Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Vio incearca un masaj usor in timpul dusului. Pupici sa treaca.
Denisa maseaua aia e abia facuta, chiar in luna cand am ramas gravi, dar nu mai stiu daca a scos nervul, ca atunci mi-am facut multe masele.Nu ma doare mereu, doar din `cand in cand.
Ella te asteptam cu vesti bune de la eco.
Fetele, am inceput sa fac montajul si cred ca va iesi foarte bine. Va rog sa imi trimiteti sau sa puneti in album zilele astea o poza. As vrea sa fie un cadou de inceput de an.
oanaiacovita spune:
Ella si eu am problema ta si am unele dubii in privinta botezului. La noi au venit de Craciun sa ne colinde, dar nu mai venisera de cand aveam 4 luni si sta la 2 blocuri de noi.
Plus ca ei ne-au convins sa venim la Cluj si ne-au bagat in niste chestii mai naspa si acum s-au cam dat la fund.
dayanara spune:
ella bafta la eco!
despre nasi bine ca ati gasit pe cineva care sa va fie pe plac
nasii lui ivan nu au sunat nici de ziua lui sa spuna la multi ani, si noi cand i.am ales la fel le.am propus fara pretentii si asa a fost
acum pt al doilea bebe am sa caut altii
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Unde mi-a disparut semnatura????
Eu nu am umblat la ea.
Edit: a aparut.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
asteropipan spune:
SALUT ,burticutze !!!!!!!!!!
multumim mult pt urarile care le-ati scris pt aniversarea ANISORULUI NOSTRU DE CASNICIE. acelasi lucru va doresc si eu voua din tot sufletul.multumiri pt: NAFI
,BRIZA_MARII
,OANAIACOVITA
,IOANAACT
,DANAYARA
,KOSSIR
,IOANA28
,REBIANA27
.daca am omis pe cineva din neatentie,scuze.
OANA mututmim pt vestile de la fete,ANDRA si DIANA pe care le pup si tinem pumnii pt bb.
ELYBUB felicitari pt bebelina,sa fie sanatoasa si sa stea la caldurica in burtica ta pana la termen.
HONEYBABY foarte frumoasa lenjeria de patut.mi-a placut la nebunie.de unde ai cumparat-o ?poate o trimit si eu pe mama sa caute.mi-a placut asa de tare!
DANAYARA aparatoarele de pat sunt dragute,nu fi ingrijorata ca nu sunt f roz.e chiar roz pal si are desene dragute ![]()
ELLANIK bafta la eco maine.
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR SI STEFANIILOR!!!!!!!!!!!!!!!
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Erina spune:
Buna seara!
Oana multumim pentru ca tii legatura cu Andra si Diana! Ma rog si eu pentru ele sa fie totul bine sa astepte bebelusii pina cit ami aproape de termen!
Te-am admirat in pozle cu nepotii tai. Iti sta tare bine in mov.
Voi incerca sa trimit si eu o poza cu burta. Am facut citeva zilele trecute asa ca sa imi amintesc cit eram de mare dar as vrea ceva mai artistic.
Complimente si salutari tuturor burticilor si sarbatori frumoase in continuare!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
asteropipan spune:
oana nu stiu sa pun poza.imi explici si mie te rog
29+
AMR 10
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
ellanik spune:
Oana, e tare nasol.Eu nu am avut pretentie decat sa vina sa ma vada atat.M=am tot gandit in fel si chip.Ei au un baiat surdo-mut si ma gandesc sa nu fie oarecum......nici nu stiu cum sa zic.La un moment dat mi-au spus ca daca vrem pe altcineva sa ne boteze nu se supara si eu am luat-o ca sugestie....in alta faza cand am tot sunat sa dam de ei le-am zis la tel ca sunt insarcinata si ca nu voiam sa le zic la telefon ci asa,,,,in fata si a zis ca sa stau linistita ca de botezat il boteaza....ceva d egenul ca vezi doamne eu eram disperata ca nu are cine sa boteze copilul desi avem multi solicitanti.Asa ma enerveaza situatia asta.Ma aduce in stare ca atunci cand vine nasu din voiaj sa ma iau de ei desi ma indoiesc ca vor veni atunci.
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
oanaiacovita spune:
Erina
Alina trimite pe sclipiciosi2010@gmail.com si activeaza-ti PM-ul de la Profil Personal->Mesaje private->Optiuni. Avem cont comun pe picassa si gmail si iti trimit parola dupa ce activezi PM.
Ella off, chiar e naspa. Eu i-as vrea totusi pe ei ca nu avem pe nimeni aici si mai mult de asta nu am luat o decizie drastica, dar daca mai apar tensiuni, cred ca ma reprofilez, desi ei deja se vad la botez si imi comentau mie numele Nicholas, ca de ce vreau cu "h". Si m-a enervat.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ellanik spune:
haha!Ce tare Oana.Sa aiba pretentii la nume.Eu am botezat doi copii si la anul urmeaza al treilea si nu m-a interesat ce nume pun parintii.Nu era decizia mea,pana la urma.Si pe mine m-a intrebat daca ne-am gandit la nume si cand i-am zis m-a intrebat daca au vreo semnificatie si i-am zis ca George l-a chemat pe socrul meu si Theodor pe bunicul meu .Cred ca era cam asa...ar fi vrut sa le spuna ceva insa....Eu sunt genul -si sotul la fel- care nu tolereaza ca altcineva sa faca reguli in viata noastra.Asta e!
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/