Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Cee?? A facut si Mirci febra?? Ooof... Matei e mai bine, i-a mais cazut, eu i-am pus in fiecare seara supoz cu novocalmin...sis, sa nu exageram. Daca face febra si scuipa panadolul, tb sa-i pui ceva...febra e mai periculoasa decit un novocalmin, vorba lui alysh de 2 ori pe an..
AM vazut toate pozele. Cami cu motatele minunate....andrada si jucariile lui Tiberiu...si Tiberiu, Patrik la braduti minunati, finuta Victoria, scumpa Eva...ah si bradutul si mosul lui Vlady de AlyshM-am delectat, ce sa mai.
Dar sunt mereu pe fuga..nu stiu ce se intimpla...Ma deprima si vremea asta d enu s epoate. Abia astept sa inceapa cresa/gradi, ma capiaza astia mici...stam si numai in casa...n-am mai fost la nasi, n-am mai fost la mama ieri...daca Matei a facut febra. Asta e, sa-i pun pe picioare pina luni si apoi sa merg si eu la o shopingareala, sa ma recreez ca nu mai rezist...
La Multi ANi tuturor Stefanilor, Stefamniilor!!! Cu intirziere.
IN special pentru Stefanna de Vianne si Andreiul Gabitzei
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Am vazut pozele Andradei cu Tiberiu. Mamaaaa, ce de loc de joaca acolo! Musai trebuie sa mai vina si un companion de joaca, nu? Imi place si omul de zapada
Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Desiree intr-adevar este superba gentuta! Cu cojocelul ei spuperb si cu gentutza o sa faca furori! Jucaria asta ce face? http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5419955600918133698
Ylari e o dulce Eva, imi place cum va iubitzi voi doua! Mi se pare mie sau seaman fffff mult cu al ei bunic???
Dollores va asteptam pe la noi in vizita cand veniti prin tara! Da asa este spatiu, are loc unde sa se joace insa e cam departe totusi de Bucuresti si de parcurile mari ca asa loc de joaca ar fi si aici, la gradinitza! Avantaje si dezavantaje!
Reallaura uffff sunt tare curioasa cum ii iese urocultura!
Gabitzam nu stiu in momentul asta daca vom mai avea un campion de joaca, poate cand om termina cu ratele astea mari la banca. Deocamdata nu ma grabesc ca in aprilie se intoarce definitiv sora mea in tzara si va sta la noi pana isi fac si ei casa iar cand vor veni va avea Tiberiu cu cine sa se joace, respectiv nepotzica mea de 2 ani care e suuuuuperrrr zglobie si inca un bebic care se va naste in mai, in total vor fi 3 copii asa ca………………….ne ajunge!
Luminel spune:
Buna!
Laura, cum mai e Mirci? imi pare asa de rau ca a facut febra...poate a luat un virusel de undeva...dupa atatea zile de antibiotic sa faca tot de la infectia urinara!?!?! putin probabil, zic eu... sa-i treaca repede. si stai calma, n-a murit nimeni dintr-un novocalmin, nu-i un capat de tara...
Desiree, super posetutza! la asa fetitza cocheta, chiar ii lipsea poseta, nu?
Andrada, sa poarte sanatos Tiberiu costumasele si bunica sa traiasca sa-i mai faca!...mi-aduc aminte cate pulovere superbe lucra si mama mea pentru nepoti....ce mi-ar placea sa mai traiasca si sa ne mai faca
Ylari, nazdravana cu ochi albastrii.
Azi am vazut-o pentru prima data pe Cristiana plangand la kk...nu stiu de la ce, s-a constipat intr-un hal...!!! imi venea sa plang de mila ei...ea care facea numai moale...azi o s-o tin pe pere si suc de morcovi...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
aelita spune:
DOLORES,vazut pozele super!
Al meu e poreclit "ingineru",vad ca si al tau e cu surubelnita.
imi place mult casuta voastra.Am vazut pozele de la botezul Sofiei,si am innebunit ce costum national avea pe ea,ce frumoasa era!!! nu mi-ar fi dat prin cap asa ceva,unde a fost acolo?? daca fac fata vreau si eu asa,mi se pare nemaipomenit!! nu m-as fi gandit niciodata,si mi se pare superb!
CAMI-
Citat: |
salut!!Iaca ma adun si eu cu greu de prin farfurii si pahare.. hihi abia ce am realizat ca anul asta e primul dupa mai bine de 4 ani cand nu sunt nici gravi si nici nu alaptez asa ca nu am mai avut restrictii la alcool.. |
dar ceva ceva tot am bagat
vazut poze cu minunile de fete!!!
LAURA am tot zacut de doua saptamani cu o raceala si nu mai trece...zilele astea pana dupa sarbatori am noroc ca e tati acasa,asa ca e usor ...Sa vedem din ianuarie..
Sper sa nu mai faca Mirci febra!nasol ca scuipa siropelul...Ai mei le ling de ar manca toata sticla!stau ca puii de closca atunci cand vin cu seringa de siropel,zici ca sunt anesteziati,cu ciocurile-n sus.
DESIREE o familie frumoasa sunteti! super casuta -tort.ai facut-o tu?.
ce ochi poate sa aiba Victoria!!!
ANDRADA ce poze frumoase am vazut si la voi,cu zapada si brad!
ti.au iesit frumoase costumasul si puloverul lui tiberiu!!
YLARI vai de cand nu am mai vazut-o pe EVA,ce mare a crescut,ce ochi are!ce bine arati si tu !
fetelor,eu am taste lipsa.mi le-a zburat Andrés toate,si am recuperat mare parte,dar lipsesc vreo 7 taste...
ALISH-
Buna dimineata fete dragi, luati o cafelutza cu aroma de sarbatoare |
Cum esti cu burtica?
am vazut si pozele voastre cu Mosul.
CAMI -
busy |
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
gabitzam spune:
Aproape am reusit sa umplu contul de Picasa
Am facut un update de poze, vedeti in continuarea albumelor 2009, Funny pics si Andrei si Raducu.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Andrada79 Desiree intr-adevar este superba gentuta! Cu cojocelul ei spuperb si cu gentutza o sa faca furori! Jucaria asta ce face? http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5419955600918133698 |
Andrada, e o bicicleta stationara, fara roti, invata sa pedaleze, are o gramada de cantecele si melodii, invata numerele, literele, alfabetul, e super educativa. Si Victoria e toata ziua calare pe bicicleta. A fost scumpa, dar merita toti banii.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
GAbitzule frumoase pozele! M-am uitat cu Mirci
Luminel of, biata Cris, ce rau imi pare de ea, da-i niste prune uscate. EU iau elmas deshidratate, sunt asa gustoase si au efect!!
Aelita ce bine ca ai tai iau siropelele. Asta acu cere bobo, dar siropel dulce nu vrea... sper ca te simti mai bine!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca
Victoria_mami spune:
Lumi, imi pare tare rau de Cristiana, saracutza de ea; eu stiu exact cum e si cat de neputincioasa te simti, ca, practic nu o poti ajuta, decat sa o tii in brate, sa stie ca esti acolo... Victoria e constipata din martie! Ma rog, acum e ok, suntem inca pe laxative, dar macar nu mai plange cand face kk. Si ea urla, saraca, nu stiu daca-ti amintesti, dar spuneam prin aprilie ca-si fisurase funduletul de la constipatie... Si eu plangeam cu ea-n brate... Stiu exact ce simti si sper din suflet sa treaca repede.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!