Crema de ciocolata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cute Andreea. Eu daca am sugerat Nutella m-am apucat si am facut niste cozonaci pe care i-am umplut cu Nutella si cu nuci roasted. Am facut trei bucati aseara, azi dimineata s-a si dus unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

philip tare bine arata...si-am mai vazut acolo un curcan

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aoleu, ramona, nu-mi fa pofta cu cozonacii, eu de-aia si evit subiectul nostru de la bucatarie in preajma sarbatorilor, ca stiu ca veti vorbi de ei :) am incercat si eu o tentativa acum vreo cateva luni cu faina de-a mea, dar nu-i acelasi lucru :(
monique, curcanu' e de la un thanksgiving din trecut, de altfel sunt si niste oua de Paste pe acolo :)
pofta buna, fetelor!

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

mie mi s-a taiat crema ganache, si mi-a iesit cam deschis ala culoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea din cate oua tortuletul? cat de inalt ti a iesit? Eu am pus afara la racit crema. Maine o mixez.
Cum ti s a taiat Mindy? la mixat?

Am scos afara din cuptor blatul si mi a cazut un pic, s a desumflat parca...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

da, la mixat, am lasat-o appx 4 ore la frigider la racit, poate trebuia mai mult, dar era foarte rece compozitia cand am mixat-o.
Probabil de la caldura din bucatarie cand l-am scos afara din frigider, ca am copt si paini si mi-a mers cuptorul multe ore.
Dar la gust e buna.
Un blat l-am facut cu yellow cake dinala la cutie din criza de timp, in viata mea nu mai iau asa ceva. Un gust de-a dreptul ciudat si o aroma suspecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mindy, imi pare rau...am patit-o si eu odata cu ciocolata alba...zice-se ca asta e mai pretentioasa...eu de obicei o las pana a doua zi la frigider...
bine ca e buna la gust...

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am racit crema in zapada si n-am avut probleme, a stat vreo ora numai si-am amasteact-o cu lingura, n-am mixat-o.
corina, eu l-am facut din 5 oua si-apoi am taiat blatul in trei, se vede in poza cat de inalt a iesit. e f bun insa extrem de rich, cred si eu, la cata ciocolata si cacao are in el.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nici eu n-am mixat crema am pus-o la frigi si am umplut tortul a iesit buna

Mergi la inceput