Cadoul de Craciun sub brad?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cel mai pretios cadou din 2009 a fost unul floral , ce a venit la inceput de decembrie. Un hibiscus "Norman Lee" si rizomi de achimenes.
Un cadou pentru sufletul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

La noi sotul e pretentios si-si dorescte tot felul de " scule electronice"...il las sa si le cumpere singur.
Pt mine insa, surpriza este totul. Anul asta am primit un inel cu topaz, in continuare la setul de acum 3 ani care cuprindea cercei si pandantiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Revin cu precizarea...sotul isi cumpara el, dar gaseste si surpriza de la mine...cat de mica.
Evident copilul e pe primul plan.
Noi le punem sub brad pe 24 seara si le deschidem noaptea tarziu sau pe 25 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Nikole, ma bucur sa te vad din nouacum imi dau seama cat am lipsit de pe acest forum. Sa-ti traiasca baietelul si fetita din burtica.
La noi este lege. Mosul aduce cadourile dupa ce se culca toata lumea in noaptea de 24 decembrie. Noi le primim in dimineata de Craciun si le probam, dupa care mergem la Biserica. Asa ne-am obisnuit de cativa ani. Eu ador Sarbatoride de Craciun si nu as renunta pentru nimic in lume la aceste obiceiuri. Tot ce cumpar in luna decembrie ii dau Mosului sa imi aduca el.Anul acesta mi-a adus un palton mov foarte frumos, o pereche de cizmulite, o curea, o camasuta si un set cu cercei si lant.Dar, oricare ar fi cadoul, este lege ca sa-l aduca Mosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc. M-am mai lamurit. Pana la urma am primit cadoul )am cumparat impreuna jumate din el) sub bradul prietenilor din Viena la care am stat. A fost o rama digitala si o lampita de prins pe carte. Dar intr-un fel m-am simitit ca in filmul acela cu Mr. Bean in care isi trimitea singur felicitari pe sub usa de Craciun si se bucura ca le-a primit . La anul am sa am grija din timp sa ii aduc aminte ca vreau cadoul neaparat sub brad si de Craciun, nu mai tarziu.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput