Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

fetelor, noi suntem innebuniti! Mergem doar sa o privim cum doarme pe minunea noastra, o sarut pe gene, ii iau fiecare deget in parte si incep sa plang ,....sa plang de fericire: Doamne ce cadou frumos ai putut sa ne faci!

ma termina ganguritul ei, cantatul cand adoarme, maraitul dupa tzitzi, felul cum imi cuprinde fata cu manutele ei dulci, rasul ei cristalin, mirosul ei.....doamne mi-as face un parfum cu mirosul ei sa il port mereu dupa mine,...as privi-o mereu, nu-mi ajung ochii si buzele pentru a o saruta.....

Radu, el este un om "serios", nu zambeste mult, dar cu ea este acel om de care ma indragostesc mereu: o saruta, se joaca cu ea la nesfarsit, o plimba, ii canta, ii citeste....este un tatic extraordinar

Ii multumesc Lui Dzeu pentru minunea din viata mea, pentru un prunc mult asteptat si un tati iubit

va imbratisez cu drag....nu puteam sa ma abtin sa nu va zic trairile noastre

am stat la brad o ora intreaga toti 3, ne-am pupa, am gangurit, am cantat,ne-am jucat, am colindat, doamne........

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

am intrat sa va spun si eu Craciun fericit!
ce ganduri frumoase, doamne! si ce emotii...si ce trairi...

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Si inca un mesaj ca doarme ingerasul.
Sanatate multa bebeilor si mamicilor cu probleme, ma rog la DD sa alunge raul de langa ei;
absentelor Cris, Dani3la, Picky, Deea, etc.
Vanilla_baby esti bine, v-a trecut raceala ? Noi suntem la VL, ziceai ca vrei sa mergi la Buc, te luam noi daca vrei.
Noapte buna, linistita si bogatie sub brad.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dragele mele mamici am venit in vizita sa va urez din inima in primul rand felicitari pentru primul craciun alaturi de copiii vostri. sa va ajute Domnul sa aveti in fata mereu un drum lin, soare, miresme alese si multa multa dragoste.
va doresc sa fie primul craciun minunat si apoi sa ii urmeze alte minuni la fel de frumoase ca si ochii, manutele, degetelele, ganguricile, boticurile, lacramutele puiutilor vostri care va incanta inimile.
CRACIUN FERICIT!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Doamne, ce zi minunata ! Primul Craciun in care sunt MAMA

Carla, o mie de
daniella, superb gestul tau
dici, esti minunata
lauraa, ganesha, minunate sentimentele si emotiile pe care le-ati descris
maria bunica
madalinutza si
intregului stup

Am inceput si noi cu treziri dese noaptea, plansete, lipsa apetitului....si asteptam ivirea primului dintzisor.

O zi minunata va urez si totodata un Craciun deosebit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

la toate
Am intrat pe fuga sa va urez,ca in ultimele zile am fost ocupata cu pregatirile pt Craciun...m-am emotionat tare cand v-am citit gandurile si ma regasesc in toate.
Va multumim pt aprecierile pozelor,sunteti dragute ca de obicei.Sper sa mai revin sa va mai povestesc cate ceva,dupa-amiaza.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Craciun Fericit tuturor mamicilor si bondareilor din stup!!!!!!!!
La multi ani minunea mea Iulia-Elena! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, sa ne incanti mereu cu zambetul tau, cu glasul tau, cu poznele tale! Te iubeste mama si tata!
La multi ani Mihnea! Sa iti traiasca copilasul Narcisa si sa fie sanatos! Sa stii ca, cu aceeasi problema ne confruntam si noi, daca pana acum imi manca dimineata para cu biscuiti acum nu mai vrem nimic decat tzitzi, la amiaza mancam cateva lingurite de legume cu carnita dar nu prea multe, noroc cu seara ca mai mancam si noi cereale. In rest sunt disperata pt ca nu e foarte grasuta si e foarte, foarte agitata. Sa speram ca trecem si peste faza asta!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Ho, Ho, Ho ! MERRY CHRISTMAS!!! HO, HO, HO!!!

Intr-adevar, ce zi monunata!!! Primul Craciun din viata mea in rolul de mamica. Am vazut cateva mesaje minunate si m-am regasit si eu in ele...

Noi am avut o seara de Craciun linistita, doar noi 3, a fost super, pana si Ale a simtit ca e Craciunul si nu a vrut sa doarma pana pe la 11 noaptea. In rest, azi mergem in vizita la bunici, doar ca suntem putin suparati ca verisoara Alesiei s-a imbolnavit azi noapte si a ajuns la spital. Are laringita si o mai tin putin acolo

O sa pun si nste pozici la semnatura, sa vedeti ca ne-am intalnit cu mosu' in Lotus mall.

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Am pus pozici...

Sarbatori Fericite in continuare, sa dea DD sa vi se implineasca toate dorintele!!!

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Craciun fericit fetelor,
ne pregatim si noi de masa de craciun cu lume multa, sa vedem cum o sa facem, doecamdata suntem la faza leganat
cami_05...am avut senzatia ca citesc despre al meu bebel, la fel se comporta si Amir, agitat si papa putin, daca intr-o prima faza a papat bine legumele acum nu mai vrea mai mult de 2-3 linguritze, in rest tzitzi si atat, si e slabutel chitzaila.

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput