Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 5

luny spune:
 moama ce liniste!! mai stau si eu nitel p-aici, ca nu-s gata sarmalele, iar Muffy a alergat si urlat si tipat pana acum 5 min
..si inca nu trage la somn!!
 nu's frate, ce-o avea, si aseara la fel a facut, la 11,30 s-a culcat!..ah, si v-am zis ca se trezeste iar peste noapte?
 pe la 3-4, si vrea la noi in pat, nu e chip sa nu-l luam..apoi se catara pe noi, ne ia pe rand, ne pupa, ne pune ciuul pe fata, ne calareste, vorbeste, se da jos din pat, se duce in sufragerie, and so on
..
sa va zic ca a prins de 2 ori paharul de vin a lu' ta-su si a luat 2 gaturi zdravene??
![]()
Iubirea mea,
 MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

mstela spune:

O-ho-ho...iaca ma asez si eu in sfarsit jos
.
Toata ziua am robotit,gata sunt si cozonacii mei frumosi si bine mirositori,avem si
,frumos si marutz cu numai 30 lei
,traiasca oborul
,e inca nefacut,lasam pt maine,in cateva minute voi fi si aranjata ![]()
...dupa ce dau vopseaua jos
,numa manichiura nu mai am dupa cat am frecat usile,geamurile,mobila
...si SPIRITUL CRACIUNULUI M-A CUPRINS....

Ziua de Craciun ma bucura nespus dintotdeauna,imi incalzeste inima,ma ridica din ganduri,probleme,imi aminteste de copilarie si de emotia puternik ce o simteam in Ajun stiind ca va veni Mosu'
.
Ieri dimineata am fost cu Tea la impartasit
 si a fost profund impresionata de cati Dea-Dea (Doamne-Doamne) sunt si-n stanga,si-n dreapta,si pe sus![]()
...am instruit-o ca Parintele ii va da suculetz bun,s-a uitat urat la preot,a vrut sa refuze,dar a baut frumos.
A imbucat o anafura,apoi nu o mai scoteam din Biserica.![]()
mami de TEA (1.04.08)

luny spune:
 uff..noi nu am impartasit Mufarinul..oare maine pana la ce ora s-o putea merge cu copii?..noi maine mergem la ai mei, iub lucreaza, si ramnem si peste noapte..e bisericuta copilariei f aproape de mama, l-as duce si pe el, dar mai repede de 11-12 nu ajung la ei..
Iubirea mea,

mstela spune:
 Inca nu am vazut pozici...le las pt mai tarliu...
Ursulik,sanatate multa tatalui.
Naty,sper ca esti mai bine...O imbratisare calda si multa sanatate.
Luny,brava pt. cadorisiri... eu as fi mai multumita asa,sa primesc bani,decat sa-mi vina cu cine stie ce
..decat deloc...![]()
Deci,cum ne gatim de Rev?
Fug sa dau vocseaua jos..

mami de TEA (1.04.08)

Kya spune:
 Sara buna! 
 Vin si eu cu sanioara, sa nu ziceti ca am disparut ca "magara"-n ceata ![]()
De citit va citesc dar nu prea am ce sa scriu, asa ca tac si sunt cu ochiul pe voi din umbra.
 Cineva sa ma lamureasca si pe mine, rogu-va!!!! Ce cod e ala cand scrieti italic greseli de gramatica sau de ortografie voite? E aluzie, trimitere la ceva/cineva? Clar mi-a scapat faza asta, asa ca, va rog, lamuriti-ma si pe mine, ca nu pricep! 
 ![]()
Raluca mamica de 
 Sanziana 
God didn't bring me this far, to leave me here!

gecko spune:
 Ora 5 a sosit
Bestia mi s-a trezit
acum se uita la Tom si Jerry
Ma duc sa imi pun o oala de cafea pe aragaz

natynic spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Kya | 
Am fix aceeasi nelamurire dar mie mi-a fost rusine sa intreb
Naty
mamica
 Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Nicoleta spune:
 Salutare.
Ce harnice sunteti ma! ![]()
Noi am mers la medic, ai mari is virusati, Matei nu a scapat de puroiul din gat si are alt antibiotic. Sper sa scape repede de minuni, ca sa fim apti de sarbatori linistite!
Va doresc spor la treburi, eu abia maine ma apuc, sa fie proaspete in ziua de Craciun 
 (azi nu am avut timp decat de putina ordine si curatenie... dar merge si maine, si asa nu vreau sa ma spetesc... mai gatim si in a doua zi de Craciun 
...)
Nicoleta, mama lui Stefan 
 si a lui Matei 

zozela spune:

gecko pana si oala aia a ta de cafea imi face pofta si-pe bune ca nu-s 
!!
 Pana e gata cafeul,bag un carnacior de la mimonix-a,ca-s gata
 Ma,nu mai stiu unde am citit,ca acum sunt si cu 100 de gin tonic la bord,dar cicacafeaua are efectul excitant maxim(efectul excitant al SNC,nu va ganditi la seps)-la vreo 5 ore de la galgaire,asa ca-pe a mea pune-o la termos ca o beau maine dimineata
 Auzi-da' voi sunteti inainte sau inapoi?!
Adica..sunteti in Ajun deja?!
spiridusul mic din burtica,p'ala mare care se zgaieste la T&J,pe mama lor si..de ce nu-si pe tata' lor![]()

..Pai daca va scrisei de cadou,va scrisei ca sa ma intrebati,ca asa se poarta![]()
Fericirea maxima e-si e definitiv-ma duc pe sectie!!
 Dupa ce m-au sucit si flituit atat,acum au hotarat sa ma duc pe sectie-unde vrea muschiu' meu
 La asa ceva chiar nu mai speram
Ma vedeam imbatranind la dietetica. Eh,ar fi multe de pove,dar mi-e ca ma citeste vreo colega si-mi pun foc in cap,degeaba
Fata ramo,cata harnicie pe capul tau! Eu cred ca as mirosi deja,daca as face tot ceea ce faci tu

Sanatate Nicoooo!!

Fetelor,cu scrierea aia,ne prostim doar![]()
 itz in za haus!![]()

Silver bells,silver bells,
It's Christmas time in the city!
Ring-a-ling,hear them ring,
Soon it will be Christmas Day!!

Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

luny spune:
 nici eu nu stiu daca-i vreo faza cu greselile voite, dar personal, tocmai d-aia le pun cu italic sau ghilimele, sa nu zica lumea ca-s batuta-n cap
si ca e in spirit de gluma..cel putin, eu nu fac aluzie la nimic, in rest, habar n-am..
MATEIU NU DOARME!!

Iubirea mea,