Copilasi din 2002 *68* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Scuze, cred ca am raspuns numai in gand... sora mea este clasa a 7-a. Mi-a ca ar vrea sa mearga si la olimpiada la franceza, ca ar fi incurajat-o doamna profesoara... Cat despre ce liceu ar vrea sa urmeze... ei ii place romana, este umanista, desi este buna si la matematica. Zicea la un moment dat ca ar vrea sa urmeze Liceul Pedagogic, asa cum am facut noi, surorile mai mari. Mai are putin si trebuie sa se hotarasca.

Nina, felicitari Cristinucai tale!

Mergi la inceput

Cristina, imi pare rau ca nu mai veniti la Viena. Poate va razganditi si ne vedem totusi. Daca nu, macar la primavara, cand mergem noi acasa. Poate trecem fuga prin oras pe la voi... Eu as vrea sa trimit baietii la sanius, sa fac putina ordine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C
Buna dimineata!Lucia, dar cred ca voi vroiati putina ploaie si vreme mai rece, dupa caldurile acelea. Dar mai bine se racea treptat decat brusc.Sa aveti o saptamana buna!
Pai da, asta e farmecul ca de obicei nu sunt mai mult de 3 zile caniculare consecutive.Dar uneori e suficienta una singura pt a incepe incendiile. Apoi in zilele urmatoare cu scade temperatura cu valori intre 10 si 20 de grade.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-in primavara veniti acasa?In vizita presupun...
Voi intrati in tara prin Bors, respectiv Oradea!! Super!!

Lucia

Cine face capitol nou-noutz?

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina, nu stiu exact care va fi traseul.
Noi vrem, daca va fi vremea ok, sa le facem o vizita parintilor nostri de Pasti. Si sa tragem o fuga si pe acasa, ca mie una mi-e dor. Dar mai este ceva timp pana atunci, musai sa fim sanatosi, iar vremea sa tina cu noi. Este planuit sa plecam noaptea, sa doarma copiii, sa conducem cu schimbul... Sa vedem si unde ne vom planifica prima oprire (Orade s-ar putea sa fie putin cam aproape de Viena si soferul-sef sa vrea o locatie mai indepartata, dar vedem. Daca va fi Oradea, te anunt din timp.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Multumesc, fetelor !
Cristina_C, da, depinde de scoala, daca se ofera vreun cadru didactic sa se ocupe de organizarea concursurilor.
Am auzit de concursul Cangurul si la noi. Este de la cl. a III-a in sus.
Cristina va mai merge la "Micul matematician", la primavara.
Avem o culegere cu acelasi titlu, ca si concursul, pe care trebuie sa o terminam pana la data concursului, caci subiectele vor fi din aceasta culegere.
Cristina22, inca nu am apucat sa o rasplatesc pentru rezultatele frumoase. Dar ii fac azi, o surpriza.
Mi-a zis ca a vazut cercei cu H. Montana, sapt. trecuta cand am tot umblat impreuna la cumparaturi si ar vrea sa si-i cumpere din banutzii ce-i mai are. Daca ii mai gasesc azi, ii ofer pt. rezultatele de la Smart.
Scriai despre sirena Cleo. Aici n-am vazut-o niciunde, nici macar pe bluzite. E preferata Cristinei.
Despre pescarita mea...e pasionata de iesirile in natura, mai ales daca e doar cu tati, ca el o lasa sa faca mai tot ce vrea.
Am si poze cu ea, la pescuit.
Nico, daca a fost la olimpiada de romana, surioara ta, si ar merge si la franceza, cred ca trage mai mult spre uman.
Unde va ganditi sa-i tineti ziua lui Stefan si ce tema alegeti pentru petrecere ?

Fetelor, poftiti la povesti, la cap. 69 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput