Rahova sau apropiere (60)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
si eu fetele rahoviste primavaratice
sa va fie de bine salatzicile rodicuta si alinutza
sanatate multa Mariutei tale lexi
noi n-am fost la carnaval...ne-am uitat la tv la cel de la rio...aici in oras nu e decat mare aglomeratie, costume de proasta calitate...si nebunie mare...prefer sa nu ma mai duc...am mai fost in alti ani si nu ne-a placut...la rio e altceva insa si acolo e periculos...
sa aveti o saptamana buna
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Am avut o noapte foarte grea din cauza ca Maria nu a dormit aproape deloc. Sunt chiauna. Si, colac peste pupaza a inceput sa ma doara si pe mine in gat, semn de raceala...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Mushil spune:
Buna,
Am dat cautare mamici din Rahova si am gasit acest topic.
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Eu am un baietel de 7 luni, maine implineste 7 luni: Darius Matei.
Darius Matei 3 luni si 2 zile
anangel_lexi spune:
Buna Mushil, bun venit printre noi. Sa-ti traiasca baietelul!
In ce zona din Rahova stai?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Mushil spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna Mushil, bun venit printre noi. Sa-ti traiasca baietelul! In ce zona din Rahova stai? de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
Buna,
Eu stau pe Birca colt cu Dumbrava Noua, pe laga Guliver.
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Karli promit ca astazi, maine cel tarziu, va arat poze cu burtoiul. Te invidiez pentru vizita la targul de la Muzeul Satului. Eu habar n-am avut, ca altfel eram si noi pe acolo motz cocotz.
Lexi pfuuuuu, ce nasol. Mai intai enteroviroza acum ... ati dat-o in altceva. Sanatate multa multa, sper sa scapati repede repede. Ma gandesc ca poate ati cules un virus de pe undeva, dat fiind faptul ca imunitatea era destul de scazuta in urma luptei cu enteroviroza. Nasol oricum.
Monica si voi aveti parte de carnaval, nebunie, costume de proasta calitate??? Ca si noi pe aici tot ceva de genul asta. N-am avut de lucru aseara si m-am uitat la televizor la emisiune de stiri/talk show...o chestie de genul asta. Vai de capul nostru!!!!!
Vio nu vrei sa apari sa ne spui despre ce "scula" e vorba??? Ne-ai facut curioase. Sa stii ca intram la banuieli
Mushil bine ai venit printre noi. Sa iti traiasca baietelul. Sa intri sa ne mai povestesti despre voi.
Astazi am facut o super plimbare cu copilul pe afara, cu tricicleta normal ca de cand pofteste la ea saracutul. Caaaaaald si bineeeeee, mai ales pe Barca era un soare de l-am lasat cu hainuta descheiata si cu capul gol. La intoarcere bietul copil a adormit in tricicleta. . De s-ar mentine vremea asta asa frumoasa si de n-ar ploua iarasi.... Nu de alta dar eu nu am apucat sa imi iau cizme de cauciuc.
In alta ordine de idei, eu am intrat in saptamana 28, adica in luna a 7-a, adica in ultimul trimestru. Sa va mai spun ca (,) cu ocazia asta mi-a intrat si o bucata din morcov ...stiti voi unde? Vai de capul meu ce putin mai am!!!!!!!
Si de parca nu sunt eu suficient de depresiva in ultima vreme, ma mai si manaca in sa ma uit pe zone reality la Birth Stories (povesti ale nasterilor) si cand vad cum nasc femeile alea pe acolo si cand vad bebelusii aia mici si dragalasi si nou nascuti, ma apuca mai fetelor un boceeeeet de sare camasa pe mine.
Gata, ma duc la treburile mele
fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 27+
Handmade by Alina
Mushil spune:
Alinutzaa, felicitari pt al doilea bebe? Ce este?
Si eu mai vreau unul, o fetita.
Azi ne-am plimbat si noi, si pe la Piata Rahova si pe Margeanului si pe Birca pe unde stam si Darius adoarme de obicei cand tre sa mergem acasa.
monica-elizabet spune:
iupiii...avem vecina noua
bine ai venit Mushil si maica-mea tot pe barca sta f aproape de Guliver, si vio(mamica lui Mihnea la fel)
cand vin in ro...abia astept sa ne vedem toate in formula largita cu multi bebelasi
vickyyy...mai zii si tu ceva...tot asa incet ne-a abandonat si cris(aissa)
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Mushil spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet iupiii...avem vecina noua bine ai venit Mushil si maica-mea tot pe barca sta f aproape de Guliver, si vio(mamica lui Mihnea la fel) cand vin in ro...abia astept sa ne vedem toate in formula largita cu multi bebelasi vickyyy...mai zii si tu ceva...tot asa incet ne-a abandonat si cris(aissa) Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Uau, locuiesti in Brazilia.
Cat de frumos!
Am facut si eu acum vreo 4 ani un curs de portugheza, imi place f mult, mai ales accentul.
Darius Matei
catus76_ro spune:
Neata !!!
Ce mai faceti fetelor?? Eu recunosc ca va citesc estul de des dar nu apuc sa mai si scriu
Ma plang si eu un pic pe aici de dureri...de duda, de oasele bazinului, de mijloc, de arsuri pe gat (noaptea mai ales), de burtica pietroi...dar le suport cu stoicism gandindu-ma ca mai e f putin si imi voi tine baietelul in brate!
Sapt aceasta trebuia sa fie ultima la serv, urmand sa intru in concediu medical de la 1 martie, dar dr mi-a recomandat mai bine sa stau acasa ( e plecat din tara sapt asta) si asvoi face pt ca deja maine implinesc 38 sapt si orice e posibil
Pe 1 martie cand voi merge la control vom stabili si data operatiei de cezariana, sper eu cat mai aproape de 40 de sapt! Bebe e tot transversal asezat si inca se sbenguie de zor...dovada ca inca mai are spatiu la dispozitie( e cam micut la gramaj)
Alina multi pupici si sarcina usoara in continuare...de abia astept sa ne revedem in parc cu cei mici! Si de ce nu...sa mai cunosc si alte mamici din zona!!!
Va citesc cu mare drag si nerabdare sa aflu vesti noi si va trimit pupici la toate
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!