Rahova sau apropiere (60)
Raspunsuri - Pagina 6
andre_ea spune:
Fetelor, ce-i cu baza asta sportiva? Dati-mi si mie detalii. Ce fel de sporturi se pot face acolo? Cum ii gasesc? Ca in afara de localizarea strazii n-am gasit nimic altceva. Merci!
Tudor in continuare refuza gradi. Nu vrea nici masinute acolo. El nu se joaca, el ma asteapta pe mine sa vin.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
violeta69 spune:
Andreea,m-am uitat la pozele voastre si sunteti toti niste scumpi
nu te stresa cu Tudor ca o sa se obisnuiasca in timp....tb sa-i spui mereu ca e bine acolo,ca mami vine dupa ce termina treaba(banuiesc ca acum stai cu Ilinca) dar poti sa-i spui ca tu muncesti si tati la fel, si el merge acolo cam cum mergeti voi la munca doar ca la el e mai frumos ca se joaca,ca-si va face prieteni ...din astea...
stiu ca tu vb cu el....asa ca nu te stresa,toti copii plang cand sunt luati de langa mama....rar e unul,doi care sa nu planga mai mult sau mai putin...
Monica,deci box tailandez?
sa ne ferim de Alex
va pe toate
albinutza spune:
Buna seara, fetelor !
Andre ea, la acea baza sportiva nu se face decat tenis, eu asa stiu. am trecut de cateva ori pe langa si pareau destul de ingrijite terenuri ( asta s-a intamplat acum vreo aprox. 2 ani).
sa se mai incalzeasca putin afara si o sa-mi fac drum pe acolo imtreuna cu pustiul meu ca sa ne interesam la fata loculul.
monica-elizabet spune:
ooo...mai e ceva animatie la subiect
pe toate
beeeeyyy...sunati la vicky ca eu nu am nr...sau pliz dati nr ei pe pm...e ciudat ca nu apare...sper sa fie ok si ea si dani
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Alinutzaa spune:
Are mama o fetita cat un ghemotoc
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 21+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
wowwwww...vorbesti serios alinutza...ce ma bucur sa fie sanatoasa sarcina usoara in continuare
pe toate
Duminica placuta
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
andre_ea spune:
Felicitari Alina! Sa fie sanatoasa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
MIRCLAU spune:
wowwww ALINA felicitari,sa fie sanatoasa si sa va traiasca
super...sa vezi ce frumos este
Alinutzaa spune:
fetele, saru'mana
Am fost ieri la morfofetala de trimestrul II. Este in paramentri, avea 427 de grame si isi baga manuta in gura de zor. Era cu funduletul jos de tot si la inceput nu a vrut sa ne arate nimic, dar la un moment dat si-a ridicat funduletul si a ridicat si un picior si ni s-a aratat in toata splendoarea. Dupa care s-a pus la loc.
Am si poza cu fetzisoara, sa vad cum fac sa o pozez sau sa o scanez si sa va arat si voua mandruta mea.
Pana acum m-am referit la copilul meu ca la un el - datorita lui Tudor si datorita faptului ca pana acum aveam in burta un bebe (substantiv care e de genul masculin). Acum brusc ma refer la bebe ca la o "ea" si mi se pare ...nu stiu cum.
Hai ca v-am innebunit de cap.
Ma bucur ca incepeti sa mai dati cate un semn de viata.
Duminica placuta la toata lumea
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 20+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
fetelor Duminica placuta
alinutza ai scos fetele din barlog
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete