Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
cris.dogarel spune:
decenuela, multumim de cafelutza, f buna, ca de obicei.zici ca ma descrii pe mine acolo..nu mai am rabdare nici eu, dar sper "sa raman tot gravida"
inca minim 10 zile, sa treaca sarbatorile, sa ma apropii de 37+
LOREX, Craciun fericit si tie, sarcina usoara in continuare, o Darie frumoasa ca mami si cuminte si desteapta.
Nikole, sa nu faci vreo prostie azi, ca nu esti in carti cu pufuletz de Craciun, da?
Imparte lista aia la 3 saptamani si fa ce reiese pt azi![]()

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
plateea spune:
neata, fetele!
facem ca fluturasii, sau ne dam de-a berbeleacu pe partie?
decenuela, saru-mana de cafea, asa a mers... ca unsa!
dau dulcele in dimineata asta, sau asteptam tortul de mere al Catalutzei?
aaa... si... Un Mos Ajun frumos si linistit sa avem!
stati linistite, ca am un feeling ca nu naste nimeni azi!
cand a nascut irinaa, "am stiut" de dimi ca vine un pufulete. azi... parca nu! da mai stii, poate mi se inseala feeling-metrul ![]()
si hai s-avem o zi numai cu bine!
Nikole... da matale cand dormi, neamule? noaptea ici, dimineata ici, ziua la treaba! incep sa cred ca diazepamul ala ar trebui luat constant, nu de alta, da... fara somn n-am auzit sa traiasca lumea! si ai vreme dupa ce vine bebe, sa stai cu ochii pe pereti ![]()
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
al3csa spune:
Buna dimineata 
Azi sunt fff fericita .. In afara de faptul ca azi e ajunul Craciunului (partea asta imi place cel mai mult din aceasta sarbatoare) nu de alta dar diseara vine Mosu' nu??? ![]()
azi este ULTIMA ZI DE MUUUUUNCAAAAAAAAAAA !!!! Deci dau ce vrei voi 

. In sf ultima zi ..
O asteptam de atata timp. Si mai dau o portie de papanasi pe care i-am facut aseara exact dupa reteta luciei
foarteeee buni
Dar as mai astepta si tortul catalutzei ca tare as manca un tort de mere 
32+
Yannis Andrei
Poze
AMR 8 sapt !!! Ce putin mai e pana ne vom tine
in brate !!!
..
Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
al3csa spune:
Sa nu-mi spuneti ca dormiti asa intr-o zi speciala
in care va scriu ultima data de la munca ![]()
![]()
.. Hai trezirea .. !!!
cris.mario a venit Mosu' aseara? Sunt satisfacuti baietii tai?? 
32+
Yannis Andrei
Poze
in brate !!!
..
!!!
decenuela spune:
am terminat tortul...care-l doream micutz....dar se pare ca a iesit...pt tot blocul....acu sa vad daca gelatina a fost suficienta...n-am ami fc diplomat de ani de zile....
imi trag sufletul putin...si continui cu spaltul vaselor....vax...si cu rulada...cat mai am energie...
nicol nu forta....( hm io vorbesc)...
cris...si io...sper di tot sufletul ( desi mi-e din ce in ce mai greu) sa nu-mi faca felul gandacul in 2009....i-am fc brad, tort, carnatz...suport si atacurile lui la ficat ( mama, parca m-a auzit) ...numa sa mai stea....
ne mai auzim...in pauze:)
35+
LUCA
al3csa spune:
Lala86 SARBATORI FERICITE SI TIE SI TOT CE ITI DORESTI NOUL AN SA ITI INDEPLINEASCA!! SA AI O SARCINA USOARA SI O NASTERE LA FEL ! BEBE SANATOS ITI DORESC ! 

32+
Yannis Andrei
Poze
in brate !!!
..
!!!
al3csa spune:
Nik0le tu ca de fiecare data scrii despre toata lumea .. dar .. despre tine nimic .. Cum te simti?? Ce mai fac uratele de contractii?? M-am bucurat ieri de dimineata cand am vazut ca nu ai mai activat la schimbul 3 .. inseamna ca ai dormit in sf si tu ca omu' 
ayanna_xem adica un amarat de bisturiu nu il au in spital si ditamai vaccinul de 8 mil in au????
Doamneee ce sistem de kk!!!
catalutza si eu sunt de acord cu ce a spus cris.dogarel in leg cu marii ecografisti .. Ai impresia ca ei sunt cei mai cei si tinzi sa crezi absolut tot ce spun. Tare imi e sa nu te bagi si mai tare in ceata ..
Vi4i ma bucur fffff mult sa citesc cat esti de fericita! Bravoo!! Asa imi place de tine sa fii cu zambetul pe buze mereu pt ca meriti 

decenuela multumim pt cafeaua din fiecare dimineata !! Esti incredibila cum te trezesti tu mereu la 5. Nu as putea nici daca ai turna un lighean de apa pe mine la ora aia sa deschid ochii 
32+
Yannis Andrei
Poze
in brate !!!
..
!!!
aylin_tarcan spune:
buna dimineata cochetelor! nu m-ati vazut voi niciodata pe mine asa de devreme pe forum, dar iata ca minunea se intampla!
si suntem tot 2 in 1
. apropo de asta, cine se ofera sa primeasca sms de la mine in caz ca....? cine sta pe acasa si nu pleaca hai hui?
noi azi vom merge la socrii mei si vom ramane acolo la noapte, adica nu cred ca voi prea putea intra pe forum pentru ca daca ma vede alma la calculator o sa stea si ea calare pe el. nici nu stiu daca sa imi iau laptopul sau nu.
asadar va urez CRACIUN FERICIT si plin de ganduri frumoase si senine, fara stres si suparari, plin de optimism si serenitate.
nikole, ia mai lasa-le incolo de activitati! vezi, ai grija de bebe tu!
plateea, ce zice feelingo-metrul tau? eu cand nasc? ![]()
doamne, fetelor! da' harnicute mai sunteti! gogosi, carnati, tort diplomat si cate si cate mai aud....eu nici mancare nu mai am in frigider ![]()
dar na, ca tort de mere stiu si eu sa fac! si o sa fac dupa craciun, ca acum avem cozo
despre masuratori si probleme la eco eu tot aud si din fericire nu multe se concretizeaza. v-am zis ca la alma la un moment dat s-a vazut la eco o perioada de bradicardie de 38 b/min. niciun doctor nu stia sa imi spuna ce e...a fost horror. pana la urma singurul care mi-a spus a fost herghe. si a a avut dreptate. in rest, toti ridicau din umeri. ca sa concluzionez, auzi de verdicte gresite la toti marii ecografisti. dar tot ei raman cei mai buni si nu un no name.
de exemplu eu am un caz de eroare la pop...dar eu daca as fi tot m-as duce la toti. dar nici eu nu sunt prea sanatoasa ![]()
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
ratusca_mica spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafeluta/ceai/laptic! 
Sunt suparata foc ca mi s-a imbolnavit barbatul (cred ca a luat de la mine raceala). Doar ca eu nu am facut febra 38!
Si nu ma inteleg cu el sa stea in pat, of! E la serviciu acuma ca nu stiu ce mai trebuie sa faca... 
Ratusca
34+ 
plateea spune:
aylin, eu zic ca faceti Craciunul tot 2in1 !
apoi, in 2-3 zile, mai vedem ce visez. da eu zic pe azi, maine, sa stai linistita...
, sa ii tihneasca lui bebe cozonacul... si sa se mai incalzeasca afara!
asa... si daca toata lumea pare sa se imprastie ici colo, si bag de seama ca raman singurica singurea ca pupaza pe forum, va urez tuturor
CRACIUN FERICIT!
sanatosi, cuminti si la termen!
Petrecere Frumoasa!
sa nu exagerati cu
si nici cu
...
pe mine ma gasiti tot aici, la datorie
, il astept cuminte pe
.
si sa convingeti
sa nu iasa afara acum, ca
au si ele liber de Craciun!