Colinde din gradina cu pitici a senioarelor/(56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna fetelor, eu nu am mai ajuns la IA din cauza vremii, asa ca luna aceasta nu mai astept nimic.
Sarbatori fericite in familie si vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna fetili!

io cu oale, olite si tigai!

Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

AMY draga, nu a zis nimeni ca nu esti ok. Asa ne trebuie ca ne-am dat cu pararea!!!! Doar ca in cazul unei sarcini trebuie sa fii mai atenta, ATAT! Nu toate gravidele au avut inainte toxo si CMV si rube. Era mai bine daca le faceai inainte.

Blueeeee, please help! Noi am spart oalele, drege tu busuiocul si pune fata e directie.

Eu m-am enervat azi putin pt ca nu a venit un colet, nu am gasit medicul sa fac eco etc. Acum imi fac griji pt. bebe.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare la toate fetele, am citit din urma, noroc ca exista link catre capitolul nou, ca n-as fi stiut in veci ca ati schimbat numele forumului.
Lumy_clt am citit postarea ta referitoare la dublu test. Nu stiu ce varsta ai, dar e important. De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji inutile. Daca nu ai cazuri in familie, nu e cazul sa te panichezi. Mie mi s-a parut ciudat ca sa se determine statistic vreo problema la bebe, atat timp cat la eco mi-a iesit totul f bine. Mi s-a parut ciudat sa fiu incadrata intr-o categorie statistica pe baza faptului daca am fumat sau nu vreodata, avand in vedere ca nu m-a intrebat cand m-am lasat.
Sa un uit sa iti zic ca profesorul Marinescu, cel care mi-a facut FIV, nu m-a trimis nici macar la dublu test. Eu l-am intrebat inainte de sapt 11 de dublu test, de analize...a zis ca nu e nevoie, ca sunt sanatoasa. Mie nu mi-a placut atitudinea asta, dar gandeste-te ca e totusi ditamai profesorul, cel mai bun din Ro.
A zis cineva la un mom dat ca aceste teste nici nu existau in urma cu cativa ani. Du-te la un super ecografist, eventual vino in Bucuresti la Herghelegiu (spital Euroclinic), Pop (clinica Diagnosis) sau Dr. Albu (clinica Alcosan). Daca unul din astia iti zic ca e ok, gata, sigur, foarte sigur e ok. Stiu ca la acesti doctori se intra f greu, eu mi-am facut programare cu 3 luni inainte, dar vezi ca mai sunt fete care cedeaza programari. Poti de asemenea sa suni sa intrebi daca nu cumva au vreun loc, vreo fereastra.
Triplul test este la fel cu dublu test.
Amniocenteza nu este chiar atat de speriat si nici contraindicata 'in ruptul capului', cu conditia sa o faci la un doctor specialist. Daca ajungi pana acolo si te hotarasti sa faci asta, eu te-as trimite la Dr. Predoi de la Medlife, cel cu care voi naste eu. E super cunoscut ca si specialist pe amniocenteza.
Cam asta e. Nu te gandi incontinuu. Nu rezolvi nimic.

Celorlalte fete le urez numai bine, adaptari usoare in tari straine, reveniri la normal in toate aspectele vietii :):) Mona, bucatareala usoara la toate cele care vor sa gateasca...inclusiv mie, ma apuc maine de gatit...
Noi vom sta acasa de sarbatorile astea, nu ma incumet sa plec nicaieri, nu am chef sa ma apuce durerile prin alte orase....

Va pup, seara frumoasa.


33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Blue-flower-power-care-are-cate-o-vorba-calmanta-pentru-fiecare .
Nici n-am observat ca s-a schimbat titlul capitolului, am vazut 56, am vazut autor Galliciana si ultima care a postat era de-a noastra asa ca... am intrat fara sa vad ce scrie pe usa.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

fetele, intreb si eu o intrebare. eu am facut pregnylul la 6.30 si de vreo ora ma doare ovarul rau. oare sa ovulez asa repede? e normal sa ma doara? tare imi e teama ca voi ovula pana sa apuc sa fac inseminarea! am vorbit cu dr si mi-a spus sa stau linistita, dar numai de as putea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna seara dragelor,

Sorinake,asculta-ti dr,stai linistita,nu prea ai ce face in rest.Nu-i obligatoriu daca te doare ovarul sa se sparga foliculul.Hai ca e un ovul hranit bine si traieste 24 ore,DD ajuta!Bafta maine la IA!

As dori sa linistesc gravidutele noastre dar nu stiu cum.Pot sa si sa-L rog pe Dumnezeu sa va dea copii sanatosi si cat mai putine emotii pe perioada sarcinii.DD ajuta!

Pup toate aspirantele.A facut sotul bradul eu ma apuc de calcat,nu cred ca mai am timp sa intru,dimineata ne ajung rubedeniile din strainataturi,mergem si cu colindul maine noapte iar in ziua de Craciun la masa la niste prieteni,etc.

Zapada,brazi luminosi,cozonaci,colinde,cadouri...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului.Fie ca acest moment sa ne gaseasca alaturi de cei dragi si Semnificatia Craciunului sa ne umple inimile de dragoste,caldura si speranta...Sarbatori Fericite !



Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Noapte buna frumoaselor. Sunt rupta deoboseala, acum am terminat de facut 55 de sarmale, ca am ajuns tarziu acasa.
Va pupic pe toate si ne ,,vedem" dimineata.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Dragele mele,

Eu m-am mai linistit....ca si daca ma stresez mai rau imi fac si tot nu rezolv nimic. O sa vad ce fac in ianuarie..la 17 sapt si 2 zile..tot atunci si triplu test.si morfofetala...mi-a mai zis ceva si de dry test si apoi amnio..pai numai la aia dureaza rezultatul 3 sapt...apai uite asa asa ajung la 21 sapt si oricum indiferent de rezultat nu se mai poate face nimic....doar se acumuleaza stres si griji
Blue eu sunt din Bucuresti si am 27, 5 anisori , cu Herghelegiu am avut de-a face acum vreo 6 ani, la o eco transv.

Dr. de eco, de 12 sapt nu mi-a zis ca ar fi vreo problema, am inteles ca dimensiune translucentei nucale, depinde si de pozitia bebeilor. Totusi 1,4 mm si 1,5 mm nu cred ca este totusi exagerat de mare...dar ma rog...mai ales ca ramasese surprinsa ca sunt in grafic cu masuratorile...CRL 5,08 si 5,18, bataile inimilor regulate..lichid amniotic in cantitate normala..si o gramada de alte chestii cu aspect normal
Si vorba ta..chestionarul continea intrebari de genul:
Fumator NU// diabetic NU//greutate normala 53-54// greutate in sarcina 55 // varsta gestationala 12 sapt si 2 zile//tratam cu antibiotice in ultima luna :DA //radiografie NU//prima si ultima menstruatie.
ce ti-e si cu stiinta asta!!!

ce sa mai la eal la vvale, totul tb sa fie bine.....acu parese ca is mai sensibiloasa.

Va multumesc pt grija pe care mi-o/ ne-o purtati ..Nu stiu ce m-as face fara voi.

Ma duc sa bag trupa la nani, maine la munca pana in jur de 12 si apoi acasa sa mai pregatesc una alta...sa vedem ce chef am.
Va cim!!
Sa aveti grija de voi

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Sa aveti parte de Sarbatori Frumoase alaturi de cei dragi!!!
LA MULTI ANI!!!!



astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput