Olita plianta

Olita plianta | Autor: DianaM

Link direct la acest mesaj

Exista olite pliante de cumparat?
Ultima oara cand am plecat mai mult timp de acasa a reusit "performanta" sa nu faca pipi 5 ore(desi avea pampers), pur si simplu a refuzat sa faca pipi. A umplut olita cand am ajuns acasa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Exista olite de hartie de unica folosinta. Cauta pe bebelusultau.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

da, exista, se numesc potette si se gasesc la Mothercare. Costa cam mult (in jur de 100 de lei) dar pot fi folosite si ca reductor pentru WC-urile publice la varste mai maricele. Rezervele le poti confectiona tu acasa din pungi de plastic tip maieu carora le lipesti pe fund hartie igienica impaturita in mai multe straturi. Eu am o imitatie de poteta facuta de tatal meu dintr-o olita joasa de 3 lei (pe bune), luata din selgros, careia i-am facut eu pungute. O tin in masina si e aur curat.

Uite www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/ref=ts_dp_2/276-5169285-4254517?_encoding=UTF8&mcb=core" target="_blank">poteta originala

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

daca mergi cu masina personala de ce nu iei o olita normala cu voi?? noi asa am facut.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am folosit-o si noi pe cea plianta de la mothercare. aveam sacii ei de schimb pt situatiile in care nu eram printre cunoscuti, dar aveam si saci de gunoi de dimensiune mica; nu m-am obosit sa le fac manere, fiind suficient de lungi sa ii pun pe sub picioarele olitei, astfel incat sa nu fie probleme cand se ridica andra; daca facea pipi, puneam hartie igienica/servetel inainte sa leg sacul.

partea buna este ca fiind plianta este f usor de transportat, si am preferat varianta aceasta atat pt wc-urile publice, cat si in parc.

Mergi la inceput