Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ma pregatesc sa merg la scoli.Haideti de savurati cu mine o cafeluta sau ceai dupa nevoi si preferinte.
Musai sa-mi intru iar in program ca ma culc dupa 12 si dimineata abia ma trezesc la 8...nu-i bine.

Florina si mie-mi place ginul tonic si mai imi plac bauturile amare gen digestiv si preferatul meu vin rosu nu dulce.Zici ca-s dricalasha shefa.Sa-mi zici cand mergem la copii.

Mai stiti banca noastra de fericire?Ei, eu pot depune acum (ca-s cam restanta ).Musai sa facem stocuri ca cine stie ca vremuri ne asteapta.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hello si de la noi
multumim de cafea tot bag de azi dimi

eu nu ma laud excesiv nu ma simt prea bine lately si nu pot zice ca nu m-am hodinit in vacanta.am inceput investigatiile pt pb mele digestive, ma infioara ideea de colonoscopie...in plus ma doare rau capul si o ureche de cateva zile si ma simt ff obosita cred ca aici tiroida se agita...asa ca musai sa aloc sanatatii un loc mai prioritar.

in plus sunt stressata ca Sofi doarme ff rau de o saptamana...oricum nu scapasem de leganat dar cu tratamant homeopat a fost mult mai bine.de o sapt e nasol rau...doarme un sfert de ora apoi incepe agitatia, mai plnge, apoi se leagana iar cine doarme cu ea in camera nu echide ochii toata noaptea...ii ies maselele si zice ca o dor dar i-am dat niste nurofen aseara si a fost exact la fel.suntem rupti si nu stiu ce altceva poate fi...

Stanca ne bucuram de Pinkul de la tine, n-ai mai depus demult:)

Florina la ce e buna canepa?

va pup fetelor, we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara,

Imi permit sa intervin si eu intre voi cu o intrebare off topic...cunoasteti vreun preot ortodox cu har, un adevarat duhovnic, intr-una din bisericile clujene? M-ar ajuta mult un raspuns afirmativ...
Va multumesc si va doresc o sapatamana cat mai buna!

Ilinca [gravi 12]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata!!

Ilinca, mie-mi place ff tare la biserica Sf. imparati Constantin si Elena, de pe Motilor. E atat de primitoare, preotul paroh e atat de cu har, incat acolo ma simt cel mai bine; noi acolo ne-am casatorit si mi-a placut ff... am auzit ca e un ff bun duhovnic, dar eu inca n-am curajul sa spun tot ce am pe suflet, kiar daca apoi poate m-as simti mai bine... Iti doresc mult succes in alegerea cea mai buna!!

Criss, sper ca te simti mai bine, rau imi pare ca tre sa faci colonoscopia... nopti nedormite avem si noi, unele mai lungi, altele mai scurte....

Stanca, ce-mi place ca ai mult pinkio am nevoie....

va las, sa aveti o zi frumoasa si o sapt. cu spor!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

LA MULTI ANI!!!

oare am trecut pe aici in noul an ???...nu mai stiu.
cert e ca incet sper sa ies si eu din butoi si chiar am nevoie de pink. pe noi ne-a rapus gripa pe rand intai Beatrice cu o forma mai usoara apoi Norbert cu otita nasoala (si aici intaresc inca o data ca dr Mihut e SUPER) si eu cu amigdalita purulenta si febra mare (aci m-am diagnosticat io ca nu am avut putere sa merg la medic ).....dar cel mai rau sau de ce sunt asa suparata/deprimata este cearta parintilor mei si faptul ca mama mea mi-a spus ca este pregatita sa treaca in viata de dincolo ...nu ma lasa sa o ajut si cu greu discuta ceva cu mine ...i-am smuls o promisiune ca totusi se va ingriji dar nu sunt linistita deloc ....

svety ce tragedie...condoleante familiei

Sanatate pt Cristiana si Florina

ma duc sa mai fac una alta ca is cu amandoi copii acasa
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna fetele mele!

Am intrat si eu la rezervele de pink...e acea perioada din an, gagici? Vad eu ca nu ne prisoseste niciuneia.

Ilinca, nu stiu, si tare as vrea sa stiu. De cateva luni si eu caut un duhovnic cu mult har, la fel un asezamant bisericesc aparte, izolat, manastire ar fi ideal. E greu, dar eu nu ma dau batuta, stiu ca voi gasi pana la urma!

Erika, eu iti dau tie pinkul meu, si iau de la altcineva, ca se pare ca ai mare nevoie! . Sunt cu gandurile spre tine, sa iesiti din pasa asta proasta cat mai repede. Si multa sanatate piticilor si tie, ca vad ca a-ti tras bine si voi cu boala. Nu stiu ce sfatturi ti-as da in ceea ce priveste discutiile cu mama ta. Sa ai mult putere ca ceea ce spui sa conteze pt ea si sa reusesti sa schimbi ceva acolo in sufletul ei. E greu.

Poate va inveselesc putin si va spun ca la noi in curte sunt ghiocei, viorele si primule. Iar magnoliul e inmugurit. Saracele, le-a pacalit vremea asta. De dimineata ma simteam absolut debusolata, cu o senzatie de martie, poate chiar aprilie in suflet dar cu bocancul in ianuarie, clar. Pacat ca weekendul am fost la scoala, caci mergeau foarte bine florile astea minunate cu soarele care s-a afisat sambata si duminica.

Uite aici ceva frumos, sa va binedispuna. Domnisoara aceasta este exceptionala: http://www.youtube.com/watch?v=Uz2Gp7a38DM&feature=PlayList&p=C940168C49401D32&index=66
...in special Erikai

Si mai am cateva doze de si vreo cateva pentru Cristiana...daca faci colonoscopia fac si io endoscopia ...ce zici? te bagi??

Mai viu cu inca o dedicatie...vreau sa vad daca rezistati...e preferata mea, am descoperit-o acum 3 zile si am facut rost d etot albumul, sunt innebunita. Mai incolo putin ca nu s epotriveste cu Polina.

la toate fetele mele dragi

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Imi pare rau ca nu va mege bine, nici eu nu ma lauda dar nu ma las.Sunt superaglomerata cu invatatul si in plus Razvan tot tuseste.Luni o sa mergem la doctor sa face niste analize.

Erika neaprat sa mearga la un psiholog pentru ca sigur ar ajuta-o mult.

Va las ca-s rupta si maine o iau iar de la capat.Maine mergem sa ne luam masina de spalat ca pe asta am sarit-o la mutare si ni se cam termina hainele curate.

Noapte buna si linistita.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hmm, sunt foarte prinsa si eu nu pot sa scriu, trag doar cu prastia ganduri bune! nu va lasati prada gandurilor negre.

Stanca, spor mare la invatat si succes!
Erika, nu te lasa, vezi doar bine in jurul tau si va ajuta!

pe maine!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! azi mi-am baut cafeaua singurica... vreti si voi o cescutza?? haideti, ca poate impreuna ne vom ridica moralul si keful de treaba/viata, cum vreti voi sa-i ziceti.... am dreptate??

Erika
, sanatate multa!! legat de patania parintilor... nu stiu ce sa zic... Doamne da-le gandul cel bun!!

Roxa, mersi de gandurile roz??

Florina si Stanca, spor la invatat!!

Stanca, si Luca al meu tuseste, dar am obs. ca doar noaptea, de cateva ori, apoi se linisteste... ii dau sirop de patlagina si e ok dupa-aia... nici nu stiu de la ce sa fie, ca n-are nasul cu secretii... Sanatate lui Razvan!!

nu v-am zis ca in vikend am lasat copilasii la parintii mei, pt. prima data pe amandoi, doua nopti... am crezut ca va fi bine, se anihileaza unul pe celalalt... spre surprinderea mea, Luca a fost fff cuminte, a mancat, dormit, jucat, ff ok; dar Stefania m-a terorizat cu telefoanele, cu plansul in hohote la tel, cu cerutu acasa(kiar daca a fost de acord sa ramana acolo)... evident ca n-am adus-o acasa... Am crezut ca-i mare si ma pot intelege cu ea, dar vad ca e tot plangacioasa si dependenta de mine... mi-e tare frica sa nu gresesc in educatia lor si apoi sa-mi para rau ca n-am facut altfel...

voi aveti astfel de ganduri?? ca io am cam des in ultima vreme...

va pup, mai vin

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Buna!
Vin cu o rugaminte. Nu cunoasteti cumva o menajera cu veleitati de bona si invers. Adica am si bunice la ajutor. Si cand sunt ele la mine bona sa faca menaj.
Zuzi

Mergi la inceput