Ce marci de sampoane folositi pentru copilasi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

urasc Johnson & Johnson, e plin de parabeni orice ai cumpara de la ei. ceea ce mi se pare strigator la cer, pentru ca-s o firma imensa cu piete de desfacere in intreaga lume, deci nu niste sarantoci care nu isi permit sa modifice formula chimica din produsele pentru copii. idem Huggies, tona de parfumuri si aiureli.

eu folosesc Aveeno si Burt's Bees pentru Sonia. si am descoperit de curand un brand super ieftin si excelent Mom To Mom - fara parabeni si alte minuni, e hipoalergenic, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ptr mine si Kevin folosesc Castile soap, cel de aici:

http://www.greenlivingtips.com/pages/Buy-castile-soap.html

din jumatate de sticla, am facut sampon , l-am combinat cu infuzie concentrata de musetel si jumatate de lingurita de ulei de cocos.
Asadar cu samponul il spal pe par, cu sapunul pe corp, insa merge f bine si sapunul simplu pe baza de sampon.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 26+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

La sugestia dermatologului Sebamed Baby de cand l-am nascut. Sunt f multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

deocamdata doar tarate de grau.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Offtopic, Ramonika, felicitari pt noul membru al familiei voastre

In primele luni Avene, apoi Weleda.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

klorane de la nastere si am de rezerva sanosan pe care l-am folosit de 2 ori

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUBCHEN pentru par si corp am folosit cu succes de 4 ani la fetita: ii facea parul stralucitor si matasos.
De cateva luni am luat si Sanosan ,iar acum de proba Babylove de la DM.Sunt ok si astea,dar parca tot mai fain ii arata parul de la primul.
Baietelul a apucat sa le probeze pana la 4 luni pe toate trei si e ok.
Doar in prima luna de viata am folosit la ambii sapun protex,la sfatul asistentelor din spitalul matern.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Offtopic, Ramonika, felicitari pt noul membru al familiei voastre

tot multumesc

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Exista o vorba in chimie, concentratia face otrava...multe dintre studiile privind impactul compusilor gen parabeni, formaldehida, 1,4-dioxane etc se fac pe persoane expuse la doze mult mai mari decat putem primi la absorbtia prin piele dintr-un produs cosmetic (inclusiv cosmetice de copii) si pe perioade indelungate de timp (zeci de ani). Multe concluzii sunt ...well, marketing.
Conchita, Aveeno sunt facute de Johnson&Johnson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu cat a fost micuta Mustela, apoi am mai folosit si Klorane. Acum e mai mare si folosesc samponul de la Amway, il folosim toti, cam atat. Mustela pt bebelusi, cel spuma mi s-a parut the best, nu cojite, spalat f bine, chiar super.

Mergi la inceput