat cu bigudiuirile in cap. Fara caldura de la casca nu ai sanse la lungimea parului tai.Si apoi parul ondulat nu se piaptana!! Asata ca o oaie de as face asta:;)Eu ma spal la 3 zile maxim asta acum, ca at cind is in cure de slabit si fac sport zilnic tre sa ma spal si zilnic pe cap. Singurul pieptanat cu un pieptane cu dintii rari e sub dus cind am balsmaul in cap. pe urma clatit si ce mai urmeaza, o spuma si feonul. Spuma pt par cret chiar ajuta, de as lua din aia prea puternica nu il ajuta, il imbicseste si atirna aiurea nu stiu cum sa zic. Si dupa uscare gata cu pieptanatul pina la prima spalare iar sub dus cu balsam. Nu-l tin pe spate lasat permanent ca sa evit sa se incurce, la somn neaparat il prind dar nu cu elastic de par ca-i strica forma ci cu o clama mare in virful capului si cind ii dau drumul dimineata isi tine forma bine. Eu tot va aud vorbind ca prima zi a tinut dar a 3-a nu, pai nici asta natural nu tine altfel, e normal. Asta e, spalatul si aranjatul tre sa fie la 2-3 zile maxim, ca altfel sta bine doar in coada, indiferent ca e natural aranjat parul ori la coafor. ok mie cretii imi stau ca doar nu se lungeste parul dupa 2 zile, dar nu la fel de frumos, isi strica forma, de cum dorm, il prind, de la vint, caldura, ma ciufulesc ori alinta copiii etc.Si de nascut tot nu-s semne! tre sa fie tare bine si cald acolo, uhhh ca nu mai pot...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cu peria rotativa ...greu nenicule, am si eu o trusa de la Bosch asemanatioare cu cea a lui Xio, dar cad accesoriile intr-o veselie de pe ea, super neplacut, ca dupa aia sunt fierbinti si nu le pot pune:D, insa ma invat cu ea si trebuie sa o folosesc, la tunsoarea mea e excelent sa te usuci cu peria rotind parul si aer cald in acelasi timp, asta cand vreau sa fiu "clasica".

Mai fetelor, davoi suntetio niste frumoase! Elyannne, aratio bestial, imi place f tare parul tau, sa stii ca e f f versatul, nu te mai plange:)

Xio, si tu ai un par demential, sa ai grija de el, sa nu-l agresezi la tinerete acuma:))

pe viknga o tot stiu:D

Auzi, da pt nascare niscaiva frunze de zmeur bei?

cand mergi la dr?
cumpara-ti d-alea de laptic de pa-cuma, chiar daca moasa zice ca sunt inutile. M-as apuca de berecica de malt deja. Si de ceaiul de chimen/anason, nu e prea devreme, believe me.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Peria rotativa este o pacoste daca nu stii sa o folosesti.
Mi-am luat eu acum cativa ani, oau, eram super incantata. La prima utilizare mi-a ramas in par..mi-a luat o ora sa desfac parul, fir cu fir deja eram vanata de nervi

La a doua utilizare m-am prins care e smecheria. Peria merge bine doar pe partea de jos a parului, mai spre varfuri . Eu aveam parul lung pana mai jos de umeri si o roteam pana aproape de radacina, ceea ce NU se face ca ramai fara par.

Efectul nu era deloc ceva deosebit, pentru munca titanica depunsa. Asa ca i-am dat-o sora-mii care are parul ca Sabina si la ea nu e problema, o foloseste pentru a-si ondula-indrepta, scoate in evidenta varfurile. Cand o ajut eu, iese oricum mai bine, singura e destul de complicat sa lucrezi cu peria rotativa.

Apoi mi-am luat uscator cu perie, dar ne-rotativa, adica nu se invarte. Asa am un mai bun control asupra lui Motivul a fost simplu, nu pot folosi perie intr-o mana si uscator in alta...

Parul meu este ondulat si daca il usuc asa in voia lui sta ca o matura. Asa ca da-i cu peria...nerotativa.

Apoi mi-am luat placa. Arat ca un pui plouat cand ma fac cu ea, pentru ca dispare si cea mai mica urma de volum. La urgente, folosesc placa apoi imi tapez parul la radacina pentru putin volum. Sa nu va spun cat mi-a luat sa invat secretul tapatului

Si cand chiar nu am timp, ma spal pe cap, usuc parul cu prosopul putin, pun spuma si il strang in maini, cu capul in jos. Apoi iau uscatorul. Iese cret, cu volum. Functioneaza doar daca parul are lungime medie. Daca e mai lung(trece lejer de umeri) ies doar niste onduleuri care se lasa destul de repede.

Ca tratamente folosesc uleiul de masline si mierea(pentru blond)
Sora-mea e satena,. foloseste ulei de masline cu ceai de frunze de nuc.

In rest, balsam si sampon.Balsamul doar pe varfuri, sau pe a doua jumatate de jos a parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaa, stati asa, eu am nerotativa. Acuma m-am prins. Si am doua accesorii perie rotunda: unul cu dinti doar de plastic, si un buton cu ajutaorul carora dintii se baga inauntru si ai eliberat parul.
Si aialalata obisnuita, care merge mai bine la parul mai scurt, ca il prinde mai eficient.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor am citit despre trucurile voastre, dar nu am gasit raspuns la ce ma interesa si pe mine. Mai precis: am parul saten inchis cu fir relativ gros. Cade destul de mult, am tot facut tratamente cu ulei de ricin, de masline, miere, ou...etc dar ce ma deranjeaza acum este ca firul nu mai are greutatea si luciul dinainte. Acum are uneori, de la jumatate in jos, aspect de lina, asa cam umflat si fara greutate. Oare ce sa ii fac sa isi recapete structura ?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It´s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Elyannne, aratio bestial, imi place f tare parul tau, sa stii ca e f f versatul, nu te mai plange:)

io v-am zis ca mi-o iau in cap... incept sa cred si io ca e ok parul meu

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Apoi mi-am luat placa. Arat ca un pui plouat cand ma fac cu ea, pentru ca dispare si cea mai mica urma de volum. La urgente, folosesc placa apoi imi tapez parul la radacina pentru putin volum. Sa nu va spun cat mi-a luat sa invat secretul tapatului

Asa si io... doar cu placa, am o freza plouata... Si ma chinui si mai mult, daca-l las sa se usuce in voie si pe urma il indrept cu placa...
Asa ca... intai il usuc cu peria, il intind cat de cat, si ii dau si volum... apoi cu placa il mai "potolesc"

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Fetelor am citit despre trucurile voastre, dar nu am gasit raspuns la ce ma interesa si pe mine. Mai precis: am parul saten inchis cu fir relativ gros. Cade destul de mult, am tot facut tratamente cu ulei de ricin, de masline, miere, ou...etc dar ce ma deranjeaza acum este ca firul nu mai are greutatea si luciul dinainte. Acum are uneori, de la jumatate in jos, aspect de lina, asa cam umflat si fara greutate. Oare ce sa ii fac sa isi recapete structura ?

Hobby

Nu mai folosi ou. Asa am patit si eu, parul capata un aspect ciudat, mat.

In rest, structura nu s-a schimbat din cauza uleiului. In mod normal uleiul de masline da un lucui foarte bun si sanatate parului.Observa cand parul devine asa(ai spus ca uneori) si evita sa mai folosesti produsele care-l aduc in stadiul asta.Parul tau e vopsit? Poate ar trebui sa tai din el si sa astepti sa creasca sanatos.

Impotriva caderii parului iti recomand Alpecin(vad ca esti in Austria si sigur gasesti). Efectul este garantat. Uleiul de ricin regenereaza parul, nu neaparat opreste caderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu stiam cc ca pentru luciu poti folosi uleiul de cocos dar poate si asta depinde de fiecare tip de par.La mine care sunt blonda vopsita merge f bine nu stiu la tine care esti satena daca va avea accelasi efect.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput