reteta rulada carne cu legume
dragelor!
am o mare rugaminte la voi. as face de craciun o rulada de carne de porc cu legume pentru aperitiv si nu am nicio reteta probata, vad ma gandesc eu cum as face-o. voi ati facut asa ceva? imi puteti da retete. ceva de genul: muschi de porc iar inauntru legume. taiate arata asa frumos si sunt si bune. si nici nu-mi imaginez cum se fac: in cuptor, in folie de aluminiu, cu apa, fara apa?
va rog mult ajutati-ma
Raspunsuri
vl-ad spune:
eu fac asa umpluta cu ciuperci , cascaval si ardei .din muschiulet de porc pe care il tai ,il bat (sa iasa cam ca si o foaie de prajitura ), il condimentez , il umplu si dupaaceea ori il leg cu sfoara ori il prind cu scobitori
il pun intr-un vas de iena cu putin ulei si ff putina apa si il dau la cuptor
ad_rianna spune:
multumesc vl-ad. asa cumva ma gandeam si eu, sa pun morcovi, ardei, ciuperci, insa nu trebuie pus ceva intre ele ca sa le tina cumva "legate" sa nu se desfaca daca tai felii rulada?
monica-elizabet spune:
adriana, uite e proaspata
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
vl-ad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_rianna multumesc vl-ad. asa cumva ma gandeam si eu, sa pun morcovi, ardei, ciuperci, insa nu trebuie pus ceva intre ele ca sa le tina cumva "legate" sa nu se desfaca daca tai felii rulada? adriana & Bianca si Tudor (03.11.2004) |
eu pun cascaval si le leaga cat de cat
edit:
acum am vazut reteta monicai , exact asa il fac si eu
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet adriana, uite e proaspata Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Monica, ai un blog minunat, usor de urmarit si executat retetele (imi place ca retetele nu sunt inghesuite), pozele foarte bine facute si prezentate.
Mi l-am salvat in folderul meu cu retete.
Felicitari!
violeta29 spune:
AD_RIANA, eu am facut rulada postata de Monica, numai ca nu am avut muschi si am facut-o cu pulpa de porc.A iesit un deliciu,de maaaare efect.Am dat pe spate musafirii.Noi am servit-o calda,dar am papat si a doua zi cateva feliute reci si merge super si ca aperitiv
Asa ca ti=o recomand din tot sufletul.
Nu stiu daca reusesc astazi,dar o sa revin cu poze
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)