Rahova sau apropiere (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ohhh... plin! multumim Monica, la fel!

stiti ca e obiceiul cu mersul la nasi duminica asta, asa incat eu azi am dat o fuga pe la cofetaria Alice si am cumparat un tort in ton si cu sarbatoarea de Sf.Valentin.... credeti ca zice cineva ca nu putem declara iubire si nasilor de sf.valentin? va fac o poza si v-o arat ca tare fain e! abia astept sa-l si papam (noi o sa mergem maine in vizita pt.ca asa am convenit; duminica sa fie timp si de nasii nasilor si tot asa )

revin cu poza deci...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Love is in the air! fain, a?

numai inimioare vad la noapte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Moamaaa, ce bine arata tortul! Distractie placuta la nasi!
Monica, ai dreptate, eu nu fac miscare deloc. De aceea abia astept luna aprilie ca sa imi fac abonament la aerobic.
Eu ieri am avut o surpriza soc: cand am ajuns acasa mi-a spus sotul ca au venit aia in sfarsit sa ne bage netul, asa ca acum avem internet si acasa, dupa aproape 4 luni de asteptari...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce fain este tortuletul ...sa-l papati sanatosi

lexi...iupi...o sa intri mai des

pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Aici iarasi ninge, iar azi eram singura care isi curata masina dis-de-dimineata, pentru ca azi e zi libera si la nemti si la luxemburghezi. Numai noi lucram...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

si la noi e liber pana joi din cauze de carnaval
pe toate

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

helllo fetelor,

da, tortuletul a fost bun, iar weekendul perfect! am fi vrut sa mergem si noi la portile deschise la CASA POPORULUI dar ne-a speriat televizorul cu cozile pe care le filmau acolo; dar cred ca am luat teapa cu televizorul si poate ca in realitate nu era asa o mare de lume sau poate ca nu se astepta mult pana la intrare; vedem, data viitoare poate suntem mai curajosi!

in schimb am fost in plimbari prin alte locuri ceea ce a fost pe placul nostru al tuturor, mai ales al Adelutei!

Lexi si la noi a nins/lapovitat ieri pe aici, dar azi vad ca e soareeeeeeeeeeee de primavara si senin chiar (cu toate ca la ora 6.30-7.00 era o ceata groasa... brrr)

Monicutza super fain ca e liber.. vrem si noi la carnaval; vrem si poza cu voi daca vrei sa faci/sa pui... poate daca nu public, macar pe email sa ne dai vreun link ceva sa va vedem in pozici de carnaval brazilian adevarat!

Alinuta unde ai bagat nasu'? in plapumioara? nu mai iesi de-acolo? hai ca vine iar primavara, vezi?

pup si pe restul fetelor!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Karli, si aici e soare azi dar nu-mi fac iluzii ca va tine prea mult vremea frumoasa. Ma bucur ca ati avut asa un weekend frumos.
Restul fetelor, unde sunteti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

helloooo,

eu sunt aici, va citesc
astept primavara ca m-am saturata de atata zapada,apa,ploi
ieri mi-am luat cizme de la piata ca am ajuns acasa cu picioarele ude

va pe toate

Mergi la inceput

noi facem cinste azi cu o felie de tortulet De Sf Valentin
pe toate

Monica-Elizabet