Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
Buna dimineata la Mosh Craciun!!!!!
hai ca va dau
calda si
racoritor![]()
mama, _giulianna_, ce treaba oi fi facut tu pe a ora aia![]()
Ada, cum mai e Teo??
eu i-am facut impachetari numai la picioare, la 10 minute, si mi-am pus in poala o musama si l-am tinut asha, i-am cantat...am stat de vorba...s-a calmat pana la urma, dar imi tot spunea ca "arde"...
hai ca tr sa scada!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata mamici 
Aduc si eu cafea calda
si cozonac proaspat !
Ada sper din tot sufletul ca nu mai aveti febra 
Giuli ma roade si pe mine, ce faceai la ora aia treaza ? Il pandeai pe Mosu' ?
Macar l-ai prins ? ![]()
![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
felicic76 spune:
Craciun fericit tuturor!
Nu am mai intrat, mi-am stricat programul de stat acasa si ieri si alaltaieri.
Dya: imi cer scuze, dupa ce am postat, a trebuit sa plec in alta localitate de unde m-am intors seara. Sper totusi ca vroiai retetele pentru Anul Nou
Piftie de curcan:
2 aripi (daca vrei sa faci mai multa sdaugi si doua ciocanele)
apa
1 morcov, 1 radacina patrunjel, sare piper, usturoi, 2 plicuri gelatina, optional delikat de legume
Pui aripile la fiert in apa cu sare, spuia o pauzasti si lasi sa fiarba la foc mic cam 4-5 ore cu morcovul si patrunjelul. Dupa ce carnea aluneca de pe oase, scoti aripile la racit, si adaugi 5-6 catei de usturoi, lasi sa mai fiarba 20 minute. Intre timp dezosezi si pui in castroane fashii de carne si feliute de morcov fiert. Dupa ce si-a lasat si usturoiul aroma, stingi focul si pui gelatina topita intr-un pahar cu apa. Amesteci, strecori zeama si o torni cu polonicul in castroane. Dai la rece, iar cand s-a inchegat o pui la frigider.
salata de peste afumat
2 pesti afumati (macrou, hering sau batog afumat)
1 ceapa mica
zeama de lamaie (1/2 lamaie stoarsa)
2-3 linguri maioneza.
Blenduiesti ceapa, adaugi pestele fara piele si oase, mai blenduiesti un pic, adaugi si zeama de lamaie si maioneza si mai blenduiesti putin. La final are consistenta unei creme fine. Ornezi cu felii de masline negre.
Da' chiar, ce facem cu zbanghii?![]()
L-am asteptat aseara pe Mosul, am impodobit bradul, a pus si el globuri in brad
, era imbracat frumos, ca un barbat adevarat: jeansi prespalati, camasa si pulover, era adorabil. Zic era pentru ca a prins usa deschisa la baie si a luat deodarantul de WC(sano, albastru si mare) si l-a strans cu mare drag la piept![]()
A primit colindatori, dar cam tipa la ei![]()
Aveti grija cu brichetele, Vlad a aprins una si a reusit sa-si parleasca nitel freza
A inceput sa imite: a intrat peste tati in baie, l-a vazut facand pipi si eu am intrat sa-l recuperez exact cand il impingea pe tati cu o mana din fata vasului si cu cealalta tragea de pantalon si pampers in jos. M-am spart de ras

Xor spune:
LA MULTI ANI! SI CRACIUN FERICIT!
Sper ca mosul v-a adus tot ce i-ati cerut si...ceva in plus
..
scuze...nu am citit nimic din urma...
nikolici spune:

CRACIUN FERICIT!!!SARBATOARE FRUMOASA SI CALDA VA DORIM!!!LA MULTI ANI!!! 

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
cucu!
Febra a mai scazut (nu de tot) continuam cu antitermice la 4 ore.
E cobza Teo, plin de muci, tuseste, ragusit, abia vorbeste si are niste ochi...
N-a mancat nimic de luni seara la petrecerea aia...
Eu votez cu laringita in continuare. Am inceput sa ii dau Eurespal si Prospan, pe langa granulele mult dispretuite, si daca ii mai sare febra de 39 inca odata ii dau antibiotic, ar fi deja a 4a zi... posibil sa fie ceva infectie pe la gatutul lui, daca nu cedeaza deloc-deloc.
Teo a avut roseola la un an(de fapt si Radu, asta vara), iar de rubeola e vaccinat, numai lui Radu nu am apucat inca sa-i fac nici vaccinul de 1an nici ROR ca tot plin de muci a fost.
Fetelor, dragelor, va multumesc pentru sustinere. E asa bine sa iti fie cineva alaturi
Va iubesc!
Sarbatori fericite, cu sanatate si tot ce va doriti!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Xor spune:
300 - La multi ani pentru ziua de ieri si scuze de intarziere
...aveti un bradut minunat dar fara "globusor" nu ar fi avut nici un farmec
Gaia - multa sanatate lui Teo si intregii familii....poate scapati de febra...si Mark a fost racit si nici acum nu e vindecat complet...nasul i l-am desfundat cu succes cu colargol si pulmex baby pe piept...antibioticul nu a avut nici un efect....nu stiu ce virus sau ce o mai fi si asta dar e tare uracios...
CD - felicitari pentru bobinache!! (zic sa vb mai des cu gaia....are atatea sa-ti impartaseasca din viata cu 2 baietei....:))
July - felicitari pt domnisorica....cine v-a fi mamica mandra de frumuseti cuminti??
Claudinna - Razvanel ma uimeste ca de fiecare data...Mark nu are rabdare nici macar sa se uite la mine cand ii spun o poezie![]()
In alta ordine de idei...am facut si eu tortul cu 3 feluri de cioco...ieri a fost ziua de nastere a mamei mele si i l-am facut cadou....a iesit delicios, apreciat de toti mesenii DAR...nu mi-a iesit contrast intre cele 2 feluri de cioco maro...adica au iesit aprox de aceeasi culoare......
Bradul l-am impodobit ieri...cu ajutorul lui Mark...adica el scoatea globurile din cutii si le arunca pe jos si noi le adunam si le asezam in brad....la final s-a repezit si a smuls o beteala din brad dupa care s-a linistit...il admira cu placere dar nu mai este un pericol pt bietul bradut....
Dimineata nu stia pe care cadou sa puna mana mai intai...lua unul, cu ochii pe celalalt, il arunca, se reintorcea....
Ador sarbatorile de iarna!
angelynna82 spune:
Hello,
Ada sper sa sunteti mai bine
, Crinei ii trece temperatura mare cu sosete cu apa si otet, mai ud un prosop cu acelasi amestec si o invelesc in el. Mai este ceva, o crema din pacate nu mai stiu cum se numeste, il ungi pe piept si la gat si poate respira mai bine, are menta in compozitie, poate o mamica iti spune cum se numeste. Sa ne spui cum se mai simte puiul 
Xor multa sanatate lui Mark 
Felicic multam de retete, chiar ma intrebam cum se face piftia din curcan
. Super tare Vlad 
Clau ce faceti voi? 
Am impartit de dimineata, mai devreme am luat si noi masa
, tare foame aveam in noi
. Crina e tare incantata de cadouri
iar acum trage otura de somn, mai incolo mergem sa colindam 
Am imbracat-o aseara in Craciunita, avem poze dar le descarc mai tarziu
si cu prima impresie asupra bradului![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
_giulianna_ spune:
Haha!
Ce faceam la ora aia? Asamblam o prajitura buuunnnaaaaa!
Asta e http://ada-milea.blogspot.com/2008/03/prajitura-happy-hour.html
Pupici! 
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)