Puiuti de Randunici 2008!! (347)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Luny, m-ai luat de departe la harnicie!
Si Omu a vrut sa se sustraga afara cand s-a trezit Sasa, dupa ce statuse nu stiu cat tolanit. Cand mi-a vazut ochii mijiti spre el, a zis ca mai bine maine :))

banc:

Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura. Psihiatrul :
-Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta
- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate un cablu din gura si zice :
- Auziti? Ma lasati si pe mine sa va trag internetul sau nu?!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cata harnicie,rabdare si tiiimp pe capul vostru!!Cata agitatiiieee!!

Eu am primit un cadou neasteptat de la Mos Craciun-probabil unul dintre cele mai frumoase din ultima vreme!!

Sii..am bradutul in casaaa!!Si miroase dementiaaal!!

Si..si fug sa schimb un cur cacacios si revin sa pup fetele frumoase

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa va zic una tare: suna iub pe ma-sa ca e in oras, si zice ea sa-i cumpere si la baiat cadou din partea ei, ca deconteaza ea!clasic... si zice, 'mama, daca tot esrti acolo, eu va dau si voua cate 1 mil, sa va luati ce vreti voi. Sun-o pe Anca si ia-i ceva din partea mea!' si uite asa m-am facut eu cu crema, apa termala si gel gemachiant de la La Roche Posay..e ceva femeia asta...mah, nu e in stare singura sa faca, sa cumpere nimic!!macar si-a amintit ca de Craciun se fac cadouri, ca s-a mai intamplat sa ne si sara..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursulica, sanatate tatalui, sper ca toate-s bune!
Sovi, noi am luat suport de brad pur si simplu din piata Cotroceni
Am adormit copila, e timpul sa purcedem la impodobit bradul ca maine sa aiba o surpriza. Si asa am emotii, cadoul ei comandat la Bestkids, care vine de la Cluj, inca n-a ajuns cu curierul, sper ca maine sa se infiinteze.

Va doresc tuturor o sarbatoare a Craciunului cu bucurie mare mare in suflet, cu copii voiosi, zglobii si sanatosi, sa fie veselie si caldura in familii, sa cantati multe colinde si sa papati bucate alese!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo luny!! Hai mah ca e de gasca femeia.Mai conteaza daca nu lua ea cadoul?! daca lua vreo tampenie?!asa..

Clau fu distractiune mare la voi la party!
printesa roz si baietul chipes!

Maaamaa..am uitat ce trebuia sa va mai zic Pana-mi amintesc,ma duc sa incep tortul soacramii..Sa-l fac,da,nu sa-l mananc

We Wish You a Merry Christmas,
And a happy New Year!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...pe fuga...

sunt si eu prin zona....va scriu dintre lebarbusti, catlabosi, sarmale....ciorba.....si piesa de senzatie:buburuza in brate....hahahha.....revin cu rectificari/adaugiri..trebuie sa hranesc familionul....

moahhhhhhhhhh

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
[

Eu am primit un cadou neasteptat de la Mos Craciun-probabil unul dintre cele mai frumoase din ultima vreme!!

presupun ca nu e frumos sa te intreb ce oricum, sa iti fie de bine!

Naty, mercic de raspuns. si Omu pana la urma a fost in piata Rahova si a gasit cu 15 lei daca nu gasea, planuiam sa il atarnam de tavan, unde e diblul pt jumper/leagan

intrebare despre celebra reteta de aripioare macerate in iaurt: ies bune facute si pe gratar cu jar? as lua cu mine de Craciun cand mergem la unchiu

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai maiu ce de harnicute pe aici..am facut si eu salata boeuf,dar o orenz maine,am facut maioneza,am facut caltabosii si i-am si fiert...maine trebuie sa umplu cojile de eclere, foi de prajituri si sa ma tavalesc putin cu o prajitura prin nuca de cocos...si bineinteles faimoasa curatenie,un pic aspirat si spalat in bucatarie ca-i dezastru

clau esti o dragutza sexy mare pentru falcutele beccai pe care le-as rontai putin

luny lasa mai ca-i bine asa...decat sa-ti ia ceva care sa-l pui la naftalina mai bine iti cumperi tu ce vrei...mie socrela tot timpul imi da bani pentru ca e mai bine asa..fie zi de nastere,onomastica sau sarbatori banu' e cel mai bun asa ca nu o o critica ca gandi bine socrela...

zozelici ce misterioasa esti

naty cum te mai simti? craciun fericit si tie si multa sanatate

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aa am uitat sa va zic ca am primit cartile de la editura girasol,sunt atre mandra de ele...ce rapizi au foat am facut comanda pe 21 si azi le-am si primit..nici nu ma asteptam...ce bine ca am sa i le pun sub bradutz...

hmm da si mie imi place mirosul de bradutz...v-am zis ca am pus si bombonele in pom,ca deh parca parca lipsea ceva si bineinteles ca le-a ochit zvarluga si mi-a sutit una ...tre'sa le strang pe cele dupa ramurile de jos ca le suteste....

gata v-am pupat ..poate revin mai tarziu..desi nu cred ca maine iar ma trezesc devreme...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

haha, sa nu credeti ca ar fi luat madam ceva, ea nu a cumparat in veci cadouri, ea da bani..bun si asa..dar si-a dat seama ca are fi dragut sa faca si ea cadouri totusi, ca banii...pana la urma, nu avem nevoie musai..un cadou e un gest frumos, numa ca ea nu a facut asa nici cu copii mici, drept urmare, nici copii nu-s invatati, nu prea le avea iub p-astea, insa eu am tot insistat ca gestul si surpriza conteaza mult mai mult decat obiectul in sine si asta ptr ca noi asa am fost crescute..nu a trecut sarbatoare, zi de nastere fara cadouri..la ei, se dadeau bani, care se papau care cum vroia, sau ii cumpara o geaca cu o luna inainte si zicea 'asta e si cadou pt ziua ta'..mie mi se pare nasol si trist...acum,. iub a ajuns sa fie de acord cu mine, si pe semne ca 'i-a transmis' si ei cum vede lucrurile si incearca si ea cat poate...dar daca nu-mi cupara el ceva, imi dadea bani, cum ii va da fisului..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput