Cluj rulz!- La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

am reusit si eu sa intru putin pe net...am fost cam ocupata saptamana asta.Duminica am adus-o pe maica-mea la noi sa incerc sa o "optimizez" putin doar ca de azi noapte are febra si se pare ca s-a racit foarte tare , nu imi dau seama cum a racit pt ca acum copii nu erau raciti si din casa nu prea a iesit . Eu toata saptamana am alergat sa rezolv una alta pana e mama aici .Azi am fost si la eco cu copii amandoi si sunt bine Norbert arata foarte bine la rinichi si lui Beatrice asa se pare ca s-au inchis gauricile la inima dar nu e sigur pt ca nu s-a putut uita bine Beatrice s-a zbatut si a plans mult .

Raluca trebuie sa te sun.ma bucur ca s-a rezolvat cu sangele

Cristiana
ma bucur ca analizele au iesit bine si tinem pumnii ca si la job sa iasa cum e mai bine pt tine

nrl incearca sa ii scrii PM lui Stanca (asi) ma gandesc ca daca stie psihologi poate stie si terapeut

no ma duc sa mai fac una alta
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Carrie, ma bucur ca ai scapat de investigatii si e totul in regula cu tine si Sofi, asta e cel mai important.
Ziceai ca ai o prietena invatatoare la Racovita, te rog mult sa-mi spui cum o cheama, ar vrea sora mea sa il inscrie acolo pe nepotel din 2011,oare e devreme pt.inscrieri?
De luni ne pregatim de scoala,a fost scurta vacanta, dar Andrei abia asteapta sa inceapa ca se cam plictiseste.Eu sunt intr-o perioada mai proasta, nu ma pot aduna deloc,imi trec o gramada de ganduri negre prin cap, soacra imi face zilele amare, si gata nu mai zic nimic.
Stanca, sper ca ai scapat cu bine de examene, am tinut pumnii stransi.
Cate unpentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! vin si eu c-o pofta de cafea... dar is pe ceai cu lamaie si miere, fiind ff racita... dar va trece si asta

copilasii sunt bine, dar superprapaditi, se bat, se cearta, isi smulg jucariile, creioanele, orice din mana, dar si astea or trece noroc ca mai avem si zile cand se inteleg, ca altfel as zice ca-s tacaniti

Criss, cred ca nu ne vedem sapt. asta, fiind cu gatu-n pioneze, dar vb.

Kitzy, hello, bine ai revenit!! mai hai cu detalii despre bebita mare a ta

Gabi, ce bine c-ai mai scris... poate te mai incurajam si treci cu bine peste gandurile negre, ok??!!??

Florina, Mariana, voi cum sunteti?? sper ca nu cu probleme

Stanca, cum au trecut ex.? cum sunteti??

ma duc sa despart trupa urlacioasa, abia fac fatza...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

haideti sa "RISE and SHINE", e soare afara si asta imi da aripi.uitati cate o pt fiecare

GAbi, Anca Borzu e numele prietenei mele invatatoare.fara a fi subiectiva e cotata excelent si e o persoana deosebita.insa e mult prea repede pentru inscrieri.in toamna va putea merge sa vb cu ea,ok?

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Haideti la cafea.....
Cristiana, ma bucur tare mult ca analizele sint bune, restul problemelor se vor rezolva ele cumva... asa imi dau si mie curaj .
Si eu trebuie sa ma "verific" ca nu ma simt bine, dar tot aman... nu de frica, dar din motive financiare.... inca nu stiu ce va fi peste 2 luni si musai sa ma chibzuiesc...
In rest, Luca iarasi e ragusit si mucos, nu are febra, energic nevoie mare... deci e ok...
Pup pe fiecare in parte..

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ralule pai ce sa zic, creste, e mare, in primvara are 2 anisori si pe mine ma paste revenirea la servici
Vorbeste muuuulte, spune zilnic cuvinte noi, ii cuminte, ascultatoare, de mare ajutor prin casa
Am incercat de cateva ori si pt bb2, din pacate s-a soldat cu esec, 3 avorturi spontane, maine ma duc sa-mi fac analizele de trombofilie, las si acolo o caruta de bani
Dr mea asta suspecteaza, cica e o boala foarte la moda, o fii, dar eu nu vreau sa fiu in ton cu moda E ciudat ca pe Diana am dus-o pana la termen fara probleme, mi-a zis ca e posibil ca acuma sa se fi declansat, in 10 zile o sa am rezultatele, sper sa fie bai din alta parte si nu de acolo.

Altfel suntem bine, sanatoase

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt obosita moarta....
Am terminat sesiunea cu bine dar copii mi-s bolnavi.Abia am scapat de capul spart al Mariei ca Razvan se plange ca-l doare urechea, iar Maria a facut un adenoflegmon intr-o zona aporape de cap ,deci tare periculos.Branula nu i-a putut pune ca e genul ala de copil si suntem nevoiti sa-i facem intramuscular.Cireasa de pe tort a fost controlul de la ITM asta asa ca sa am o tona de lucru sa nu pot sta cu copii acasa.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

iaca viu si eu doar sa salut.

Stanca, fruntea sus, nu te-ai descurcat tu mereu? Stii ca o sa fie bine! Multa sanatate la plozisori si tie putere fatA!

Simo, si mie mi-e dor de o poveste

Pisici, eu sunt tot varza cu timpul si organizarea. Miercuri sau joi am o mica deplasare la Viena, dupa care miercurea viitoare sunt o zi la Bucuresti. Abia am timp sa jonglez intre job, casa si un "habar n-am ce" pe care inca nu-l definesc...nici nu mai merg la sport cat as dori, nici nu vreau sa ma gandesc.

Cristiana
, inca Promod nu a venit dar ar trebui sa apara maine-poimaine, te sun eu...

Va pup!
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fetelor eu sunt la cluj si as avea nevoie va rog de o recomandare de medic oftalmolog bun, am primit o recomandare pe d-na dr Gavris Monica de la Spitalul militari.
Am nevoie de o operatie de corectare miopie si astigmatis si nu stiu pe nimeni.
multumesc pentru orice informatie
is pe fuga dar mai trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Dr. Gavris Monica e OK. are clinica particulara pe str. cu spitalul Militar. Ca om e destul de distanta dar un foarte bun oftalmolog

Asi, sanatate la cei mici si tie spor la treburi si fii sigura ca totul se va rezolva cu bine

Cristiana , ma bucur ca sunteti bine sanatoase!

Nonna

Mergi la inceput