***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
La multi ani Jasmine, sa cresti mare scumpete, sa fii sanatoasa, cu mult noroc in viata si multe impliniri Bombo sa va traiasca printesa, pupici la printese de la noi
intru mai pe seara, mergem sa facem cumparaturi, cadou pt angelo si ce am nevoie pt maine sa fac tort si sa vad ce menu( inca nu m.am gandit 100% )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Jasmine la multi ani ! Sa cresti mare , sanatoasa si sa ramai la fel de frumoasa!
Bombo sa iti traiasca fetele!
Eu nu am nascut inca.Intru maine sa va spun ce si cum.
Irina 35+ cu
toanca spune:
LA MUMTI ANI JASMINE!!!
SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
Am terminat de facut bagajele si l-am bagat pe Matei la nani
Giova spune:
Jasmine si Angelos!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, iar parintii sa se bucure de voi toata viata!
Iuliana drum bun si distractie frumoasa. un an nou fericit si imbelsugat!
Cosmi bine ati evenit.
Maraki spor la pregatiri!
Irina ai fost la eco? pe cand scoatem agitatele?
Lili pe unde umbli? sper ca nu prin maternitate.
Azi au venit nasii, agitatie, masina la service...cica au descoperit ceva, au comandat piesa si asteptam....
eu sunt racita cobza, bag oscillo si vit.C la greu. cica paracetamol nu am voie daca alaptez.
, pe maine seara.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, ANGELOS!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI ANGELOS!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI NOROCOS!! Maraki sa va aduca baiatul numai bucurii!
d_melli spune:
La multi ani Angelos!Sa ai parte in viata de cele mai frumoase lucruri posibile!Multa sanatate si fericire!
Irina 35+ cu
silvi_2005 spune:
La multi ani Angelo sa cresti mare si sanatos !!!! Maraki sa va traiasca puiutul si sa va aduca umai bucurii !!
Bombo La multi ani cu intarziere si pt Jasmine !!
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Eu sunt trezita de la 8 luata cu heii rup ca au venit cei cu canapeaua...am ramas masca nici nu am reactionat la primul sunet la interfon. Am uitat sa va zic ca noi pana la urma ne-am luat o canapea "cadou" de decembrie si nu PC ca ne trebuia in sejur si o canapea. Acum in camera vad ce maaaare e, parca regret gestul ca a luat cam mult din camera in fine acum asta e bine ca nu am luat set de 2 canapele relax cum vroiam initial.
Macar cu trezirea asta brusca am rez asteptatul canapelei ca azi mergem si la o petrecere la baietelul care a fost la noi deci avem "agenda" plina , tati e de garga, soacra mea a plecat...intram in admosfera de Rev .
Irina sa stai linistita si sa nasi cand e pregatita bebelina, hai ca nu mai e mult facem galerie.
Maraki spor la sarbatorit flacaul sa ne povestesti cum a fost. Am mai vazut si cumparat niste filme mortale vb dupa petrecere.
Giovalinda sanatate multa si ti-as fi recomandat un tratament cu vin fiert dar mi-am adus aminte ca alaptezi . Sanatate si sa va distrati bine, sper sa rezolve cu masina o data sa scapati macar de stres-ul ala ca e super aiurea faza.
Iuliana petrecere frumoasa la munte, sa ne pui poze.
Lili cum sunteti ?
Cristina ti-am vazut puiutul tare frumusel si mare e sa va traiasca si sa va aduca bucurii .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Am vb numai de mancaruri si calatorii nu v-ati desertat desaga primita de la Mos sa ne ziceti ce ati primit doamnelor . Eu una am fost mult mai cadorisita decat ma asteptam ca initial stiam numai de bani din toate partile dar am primit o multime de alte chestii dragute. Ma laud ca sa va recomad parfumul de la Nina Ricci, Premier Jour din cate parfumuri am...nu am mirosit ceva asa discret si suav, nu e nici dulce , nici prea pronuntat..superb. O sa atac si parfulul lui JP: Black XS de la Pacco rabanne ( nu de la mine l-a primit ca eu mi-l tineam mie eu i-am luat altul ) asta e exact opusul, pronunatt , sexy, o explozie de arome trebuie sa caut pe net daca nu e cumva si de dame
In rest ce sa va mai zic ca am vazut ca ziceati de lego city , e cam maruntel pt varsta lor dar noi gata am trecut deja cica la gama asta, i-a mai luat ceva masinute si elicoptere de la ei ...nu vi-l recomand ca se demonteaza repede si e multa munca la el, eu il las pe al meu sot sa se ocupe si sincer cateoata sta si uitandu-ma la ei doi ma intreb care se joaca de fapt mai tare
De mancaruri nu mai vb ca arunc azi 90% din cozonac ca nu am mancat aproape deloc, la fel cu piftia si sarmalele eu de Rev in afara de aperitive pt mine nu fac nimic....in ziua de An Nou e si JP fac un curcan la cuptor si gata.
Gata am fugit la treaba si sa imi fac inca o cafea trebuei sa adun de aici pana nu se trezeste piti ca am dus la el in camera inca 2 fotolii ...inotam in mobile acum.