antibiotic la rosu in gat cu febra?
Raspunsuri - Pagina 9
herra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dry_votka
Doamne ...uite aici! (iti dai singura in cap - asa cum te si contrazici singura in postari, ba dai ba nu dai antibioticul, da sa luam reteta totusi, dar sa asteptam, bine ca-l avem in casa, poate dam altadata, dupa ureche) bine ca ai aterizat tu direct sa ma luminezi Uite din dex: viroza VIRÓZA, viroze, s.f. Nume generic dat pentru bolile oamenilor, animalelor si plantelor provocate de virusuri. – Din fr. virose. viróza s. f., g.-d. art. virózei; pl. viróze VIRÓZA; ~e f. Boala provocata de un virus. /<fr. virose VIRÓZA; s.f. Nume generic dat bolilor infectioase provocate de virusuri. [< fr. virose]. VIRÓZ#258; s. f. denumire generica pentru bolile infectioase provocate de virusuri. (< fr. virose) si INFÉCTIE, infectii, s.f. 1. Proces rezultat din patrunderea si dezvoltarea în organism a unor agenti patogeni (paraziti, microbi sau virusi) si din reactia tesuturilor la acest atac, manifestata prin inflamatii, supuratii, cangrene etc. 2. Miros urât, duhoare, putoare, miasma. #9830; Fig. Contagiune morala;. [Var.: infectiúne s.f.] – Din fr. infection. si ceva din wikipedia: "n biologie, un virus este un agent patogen inframicrobian, invizibil cu microscopul optic, care se reproduce numai în interiorul celulelor vii si provoaca diverse boli infectioase[1]" ....asa ca nu te mai repezi sa dai oamenilor in cap , asa cu una-cu doua se pare ca mai sus iti dai singura in cap L.E. : asadar virozele (provocate de un virus evident ) sunt boli infectioase ; deci infectiile/bolile infectioase, includ si virozele Plus ca nici nu ai citit intregul meu mesaj. ...of, ce mult imi lipseste emoticonul acela care rade in hohote, nu il gasesc.... |
ai pus ceva citate din dictionare, dar nu o sa demonstrezi niciodata ca, sa te citez: "pe la 38 de grade e nevoie de antibiotic"
pacat ca nu sunt si dictionare cu emoticoane, nu?
katalyna spune:
ma uitam pe net la analizele mele si am vazut cum un doctor spunea ca administrarea in cantitati mari a antibioticelor inainte de varsta de 21 de ani duce la depresii si boli psihice grave :(
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg