Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 9
Clodute spune:
Sarbatori fericite cu IUBIRE, sanatate si tot ce e mai bun alaturi de cei dragi va ureaza o randunica cu doi rindunici mici care si acum tot asta face ce a facut tot anul 
VA IUBESC INCA ODATA SI VA MULTUMESC CA EXISTATI IN VIATA MEA
mstela spune:
Mi-a pierit ZEN-ul de ieri...
S-a virusat deodata randunoiul,zace in pat,avea mai devreme 38,7,il doare gatul si tuseste,i-am bagat nurofen raceala si gripa,ceai de echinacea+cimbrisor,si compresa rece pe frunte...altceva nu ma pricep..nu vrea sa manance si e ca o balega....O FI AH1N1????

Nasol ca tea tot i-a dat tarcoale...eu m-am bagat la bucatarit dar le las balta ca nu mai poci singura...
l-as duce la babes dar nu stiu cum sa scot masina ca e getzush in parcare...OH,DOAMNE!

mami de TEA (1.04.08)
Nicoleta spune:
Simo, sanatate multa! Si sotului Stelei!
Eu am terminat, dar na, cu cele doua maini stangi nu a iesit chiar ce vroiam... In fine, nu le place, nu mananca
. Si sa nu intram in detalii va rog
.
Mai pe seara fac niscaiva chiftele, maine de dimineata friptura de porc... la noapte impachetam cadourile. Azi-dimineata am mers la cumparaturi iar, i-am cumparat lui Matei o salopeta din 2 piese superba )putin cam mare, dar cea de 92 cm era fixa si iar pateam ca data trecuta, de ii ramane salopeta mica pana la primavara!! Si i-am mai luat un hanorac. Si eu 2 pulovere si... ar fi mai fost multe de luat...
Poate la Marile Reduceri.
Sa aveti o seara superba! Sa vina Mosul la voi cu tot ce v-ati dorit! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
zozela spune:
Clodute,plangi de fericire,te rog!!
Sunteti sanatosi si aveti 2 copii minunati,asta e tot ce conteaza!
Te cred cu tot sufletul meu ca ti-e greu,dar-copilasii cresc si greul asta trece!
Si daca simti ca nu mai poti face fata,vorbeste cu cineva,sigur te va ajuta!
Craciun fericit!!
Sanatate randunoiului,Stela!

Simo ai mare grija de tine si de minunea din burtica!
Domnul sa va ocroteasca!
Craciun fericit gecko!!
A venit Mosul?!
Simonette
draga mea! Sa fiti sanatosi-probabil ca asta este cel mai frumos Craciun din viata ta!!Cate daruri ai!!
La noi sunt mirosuri diverse-sarmale,brad,scortisoara,rom,portocale-de la candela,iar mirosul cel mai puternic,este cel de iubire,care ne inunda si ne inconjoara,ne bucura si ne intristeaza!
Sunt fericita!!
Fetelor,va multumesc pentru inca un an frumos alaturi de voi si-mi cer iertare daca am suparat pe cineva,anul asta!

Sa aveti un Craciun frumos alaturi de dragii vostri,sa fiti sanatosi si bucurosi si,la anul,sa marim familia!!![]()

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
gudinde spune:

Craciun fericit! Fie ca Magia acestei Sfinte Sarbatori sa va intre in case si in suflet si sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume: sanatate, fericire, implinire si dragostea celor apropiati voua! 

Nicoleta spune:
Deci data viitoare cand mai fac IO cozonac ii va face de fapt masina de facut paine... trebuie sa-mi cumpar si eu!!
si a lui Matei 
lianam spune:
Sarbatori fericite va dorim, cu sanatate, intelegere si liniste sufleteasca!

Simo
sanatate sa iti dea Dumnezeu de Craciun, sa fiti bine si tu si bebe! Ia si Homeogene 9 (este homeopat, nu iti face rau); si daca simti ca tusea este productiva, intreaba-ti doctorul daca ai voie sa iei ACC efervescent; am patit-o si in sarcina si dupa nastere imediat si m-a ajutat! Sper sa te refaci repede 
Sanatate si sotului tau Stelut ... sa ii treaca repede, si sa fiti sanatosi toti 3 de sarbatori! 
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Nicoleta spune:
Zozelino
, bestiala poza asta!!
http://family.webshots.com/photo/2623042100065902281ZnRzQQ
si a lui Matei 
lianam spune:
si daca aveti 5 minute libere si vreti sa vedeti ceva dragut, intrati pe acest site( este in limba franceza, insa este usor de descifrat mesajul - sef-a m-am gandit "a vous"
cand completam campurile
) si faceti o bucurie puiutilor care il vor vedea pe Mos Craciun vorbindu-le de la Polul Nord (chiar daca mosul vorbeste in franceza, vor vedea poza lor in cartea mosului
si le povestiti voi ce si cum; teo a fost suuuper incantata sa-l vada pe mosu si poza ei in cartea cu copii cuminti care vor primi cadou
... ma pune intr-una sa ii arat mesajul Mosului
)
Inserati o fotografie a puiutului si dorintele sale, apoi veti vedea ce-i ureaza Mosul. Supriza va veni prin e-mail.
Craciun fericit tuturor! 
http://perenoel.sympatico.ca/accueil/?symeid=PNP_728x90_FR_247_NGCPC
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."