***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Daca este si Bumbi: La multi ani Bumbiiii!!!

stiu ca o cheama Cristina, cu ce ocazie este sarbatorita astazi?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

tuturor celor care poarta numele de Ioan/Ioana si derivate din ele

Felicitari Irina

, Refacere rapida si o bebitza sanatoasa si cuminte!!! sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea alaturi de nastrusnicul ei fratior, Mario!
am fost cu Edi la dr. pt. revizia de 6 luni si raceala luata de la mine. a dat in bronsita si cred ca ne asteptam si la otita, ca-i miroase urechiusa
.
Dr. e sarca disperata...nu mai stie ce sa-i dea, ca sa-l rezolvam odata. sa vedem acum. e clar ca dupa cele 2 antibiotice luate i-a reveniot...asa ca nu bacteriana, are el o sensibilitate si asta trebuie tratata.
Incepem diversificarea in forta, caci e ditamai baiatul
. M-am speriat ca doar 300 gr a luat luna asta, mi-a zis ca sa ma linistesc ca oricum e cu 1 kg in plus fata de cum ar trebui si ca acum poate se echilibreaza ....ca a luat prea mult la inceput.
azi i-am dat tot dovleac, fara alte legume ca nu aveam timp sa fac. vad ca-l mananca...daca reusesc sa-l prostesc sa deschida guritza
. cand vede lingura o inchide
.
nu am citit ce ati scris, ca sunt pe fuga...am ceva musafiri si casa e dezastru dupa seara trecuta.
revin cu detalii cand pot.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
teolinda spune:
OAU CE ZI DE MARE SARBATOARE!
LA MULTI ANI SPIRIDUSELOR CE POARTA NUMELE IOANA; MAMICILOR RALU, ANYMONY, DANIELA, URSULINA SA VA TRAIASCA COMORILE
.
LA MULTI ANI DRAGUTZE MAMICUTZE - GIO, PUFU, IOANA.

GIO .. LA MULTI ANI SI PT TATI CLAU!
SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTII SI PETRECERE FRUMOASA !
FELICITARI IRINA! SA-TI TRAIASCA PRINTZESITA SI SA VA BUCURATI DE EA, SA FIE SANATOASA, FRUMOASA, NOROCOASA SI SA PRIMEASCA DE LA VIATA TOT CE-I MAI FRUMOS PE LUME!

REFACERE RAPIDA SI LAPTIC PT BEBICA!
MIHA - bine ca ai mai aparut si tu. Ce face mofturosul , l-ai trimis la gradi sau sta acasa?
Mai cu soacra-mea ... problema cu numele a fost ca ea era f. bolnava... desi avea doar 55 ani... starea ei s-a agravat fix din ziua in care l-am nascut pe Nicolas pt ca avea o tumora la cap
. Intr-un fel a fost mai bine ca am nascut mai devreme ... macar asa a apucat si ea sa-l vada si sa-l constientizeze ca daca nasteam pe 27 dec. cum eram programata ea n-ar mai fi apucat sa se bucure de nepot pt ca deja paralizase complet in alea 3 sapt
. Eh.. a fost horror... noroc ca ne-a dat Dumnezeu si "uitarea"...
am trecut demult peste momentele dificile de-atunci...
Cum stai cu noul stil de viata?Ai reusit sa te ti pe pozitii si de sarbatori?
SILVIE - stai linistita ca eu nu ma consider o eroina sau o mama demna de
... in ceea ce priveste faptul ca am stat cu copilul. Nici mie nu-mi vine sa cred cum m-a putut schimba un prunc ... eu care eram mare zmeoaica si munceam de dim pana seara... as fi fost in stare sa stau si noaptea la birou
noroc cu Robert ca ma lua acasa
. Eu n-am avut decat 2 joburi in 10 ani cat am fost incadrata in "campul muncii"
deci nu pot sa zic ca am facut "nebunii" la viata mea in privinta asta... Am avut sansa sa fac bani multi si sa realizez f multe pana la aparitia copilului... poate ca si asta m-a determinat apoi sa ma dedic in intregime copilului.
Piua si revin ca sunt solicitata sa ii citesc copilului din revistele Cars
.
LILIANA
35+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
andiaroro spune:
Bine ai venit pe lume Antonia!
Felicitari Mamica de Mario si Antonia
Ioana-multumim de veste si sper ca emotiile sa fie constructive.
La multi ani Ionilor Ioanelor si derivatilor
pt mine e sarba speciala ca jum din neama (barbatii) au nume de genul asta.si cum ai meu au multi fini![]()
Giova-
multi lui Edi.Trebuie sa-i dati voi cumva de cap otitei aleia...revidivista. Eu nu am amestecat legumele la inceputul diversificarii ca sa se obisnuiasca cu fiecare gust si sa vad si reactiile.
Pufu
mie mi se pare fuzional Vladimirescu...o sa-ti cam dea de furca
...Lasa ca frizura aia se face imediat daca usuci parul cu capul aplecat in fara si apoi ii dai cu niste pasta coafanta sau crema coafanta. cica se potrivesc mai bine astea la aranjat parul tuns in stilul asta.
cosmi-nu ai decat sa testezi functiile calc scriind pe aici.
Fetele- iar cazurati in capcana
Cine are talente detectivistice tine subiectul curat si uscat si scrie in alte pârti.Cam asa ar trebui sa procedem si noi cu lucrurile sensibile, mai ales ca in cazul dat aveam unde ne desfasura, daca ne preocupa. Altfel, ma bucur sincer pt Nicole ca s-a impacat cu sine insasi,cumva o inteleg si pe Cristina ca poate n-a putut sa treaca peste cele ce s-au spus atunci despre familia ei, chiar daca mie mi s-ar fi parut mai elegant sa-i spuna asta pe pm, daca avea ceva personal de reglat cu Nicole.De ce am mai scris despre asta?pai am si eu o pb cu "invitatia" lui Maraki
...Daca Nicole vroia sa scrie la noi, venea pt ca era alegerea ei. scria ea frumusel si vedeam ce si cum...Noi suntem aici un grup si tr sa decideam toate sau marea majoritate cand invitam pe cineva sau cand spunem cuiva ca nu mai e dorit .Ca doar nu a trecut mult timp de cand ne-am pronuntat in legatura cu Bianca si s-a vazut clar ca in afara de Maraki si Bumbita(care nu s-a pronuntat) toata lumea a fost de acord...In sf, Maraki
scriu asta, nu ac sa te trag de urechi ca n-as avea cum si nu imi permùit sa fac asa ceva cu nimeni, mai ales ca tu ai fost extrem de sincera si cu inima deschisa in mesajul tau si te-am inteles(nici eu nu am nimic cu Nicole) ci doar ca sa incercam sa nu ne lasam duse de val...ca altfel e ca atunci cand alex imi invita copii din clasa acasa...Chiar, multumesc, inca o data pt sfaturile voastre de atunci.le-am aplicat:adaptat pe toate....mi-a mai zis el o data in vacanta de Craciun ca o sa-i aduca pe x si y la noi, dar acum vad ca i-a trecut si nu mai aminteste.Il tot invita pe prietenul (nostru
) carea fost la noi de rev
Si tot pt maraki - ca ma tin de 3 zile sa-ti spun-in rev de la LIDL am vazut mixer vertical cu multe accesorii la 15 euro. Eu am renunat de ceva timp la robot(l-am dus in boxa ca faimosul philips imi trantea cate o bucatica de plastic in preparate si oucpa si mult spatiu) care ocupa si mult spatiu si acum fac toata treaba cu mixerul vert si blender-ul...si amsian de paine al aluaturi![]()
Iuliana si Miha- nu stiu ce sfaturi sa va dau ca eu vroiam copii(in teorie), dar dupa mintea me a apareau cand as fia vut 100 de ani...Cristi era mai prins de idee... ma rog, la mine fiecare sarcina afost o " surpriza" si de fiecare data el s-a obisnuit inaintea mea cu ideea
.ba la un moment dat cica ar fi vrut 3, dar dupa aventurile mele de al ultima sarcina am decis sa stam aici ca e un risc, pe care nu ni-l asumam, dar acum realizez ca ma bucur, in primul rand ca am copii si, in al doilea rand, ca sunt 2...Asa ca eu nu pot decat sa va tin pumnii si sa va incurajez sa perseverati...Daca eu m-am obisnuit cu ideea ca vine copilul, nu vad de ce nu s-ar obisnui si taticii respectivi.![]()
maraki spune:
Ana
daca faceam dupa impulsul de moment, o invitam din prima
dar asa am lansat ideea aici special ca sa cititi si voi. Am vazut ca nu sant comentarii in afara de cel scris de Silvi si m-am potolit
La multi ani sarbatoritilor din familia ta
Noi il avem pe tata si pe socrela
Azi mergem dupa gradinita sa mancam la ea
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
ufff...l-am adormit si eu pe pitic si pana la 15 cand vin musafirii sunt libera. casa mai arata cat de cat, am si reusit sa mancam...ieri la ora 20 am mancat pt. prima data.
multumim fetelor de urari
.
Silvi te intelg, am ajuns la concluzia ca nu e de mers in mag. cu copiii. si eu mi-am propus sa ajung la mall, dar cred ca ori maine, ori sapt. viitoare.
te-ai apucat de Rinna si n-ai zis nimic? baga tot ce poti pe blog, caci vreau sa ma apuc si eu de ea...poate sapt. viitoare si sa am retete.
Lili eu nu am prea vrut cariera...dar uite ca ma apuca cateodata sentimentul asta. sincer eu m-am cam saturat de stat acasa si de facut acelasi lucru, dar parca nici nu pot lasa copiii cu bone...sunt dusa rau
, Clau e tare de acord cu asta. nu am mai iesit la o cina noi 2...nici nu mai tin minte.
Maraki nu stiu ce sa zic, am citit ieri in graba pe blog...sunt cam de aceeasi paprere cu Ana, daca vroia putea sa intre si vedeam atunci. pe de o parte ma gandesc ca nici nu incearca asa ceva de teama refuzului....prea i-am sarit toate atunci in cap. ma bucur ca s-a schimbat in primul rand pt. ea si familia ei, pe urma pt. restul.
si Marco urca/coboara scarile singur si eu cu liftul, dar nu le numara. Bravo lui Angelos.
gata, ca au venit.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
T_Ioana spune:
Mesaj de la Irina:
"Spune-i Cosminei ca as manca pizza ei cu ochii inchisi la ce foame imi e"
Saraca Irina
, imi imaginez ca dupa operatie o perioada nu ai voie mancare!
Sper sa revin un pic mai tarziu....
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
21+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
T_Ioana spune:
Asa....
LA MULTI ANI cu multe multe bucurii, sanatate si fericire sarbatoritilor de ieri:

MARCO de Giova
MATEI de Iuliana
DAVID de Anasol
DARIA de Deea
DARIA de Anabordea
Mamicilor, sa va umple sufletele de mandrie si sa va fie copilasi cuminti

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de IOAN/IOANA si derivatele! Sa traiti cu numele, fericiti si sanatosi!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
21+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
T_Ioana spune:
Despre noi:
A fost totul ok la Mures (inclusiv drumul- in sensul ca mi-a fost ffff putin rau), bebelina e perfect dezvoltata (e 100% fetita), dupa masurarea oaselor e cu 3 zile mai mica decat dupa UM dar dupa grame e cu 4 zile mai mare
.M-a impresionat meticulozitatea medicului care mi-a si explicat cu lux de amanunte tot-tot....incepand cu creierasul, compartimentarea inimioarei si terminand cu arterele uterine si placenta. Mie micuta mi s-a parut superba, am toata echografia (de aprox 25 min.) inregistrata pe DVD si sunt inclusiv secvente 4D. Aseara, uitandu-ne la DVD i-am zis lui Cristi "Nu ti se pare ca seamana cu maica-ta?" la care el" NUUUUUU, DELOC! Seamana cu Razvan"
. Adevarul e ca si mie mi se pare ca seamana cu Razvan (de parca ai putea sa-ti dai seama de pe acum...)dar mi s-a parut ca are si ceva din soacra-mea. Sanatoasa sa fie si sa nu-i mosteneasca firea sucita socrelei ca fizic poate va mosteni ceva....si vor fi si aceeasi zodie![]()

Nu am gasit bicicleta pt Razvan
, am fost cam dezamagita de preturile de la Auchan (nu am prea gasit super oferte, ca ultimele dati cand am fost) dar am reusit sa ascutim patinele iubitului mic si azi sper sa le inauguram
. Am reusit sa-mi iau si eu doua tavi de pizza de la Real si in we am primit "ordin" sa le inaugurez si alea (tocmai cand ma mobilizasem sa o las mai usor cu mancatul
ca am deja aproape 9 kg in plus
).
In rest toate bune la noi, s-a topit zapada in proportie de 90%
si ne pregatim de inceput muncile, de luni!
Ioana
lui
21+ cu
Sonia