Cluj rulz!- La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
olalaaaaaaaaa era sa nu mai gasesc topicul! asta e mesaj de alerta, unde sunteti fetelor???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asi spune:
Io-s pe aici dar sunt in sesiune.Mai am 3 examne si-s gata.Oricum alea grele le-am dat si astept cu nerabdare rezultatele.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
ola gagici, si io in zona, nu asa vorbareata ca sunt unele stressuri pe capul meu:somnul extrem de prost a lui sofi, saptamana de evaluari si audit la job, colonoscopie si alte minunideci dupa cum ati vazut si la intalneala nu-s in forma maxima da nici nu ma las
Roxa, cred ca iti simti menirea acum, tre sa ne resuscitezi, it's your turn
Stanca , bafta.
fetelor e o placere casutza ei, calda si primitoare(si la propriu si la figurat)
va doresc o saptamana usoara, mai calda si fara greutati
ralucames spune:
buna dimineata!! haideti ca dau eu cafeaua, e jacobs verde, strong, cu lapte cald ce ziceti, va alaturati??
gagici, cam apatica starea asta la noi, oare daca vine primavara ne "revenim"?? sau va fi permanenta de-amu-ncolo....
Stanca, tinem pumnii pt. examene, spor!!nu m-am indoit nici o sec. de starea casutei voastre, minunat!!
Criss, tie multe-multe ganduri bune, sa te ajute sa treci cu bine peste toate!! Imi pare rau sa aud ca somnul Sofiei e tot nasol... sper sa treaca cu rabdare Daca vrei vin cu tine la colonoscopie, stau la usa cu gandurile bune la mine, vrei??
iar treburile de la job vor trece cat ai clipi
eu sunt cu copilasii acasa sapt. asta, va fi super!! merg si la dr. pt. niste investigatii, sper sa apuc si la sport... +toate celelalte treburi "obligatorii"
pa-pa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
Yagmur spune:
Va scriu si eu de pe fundul butoiul... nu stiu ce am, dar asa ma incearca o depresie ; musai sa ma duc sa imi fac controlul la tiroida; nimic nu-mi place, nu am chef sa ma vad cu nimeni, nu stiu sa-l mai distrez pe Luca, la job totul e negru, anul asta cred ca ne inchidem definitiv... in fine, mai stau pe fundul butoiului o vreme si apoi imi revin eu...
Dar ma gandesc la voi si pana sare cineva cu doza de pink va urez o saptamana frumoasa....
Yagmur si Luca
nonna spune:
Eu sunt tare fericita ca mai pot sta ACASA!!!!! Nu stiu cata vreme, sincer sper cat mai mult si la servici e OK, chiar daca nu incep de acum, se pare ca am si eu un loc pe undeva
bafta la examene si sanatate multa la toata lumea,
asi spune:
Ce fain ninge afara!!!Nu dati dupa mine ca oricum mai avem de asteptat primavara luna asta si sincer prefer sa ninga si sa fie frig acum nu luna viitoare cum a fost anul trecut.
Vad ca toata lumea e cu probleme si deprimata.Curaj fetelor ca se poate si mai rau.
Noi suntem bine acum ,dupa sperietura de ieri.Maria a cazut a dat cu capul in scara de la living si evident si-a spart capul.Noroc ca nu si-a pierdut cunostinta ca nu stiu ce ma faceam.Asa ca aseara pe la 8 jumate ,cu mic cu mare ne-am dus la UPU sa o coasa.Pe cand am iesi de acolo ii turuia gurita si explica ce si cum s-a intamplat nevoie mare.Clar fiica-mea se face doctorita, eu ma dadeam de ceasul mortii afara si ea studia cum o coseau aia.Bine ca a trecut si asta si i-au facut cusatura faina.Am tot chestionat-o azi si zice ca nu o doare capul si nu mai are nimic acum, numai pansamentul din frunte mai aminteste ce s-a intamplat.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
squirrel spune:
Salut fetelor,
Se pare ca ceva e in aer, mai vin si momente de astea mai aiurea dar vorba Cristianei, nu ne lasam. Lasati depresiile deoparte (doar eu am fost diagnosticata oficial , si acuma imi vine sa rad), va dau eu pink de la mine.
Stanca, bine ca ati trecut cu bine, asta vara si-a spart si Paul capul in prezenta tatalui , norocul nostru ca dupa ce si-au dat cu presupusul toti doftorii din familie am ajuns la concluzia ca nu trebuie cusut, spre linistea mea ca al meu e urlacius tare, cred ca doar cu anestezie l-ar fi cusut. Pe de alta parte spor la examene cate mai ai.
Noi bine, astept rezultatul la RMN , ceva imi spune ca ar fi de bine dar vreau sa ma conving. Pentru colonoscopie peste 2 luni!!! Mori incet aici..
Macar vremea e frumoasa acum. Si mi-am propus ca in w-e sa merg cu o prietena la cumparaturi mai bine zis window-shopping, da stam tata ziua sa batea mall-ul de la a la z.
Noi suntem la operatiunea olita cu Paul, tarziu recunosc si merge cam greu la unele treburi, a fost o saptamana grea. Daca ar veni pestisorul magic si mi-ar indeplini 3 dorinte acestea ar fi somn, somn somn, de trei ani nu am avut o noapte intreaga dormita , Cristiana speciale pentru clubul mamicilor nedormite.
Ma duc amu repede la somn ca vorba aia nu stim ce ne rezerva noaptea.
Pup toate fetele si ganduri bune rozulii
Flavia
roxana1974 spune:
omg, Stanca, no, ala botez! Bine ca nu a patit ai rau, sper din tot sufletul sa nu ramana cu urme!
Azi dimi si noi am comis-o, i-am facut lui Serban observatie la masa si s-a innecat cu o cereala, nu stiti cum facea...deja ma vedeam cu el la urgenta sa-i scoata aia din gat basca ca-mi treceau prin cap scenarii cu copii asfixiati sa ma fi vazut cum tremuram dupa ce a trecut, omg!
Cristiana, cred ca si io am nevoie de o "injectie" nu stiu daca pot sa-mi declar menirea chiar acum ma intreb unde-o fi sor'mea poate ne iese ceva impreuna, sa creem asa o diversiune
va las deocamdata, dar promit si eu sa nu ma las
va pup pe toate,
Roxa
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Deja a ajuns un pic de pink la mine, ma simt mai bine astazi.... noroc cu Luca care e un simpatic si jumatate si ma scoate din butoi... ieri i-a zis Olimpiei: tu, Olimpia tu stii ca mama Manu nu stie sa gateasca? . Dar ma fac eu mare si voi face papa..... vai de mine si de mine, musai sa ma apuc de gatit ca ma face de rusine
.
Stanca, curajoasa Maria. Luca cand si-a spart arcada a urlat non stop si vreo 6 l-au tinut pana l-au cusut. Dar cand a inceput sa mearga la pansat a fost curajos. Semn a ramas, dar m-am obisnuit cu el, plus ca la cat de agitat este el cu siguranta nu va fi ultimul semn.
In pare rau ca nu am ajuns la intalnire. As fi ajuns mult prea tarziu, iar Olimpia avea musafiri in seara aceea asa ca nu am vrut sa o stresez cu prezenta lui Luca (care e nervos cand vede lume straina la ea acasa).
Ma duc sa-mi beau cafeaua de la tonomat si sa ma pregatesc pentru o noua zi de lucru.. vorba vine, pentru ca nu prea avem mare lucru de facut...
Yagmur si Luca