Buna,
Nu stiu daca asta este o problema, am cautat pe internet si nu am gasit raspunsul. Al meu bebe dupa ce rade incepe sa sughita, iar la primele 3-4 sughituri vomita. De cateva saptamanai nu mai vrea sa mai bea ceai si am inceput sa ii dau cate 3-4 picaturi de zeama de lamaie pentru a scapa de sughit. Daca v-ati confruntat cu aceasta problema, va rog sa imi spuneti si mie ce si cum sa procedez.
Multa sanatate!
buna, stiam ca sughitul este daunator pentru noi adultii, nu pentru ei copiii.Pe ei nu-i deranjeaza, doar atat ca poate sa-i vina putin laptic daca a mancat recent.
Mai daunatoare este lamaia pe care chiar daca zici ca sunt cateva picaturi, pentru gatul si stomacul lor este puternica si poate irita .Mai bine putina apa daca tot vrei sa-i dai ceva,cu toate ca nu se recomanda.
si inca ceva , apa simpla este mult mai buna decat ceaiul, care chiar daca zici ca e din plante si nu are ce sa-i strice, atunci cand va avea nevoie de ceaiul ala , nu-si mai face efectul.Parerea mea.
tot eu , probabil atunci cand rade bebe, rade cu pofta si trage aer puternic, de aici sughitul, asta dupa ce am stat si am cugetat.
Ms de raspuns Roxy. David a descoperit in urma cu aproximativ o luna ca poate sa rada si de atunci de fiecare data cand rade asa face, indiferent daca abia a mancat sau nu. Am inteles si cu lamaia. Eu pana acum nu i-am dat apa, si nu stiu ce sa fac... sa cumpar apa plata (am inteles ca nu e f buna) sau sa fierb apa si sa o racesc? Mai are o problema, nu bea nimic rece.... lapte, ceai, tot sa fie cald.
De ce sa nu fie buna apa plata?
e prima oara cand aud asa ceva...pediatrul ti-a spus asa ceva, sau cine?
Si apa fiarta(5 minute , cel putin asa recomanda pediatrii aici) si racita e buna, dar nu cred ca ajuta prea mult.
Oricum, de lamaie ....uita, ii face rau stomacelului, mai ales la varsta asta.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 26+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec