Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

la multe lunite fericite inainte lui bebe Daniel de ramonaiani

Ani multi plini de bucurii si impliniri pt bebe Dragos Stefan de ela2004, bebe Alessia Stefania de Picky, bebe Mihnea Stefan de Narcisica28, bebe Vlad Stefan de Ela2001, bebe Stefania - Maya de ginette, bebe Stefan Amir de ganesha, bebe Stefania Alexandra de yioanna_s si nu in ultimul rand pt bebe Darius Stefan Gabriel de anaela - cuscra . Sa va traiasca, sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi, frumosi si norocosi.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

La Multi Ani! si din partea nostra!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara fetele!

Alic..absolut superb filmuletul albinutelor,multumim mult pt efort.Am plans de fericire vazand toti puiutii...toti frumosi,expresivi si dulci.
Blue..bine ai revenit.Mi-era dor de tine.Yoann e superb,e picatura din tine.
Lavinia..frumos cadou ne-ai oferit de Craciun..felicitari sotului pt job,sa dea D-zeu sa fie de durata.
PHILIP..frumosi foc flacaii tai.
Elena..scumpi foc Andra si Radu.
Cristina...vazut dragalasa Alesia.
Marcela..multa sanatate lui Iosef..imi pare rau ca v-ati chinuit asa .
Cam atat imi mai amintesc de moment..sunt cam obosita,am avut party la fratele meu si nepotel,ca sunt Stefan amandoi.
Am vazut toate pozicile,am admirat toti puiutii(chiar daca nu i-am amintit mai sus,dar nu imi mai amintesc,scuze)
Am uitat sa va zic ca m-am vopsit bruneta,si sunt multumita de ce a iesitO SA pun pozici zilele acestea.

la toate si multa sanatate.

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

happymum....multumim de urari. Tu ce mai faci?
Nu ai mai trecut de ceva vreme pe la noi

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

happymum....multumim de urari. Tu ce mai faci?
Nu ai mai trecut de ceva vreme pe la noi

http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

dragelor, va multumesc mult pentru aprecieri!
ma bucur tare ca v-a placut albumul!

uram si noi la multi ani Stefanutilor si Stefanutelor, mai ales ca am sarbatorit si noi una ( Natalia are ca nume de botez Stefania)!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

La multi ani!tututor ce poarta numele Stefan,precum si derivatul acestuia

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

La Multi Ani tuturor ce posrta numele Stefan sau Stefania

Alic ne-ai facut cel mai frumo cadou de Mos

Nicuratze nu stiu cum sta treaba cu incuscririle da il pun pe Alex la coada pt albinuta cu ochi superbi

Andreea an vazut brad frumos si baieti bucurosi de cadouri.

Blue ce mare a crescut Yoann

Strumfita la noi in casa tin cam 22 de grade si ii las frecvent pe copii fara sosete. Mara nu stie ce e aia caciula numai cand iesim la zapada sau temperaturi de minus. Eu cred ca e cum ii inveti. La treaba asta nu e bine sa-i comparam cu noi ca noi am fost crescuti mai infofoliti zic eu.

Incerc sa incarc si eu niste poze de la desfacutul cadourilor.Va dati seama ca Alex a fost cel care l-a asteptat si tare ibcantat a fost de cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna noapte, albinutze! Ma bucur ca Craciunul v-a adus clipe minunate alaturi de puiutii vostri, iar cele care sunt pentru intaia oara mamici au putut sa inteleaga pe deplin frumusetea sarbatorilor de iarna caci cele mai frumoase sunt acelea traite alaturi de copii.
Multumesc mult pentru raspunsuri OANA si CORALY, eu sunt cam dezorientata in legatura cu boala lui Iosef. Ma gandesc tot mai serios sa schimb pediatra, e un medic f bun insa nu-si da deloc interesul , desi am incercat sa o cointeresez material. Diagnosticul probabil de infectie urinara eu singura l-am pus in discutie cand am vazut ca copilul nu ia in greutate. DR. imi spunea"lasati doamna copilul in pace, asa e el, ce vreti sa fie neaparat mare ca frate-sau?" Pe mine nu ma interesa sa fie gras insa la bebelusi faptul ca nu asimileaza ridica niste semne de intrebare....Daca stiti ce spital are sectie buna de urologie (pediatrica) in Bucuresti astept si eu un sfat. Oana, m-am gandit si eu destul de serios la cistografie, Iosef are de cand era la mine in burtica o usoara distensie bazinetala la rinichiul stang, i-am facut si de curand ecografie, nu intra in sfera patologicului insa exista.
Si lasand problema urinara, se pare ca Iosef are si probleme legate de acceptarea lapticului formula/branza. Ramane de vazut daca e doar o intoleranta digestiva sau daca e alergie la proteinele laptelui de vaca. Pana acum i-am dat san insa nu prea mai am lapte, am incercat sa-i dau completare acu vreo 2 saptamani si a varsat toata noaptea.Si dupa branzica calcica la fel. Asa ca o sa merg la niste teste cu el.
Am petrecut si noi un Craciun destul de linistit, slava Domnului fara probleme de sanatate (noi), Luca l-a asteptat pe Mosu' aproape toata noaptea, iar dimineata cand a primit cadourile (numeroase) a spus "vezi ca Mosul m-a iertat si mi-a adus cadouri, brad, dulciuri, chiar daca n-am fost cuminte?" Doar o dorinta nu i s-a implinit, daca il intreba cineva ce vrea de la Mosu', pe lista de cereri era si "DINTI PENTRU IOSEF". Din pacate inca nu i-a iesit nici macar unul, desi are gingia superumflata de vreo luna.
Va pup si ma dc sa prind si eu cateva ore de somn.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!!!
La multi ani si sarbatoritilor zilei!!

Marcela, mi-e si frica sa-ti recomand ceva, daca nu cunosti pe nimeni esti fiul ploii la Panduri, atata pot sa spun, probat pe pielea mea.
Incearca la Budimex, pana la urma acolo am nimerit 2 dr. foarte profi si sufletisti, care m-au plimbat de mana pe la toate cabinetele si pe la toate specializarile, poate ai noroc.

Editez..am mai discutat cu sotul si ne-am adus aminte cum am trecut noi prin spitale. La Emilia Irza - IOMC, au un sistem de primire foarte eficient, iar la Budimex, daca nu e o urgenta, te duci la cabinetul de specialitate si de acolo, daca e cazul, te trimite acela unde mai e nevoie. Cei de la Budimex nu au vrut sa primeasca nimic, dar am si stat la cozi la asteptare.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vad ca sunt cea mai matinala pe aici asa ca dau eu prima , eu iu portie tripla!
Sunt la a doua noapte de trezit din ora in ora, cu mici variatii, intre 40' si 1h si 20'. Fara alte simptome, temperatura, kk, nimic deosebit, gingia putin umflata si atat. Daca sunt dintii imi tai venele de pe acum, la Matei a durat cam 2 luni de maraiala pana au spart si apoi pana la 2 ani a fost crima si pedeapsa fiecare dintisor si maseluta.

Mi-am adus aminte ieri seara ca am mai sarit pe cineva...CarlaV, multumesc pentru dragostea ta neconditionata, dar tu stii ca ti-o intorc, chiar daca nu iti spun.

Cateodata uit si cum ma cheama, btw, pe 17 si 18 decembrie s-a sarbatorit Sfantul Daniel, LA MULTI ANI!!!, pentru toti sarbatoritii si pentru mamicile care poarta acest nume.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput