Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
LA MULTI ANI vecinica noastra draga! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu fericirea, linistea si bunastarea de care ai nevoie!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Nicoleta spune:
Unde am mers noi, mai pe seara... ![]()
http://family.webshots.com/photo/2595005570103379982hSukyI
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Unde am mers noi, mai pe seara... http://family.webshots.com/photo/2595005570103379982hSukyI Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Foarte frumoase pozele,Nico !V-am vazut toate pozicile ,si cele de zilele trecute, esti foarte atenta la detalii...
...si vezi ca la sf lui Ianuarie venim in Viena, dupa ce mergem cu masina la revizie in Germania..Omul nostru de zapada l-a daramat tampitul de caine dimineata cand i-a dat mama soacra drumul sa-i curete cusca

Mimo multam de complimente la adresa Alexiei mele, iti inchipui cum m-am umflat cand am cetit laudaroseniile, da?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
Nicol, sper sa ne vedem, ca 2 randunici am ratat pana acum, prima data eram eu varza, a doua oara toti 3 baietii mei
.
si a lui Matei 
mihatp spune:
am intrat sa va
si sa va doresc ca sacu' mosului sa fi fost plin cu sanatate, liniste sa savurati frumusetea si dragostea cuibusorului.
sarbatoritilor zilei 

la toata randunimea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mstela spune:
Sara buna!
A reusit Tea sa dea bradul jos de 2x azi!

De 2 x am adunat-o de sub el

,de fapt a doua oara a iesit singura de sub brad printre crengi![]()

...m-a suparat la maxim
..A 2 oara deja m-am speriat groaznic de frik sa nu se intepe in ochi...Abia l-am potolit pe randunoiul speriat sa nu-l arunce afara......asa ca bradutul nostru e acum ancorat strans strans cu sfori de canapele,sugrumat saracul ca nu cumva sa fuga..

Si pe langa o gramada de globuri sparte,m-am ales si cu varful spart,si tare mult imi placea...teroare am la usa casei.![]()

NB
mami de TEA (1.04.08)
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, SOVI!!! 
LA MULTI ANI, STEF, PUI DE BUBU!
LA MULTI ANI, STEFAN, PUI DE NICOLETA!
LA MULTI ANI, TUDOR-STEFAN, PUI DE UNDERQUEEN!
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR, STEFANIILOR SI CELOR CARE AU SARBATORITI CU ACEST NUME!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Multumim de urare, Ariel
! Sper ca sunteti bine, sanatosi!
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Multumim de urare, Ariel ! Sper ca sunteti bine, sanatosi!Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
suntem bine, sar'na! ma cam lupt cu lenea...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"