Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sarbatori fericite!!!!!!!!!!!
Sheri LA MULTI ANI si sarcina usoara cu bebelusi la termen!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara .
Cum ati petrecut burtici de Craciun?
Ati papat mult mult? Ne facem acusica?
Nu in ultimul rand, LA MULTI ANI STEFAN, STEFANA, STEFANIA, STEFANEL ETC. Petrecere frumoasa in continuare!!!

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuly83 spune:

salut burticutele!a trecut craciunul asa de repede...oricum a fost cel mai frumos craciun din viata mea.imediat ce s-au pozitivat testele m-am dus la eco.am vazut samburelul.e asa de mic.oricum tot nu sunt la murita inca in cate sapt de sarcina sunt.conform um pe 23 noiembrie sunt in 4 saptsi 6 zile si scazand alea 2 sapt,as avea 2 sapt si 6 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf Stefan!

c-o fi de la Craciun au ba, cert e ca m-am ingrasat 2 kile..deja..cam repede zic eu...deci nu vomit suficient ;):)la sarcina anterioara abia pe la 5 luni ajunsesem la greutatea de dinainte de a ramane gravida...

Paula 11+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata burtici

Sper ca ati petrecut bine de Craciun si nu v-a fost rau, la mine una a fost asa si asa. Adica nu ma pot plange ca mi-a fost rau de nu am mai putut, dar nici stralucit nu mi-a fost.

Va ofer ceiutul, lapticul si fara cofeina, plus micul dejun .

Sa aveti o saptamana usoara si succes burticilor ce-si vor vedea bebicii la eco sapt. asta.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Fetelor se para ca baigui singurica pe aici...

Nu v-ati trezit sau....inca mai petreceti...???

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Multumesc pt frumoasele voastre urari

Am ajuns acasa ieri la 00,30 dupa 10 zile de vacanta in Portugalia. De fapt nici nu o pot numi vacanta ca sunt mai obosita decat cand am plecat.

Alergatura multa sa vedem pe toata lumea, sa ne si plimbam si sa stam si cu familia. Am avut doar o zi de odihna in rest mereu pe drumuri.

Catarina s-a comportat excelent dar a facut diaree exact cand am plecat asa ca au fost cateva zile cu dureri de burta. Dupa 3 zile vroia acasa insa cand a vazut ca peste tot unde se duce perimeste cadouri i-a mai trecut dorul de casa. Ieri cand am ajuns era franta si noi la fel.

Eu una ma simt foarte bine. Nu am greturi, nu ma doare decat mijlocul si sanii cand dau de frig in rest ca si inainte de sarcina.

Ieri am sarbatorit si 4 ani de casatorie, i-am sarbatorit calatorind, cu sotul racit si cu dureri de urechi. Recuperam alta data.

Am simtit frigul mai rau in Portugalia decat in Danemarca. Casele sunt reci si total neadecvate pt frig. E plin de gresie. Am facut un frig la soacra-mea de nu stiam cu ce sa ma mai imbrac. Bine ca a venit cu un radiator ca altfel congelam

va pup pe toate si va urez si eu Sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Sarbatori fericite la evribadi!

Bumblebee, Lia73, Lala86, Alina2005, Mirela2, Carmenuta , multam fain!
Ramonico, de ce nu ramai la noi? Poate nasti pe 31 august si te incadrezi la fix!
Carla, ce-ti mai face uterul? Mai moale sau mai tare? Cate magneb6 mai iei? Dar kg?
Victo, La Multi ani lui Stefanut!
Ancutooo se apropie ovulatia? Da-i cu vin rosu, doi litri/zi at least!

Io am luat 300gr, sper sa le dau astazi jos! Si mi-a fost f bine, am stat doar in varful patului si am fost servita cu mare fast: toti se faceau ca nu ma aud cand ii strigam, sau ma intrebau de 5 ori ce?? Asa ca m-am jmekerit si eu si le trimiteam sms sau le dadeam tel!
Bre, am ajuns sa apelez la minunile tehnicii pt un pahar cu apa? Nu-i frumos. Adevarat ca puteam sa ma scol si sa-mi iau si singura, dar care ar mai fi fost farmecul sarbatorilor si-al gravideniei daca nu puteam primi macar o apa? Pai las' ca stiu eu cand vin copii cum or sa fuga toti de-asaca ca potarnicile cand incep sa planga si ma lasa pe mine sa-mi spag capul, macar acu sa-mi scot parleala!

Imi mai cade si par la greu, cred ca voi incepe sa iau Elevit.

De vopsit m-am vospsit cu Color&Soin de la farmaciile Catena, e natural fara amoniac, si sa stiti ca m-a blondit, nu mi-a deschis radacinile perfect dar pt o vopsea eco si gravida fiind sunt f multumita!

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vreau si eu in club raman cu voi ca sigur evenimentul se v-a petrece in jur de 16 august(la mine bb-ii se lasa cu greu convinsi sa stea in burtica pana la termen)

Acum nu sunt decat 5s, ar fi trebuit sa fie cel putin 7s, dar ovulatia a fost una intarziata.

O sa am nevoie de suportul vostru, si o sa va spun si de ce.
Vladut, baietelul meu de 6 ani s-a nascut la 35s, dupa 12 saptamani de stat in spital cu perfuzii, sper sa nu se repete isprava, iar in urma cu 1.6 ani am facut o conizatie in urma unui papanicolau gradul 3.

Asa ca bucuria unui nou inceput este ff mare dar si emotiile sunt pe masura.

Va multumesc si va doresc sarcini usoare si bb-ii sanatosi.

Anca, cu drag!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca bine ai venit printre noi, sa ai parte de o sarcina usoara si lipsita de problemele sarcinii anterioare, iar bebe sa stea in burtica pana la 40 de sapt.

Sa ne dai datele sa te putem trece si in listutza.

si ai mare grija de tine si bebic.

Bebe strumpf

Mergi la inceput