Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
bordeancavio spune:
de sarbatori a fost bine, desi mai mult am stat la masa si barfe, pe 25 au venit nasii la noi si am stat o gramada, pe 26 am fost la socrii si ne-am vazut putin cu niste prieteni, iar azi la o matusa de ziua de nume, ca sa onoram invitatia. acum o sa iesim la un suc/bere cu mai multi prieteni, desi eu sunt cam obosita dupa zilele astea. am macat cam mult si amestecat, ma doare un pic stomacul care saracul nu era obisnuit cu atatea feluri, plus unele chestii mai grele si indigeste. abia astept de maine sa mananc mai usor.
eu cu durerile, am o probema ciudata, cred. am o durere foarte naspa, sub sanul stang, la coaste. eu o percep ca pe un junghi intercostal care uneori e mai acut, sau doar o durere mai surda, dar fff naspa. nu mai stiu ce sa fac cu ea. e groaznic. cand stau in pat mai trece, desi nu totdeauna. ce naiba o fi? mai cautam pe net, dar nu cred ca are legatura cu sarcina. problema e ca nu stiu daca pot sa iau ceva pt ea. daca intreb la dr de familie sigur imi zice ca nimic. iar pe ginecolog nu prea imi vine sa il sun acum. of... ce naiba o mai fii, ca doar nu se intind oasele acolo, nu??
va pupic, ma imbrac sa ies, mi-am luat o salopeta de gravi rosie de raiat f dragutza, de Mos Craciun, in care arat ca un cangur cu marsupiu. ![]()
![]()
![]()
vio asteptand pe bebe
22+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
honeybaby spune:
Oana - mai ai nerv la masea?? Daca e doar plomba o poate schimba fara problema. Mai rau e daca e cariata si ajunge caria la nerv.
Roxana - maseaua mai avea doar doua laterale ale ei. Una din ele era cariata. Azi ma durea un pic si ma miram ce ma doare la ea ca nu am nerv. La baie am observat ca tot coltul ala cariat a disparut. Acum a ramas gingia goala, care ma si durea defapt
.
sper sa treaca raceala repede sa ma duc la dentist pana nu intru in trim 3 si nu mai am voie anestezie.
daca e nevoie ma duc cu epidurala dupa mine , numai sa nu-mi faca pe viu

Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
vio si eu am avut dureri cum spui tu. Pe mine sigur ma durea o coasta, ca a fost si rupta in liceu. Asta pe la 4 luni cand mi-am luat perna de alaptat sa dorm pe ea ca nu se putea ( mare inventie , eu fara ea nu pot sa dorm. Cand o spal o pandesc pe uscator pana se usuca). Cam de 3 sapt durerile s-au diminuat si pot sa stau si pe dreapta unde e coasta, fara probleme.
Mie dr mi-a spus ca e din cauza uterului care se ridica si forteaza cutia toracita sa se largeasca.
Miria si eu patesc la fel cu spalatul pe dinti. Zici ca mananc cioburi. Ma ajuta putin de tot paradontax. Mai mult apa de gura decat pasta de dinti.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
honeybaby spune:
vio vrem sa te vedem cangur![]()
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
bordeancavio spune:
denisa, eu nu am avut coaste rupte sau probleme niciodata. acum e prima data cand simt asa ceva e fff deranjant. ma apuca cand stau pe scaun un timp si nu mai trece. daca ma pun in pat e ceva mai bine sau chiar dispare. dar daca ma ridic sau stau iar pe scaun e la loc. o fi ceva cu largitul cutiei toracice, nu cred ca m-a tras curentul sau ceva. ca am stat cu grija si la caldura. nu avea de unde sa fie curent. nu pot sa iau vre-o crema sa ma ung sau ceva ca sa mai treaca? ca nu pot sa evit mereu statul pe scaun, si sa stau doar in pat! 

vio asteptand pe bebe
23+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Miria si eu patesc la fel cu spalatul pe dinti. Zici ca mananc cioburi. Ma ajuta putin de tot paradontax. Mai mult apa de gura decat pasta de dinti. Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Honeybaby, Miria eu am avut tot timpul probleme cu gingiile si stomatoloaga mea mi-a spus chiar sa insist cu periuta pe gingiile inflamate, si ca e bine sa curga sangele..sunt de asemenea indicate spalaturi cu apa oxigenata...
Dayanara si eu zic ca sunt dragute aparatorile si ca nu sunt prea roz...doar e fetita, nu?
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 30 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
honeybaby spune:
Vio nu stiu ce sa zic de crema. Poate Arnigel, e de la Boiron si e homeopata, dar nu sunt sigura ca e ok in sarcina, Ben gay iar nu cred ca avem voie. Cel mai bine intreba dr. Poate doar s-a intins un muschi pe acolo. Pe mine ma forta sa stau dreapta pe scaun, cum ma cocosam un pic cum ma durea. Eu nu am dat cu nimic. Te doare cand apesi in locul respectiv? Pe mine ma durea coasta daca apasam pe ea.
Denisa,
26 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
vio si eu zic tot ca denisa , din cauza uterului care s.a marit apar acum dureri de coaste, senzatie ca nu mai ai aer pt ca apasa pe diafragma pulmonara sau cum se zice, si aciditatea tot din cauza asta e in mare parte, acum daca vezi ca durerile sunt mari , mergi la medic
denisa atunci nu te mai chinui cu dentistul, cand nasti zi.i sa te rezolve si la dinti :))))
chiar daca nu mai e nerv poate sa doara un pic, oricum nu e nici pe departe aceeasi durere ca atunci cand e nervul atins
babyangel frumoasa burtica si bradutul mi.a placut :)
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Salutare gagici!
Elybub felicitari pt fetitzuca!
Diana si Andra tinem pumnii stransi sa fie bine.Doamne ajuta!
Cat despre hemoroizi , si au m-am confruntat insa de stresul cu casa am avut si o constipatie crunta si asta a dus la agravare.Remedii?Servetele speciale pt hemoroizi Cara de la Sensiblu sau crema de galbenele de la plafar.
Despre par si eu am observat ca imi creste mai greu pe picioare,maini in schimb cel de pe cap nu cade si creste repede.Chiar este lucios si mai sanatos zic eu.
Ma bucur ca v-a placut tiramisul meu si eu am facut doua si s-a batut lumea pe el.Cine zicea ca l-a facut cu hulala si nu a stat frisca pe el?Si eu tot cu hulala am facut dar nu am patit nimic.Poate nu s-a batut frisca bine.
Despre arsuri si eu raportez insa la cate porcarii am mancat...mi-e si jena sa ma mai plang.Maine avem eco si vedem ce mai face nazdravanishul mamii.
Va tzuc pe toate!
La multi ani tuturor ce poarta numele sfant de Stefan, Stefania.
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Eu am o suparare care ma apasa si simt nevoie sa o spun.Nasa noastra de cununie nu a venit deloc sa ma vada de cand am ramas gravida si acum de sarbatori am invitat-o la noi dar ...Ma bucur totusi ca am spus unor prieteni ff buni de-ai nostri sa-l boteze pe bebe si le-am spus ca singura pretentie pe care o am e sa ii cunoasca bebe nu doar din poze.Sunt asa dezamagita!Nasul nici macar nu a sunat sa ma felicite cand a auzit in vara ca-s gravida si de cate ori am vrut sa mergem sa le spunem si sa facem o cinste aveau alte prioritati.
Oricum sunt bucuroasa ca prietenii acestia sunt ff incantati si ei urmeaza sa aiba o fetita care e programata sa se nasca poimaine deci bebeGeo va avea partenera de joaca.
+30 cu
George-Theodor
AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/