Mersul in picioare/premergatorul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Bb Stefan a mers mai intai de-a busilea. Apoi s-a ridicat pe patut, mai intai in genunchi, iar de 3 zile - si in picioare. Insa noua ne-a zis medicul pediatru sa nu il incurajam la statul si mersul in picioare pentru ca toate se intampla la timpul lor si nu este nici un concurs pe tema asta. Ne-a mai spus ca nu trebuie sa il asezam in premergator. Si il vom asculta.
Sanatate.
Nicoleta si bb Stefan de 9 luni si ~jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Eu nu sint nici pro nici contra premergatorului, pt. ca l-am folosit f. putin la copii...sa zic...~4-5 ore/sapt. timp de ~2-3 luni la fiecare copil. Si baietelul si fetita au inceput sa mearga singuri la 1 an si 3 luni, fara probleme.

Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Noi am folosit premergatorul intre varsta de 8 si 10 luni, pana cand am fost la doctora si ne-a zis ca sa nu-l mai folosim, lucru pe care il banuiam, pentru ca stim ca medicii nu il recomanda.
Nu pot sa spun daca a ajutat-o pe fetita noastra, dar cert este ca oarecum i-a si daunat, pentru ca dupa ce a inceput sa mearga tinuta de manuta, ea tot tragea in fata, asa cum obisnuia sa se impinga inainte in premergator ca sa inainteze si a durat putin pana s-a prins ca nu asa se merge.
A mers apoi singura la 1 an, cativa pasi, dar si-a dat drumul bine de tot la 13 luni. Acum mai are putin si face 14 luni, merge fara probleme, cu tinuta frumoasa.

Amelia si Ana Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Fetita mea la 8,5 luni mergea tinuta de o manuta,la 10 luni facea primii pasi singura,dar nu mai mult de 10.Dupa care la 11 luni fara o zi s-a hotarat sa mearga singura si mult.
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput