***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 17
teolinda spune:
LA MULTI ANI MARCOLINO!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI DAVID!
SA CRESTESTI SANATOSI, FRUMOSI , ASCULTATORI SI SA II BUCURATI PE PARINTII VOSTRI!PETRECERE FRUMOASA ASTAZI SI MULTE CADOURI!
eh... si-acum sa vad ce-mi mai aduc aminte sa raspund
.
Ieri am fost la medicul de familie si am bagat un consult pt tusea asta nashpa ... ca mi-era ca am ceva la plamani si sunt ok, mi-a dat sa fac aerosoli cu prospan si sa iau grindtus si o pastila de paracetamol pe zi...insa doar 3 zile. Sper sa ma refac cat mai repede si o sa pun si un semn de interzis pe poarta si pe usa
sa nu mai prind pe nimeni pe-aici.
Piua ca de vreo 2 ore incerc sa scriu la mesaj si deja am uitat ce trebuia sa comunic cu voi pt ca intre timp am primit tot felul de telefoane
.... parca-s centralista astazi
... ma si mir.
Revin...
LILIANA
35+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Bai fetelor: Silvi si Maraki, ma bagati intr-o ceata totala.
Despre ce vorbit?
Schimbare de nume, scris in alta parte, pe cuvant daca inteleg
silvi_2005 spune:
Am revenit si eu cu draci precum ma asteptam
nu am reusit sa fac nimci cu Alain parca pe zi ce trece e tot mai neastamparat
si numai aseara ce am stat si ne-am uitat la super nany aici si am concluzionat ca la fel ar zice si de Alain ...in mag iesea singur afara eu trebuia sa las ce aveam in mana si sa ies dupa el si apoi sa ma intorc, intr-unul mai mare mergea la alt raion de unul singur...am crezut ca turbez l-am pedepsit si ne-am intors acasa. Am reusit sa iau de la un mag Okaidi o bluza ca de trening cu fermoar captuita cu polar pe care o ochisem si de la alt mag ceva flanela draguta tot asa ca de trening ca in rest gen tricotate sau flanela are cu tonele super draguta si gata...ca geaca nu a stat sa am uit maine il las la scoala
si o iau la drum ![]()
Irina te si cred ca ai adunat la hainute..vai ca si aici de fetite sunt de trei ori ami multe si mai frumoase 
Iuliana nu ai pierdut nimic ca idee...ca nu iti amintesti un alt "razbel" din grupul asta fooarte incercat
e vb despre o mamica care scria la noi Nicoleta Raducu cu fetita Daria si nu stiu ca nu am fost pe faza atunci de la ce a izbucnit un circ aiurea....cu shimbat de poze in ceva album comun si tot felul de acuzatii si ea si-a sters contul....nu te pot lamuri mai mult ca nu am fost pe faza f tare si nu am cerut detalii si din princiupiu respect un proverb popular " daca te bagi in tarate te mananca porcii"...care nu suna el f bine dar se aplica la orice ecuatie...probabil adevarul in toata povestea aceea a fost undeva la mijloc ca intotdeauna ,sincer habar nu am. Eu nu am cunoscut-o personal pe fata si nu ma pot pronunta, cu mine a vb mereu frumos si i-am raspuns pe masura , are o fetita dragalasa asta pot sa iti spun.
Nu inteleg de ce acum fara nici un sens trebuie dezgropate astea si sa ne legam de ea pe la alte subiecte
mai bine vb de reduceri si haine
aseptam noii nascuti ai trupei
si facem grup de suport pt cine vrea sa slabeasca? Nu va plac propunerile mele ?
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Eu as invita-o pe Nicol sa scrie la noi, din ce stiu, cred ca eu am ramas aici din cele care au incriminat-o cel mai tare la vremea respectiva
Acum daca ma uit inapoi, au fost numai prostii care nu isi aveau rostul...cu ea am vb pe pm si santem in relatii ok ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
teolinda spune:
Asa...
Eu cu hainele de bb am rezolvat problema cu cele de la Nicolas .. cel putin pana la 4 luni e destul de completa garderoba mai ales ca Nicolas a primit multe hainute de strada la botez. Si de casa/corp am destule ramase. Nu am primit hainute de la nimeni nici atunci si nici acum
... in schimb eu am dat tot ce se putea si in stanga si in drapta ca atare... bouncer-ul, patutul pliant, 2 carucioare, o salteluta de joaca... pe care le-am dat cu IMPRUMUT nu le-am mai recuperat
, nu mai zic cate haine am dat... macar am o consolare ca bb2 nu va fi imbracat doar de la frate-su
ci va mai trebui sa completez musai cu noutati de la vara incolo. Noroc ca nu m-a apucat nebunia sa dau si din jucarii
ca acum ma dadeam cu capul de pereti
.
Eh... dar noi sa fim sanatosi ca in fundul gol nu ramane el.
Iuliana chiar asa... Matei nu-si doreste si el un fratior o surioara ceva?
Dar vad ca tie ti s-a pus pata sa iti schimbi serviciul
. Pe mine cand ma apucase sa imi schimb serviciul... am ramas insarcinata cu Nicolas
asa ca .... vezi ce faci
.Bafta... la interviuri!
Silvie - te inteleg si pe tine... dar ce sa zic ca si noi pana am luat hotararea sa facem copil... dadeam vina ba pe una , ba pe alta, ba pe cariera... si pana la urma mi-am bagat picioarele in ea de cariera si m-am facut mama
... si nici nu concepeam vreodata sa las eu CARIERA
. Viata te poarta pe niste carari de nu stii cum ai apucat pe ele
.... Culmea e ca nu-mi pare rau de nimic... si nici nu mai stau sa ma gandesc cat voi mai sta acasa... decand tooot stau acasa si ce voi face dupa
... Stiu ca toate se-aseaza asa cum trebuie la timpul lor. Iti tin pumnii sa rezolvi ceea ce ti-ai propus si oricum tu esti atat de puternica si priceputa incat e imposibil sa nu te descurci in orice situatie
IRINA - deci zici ca vrei sa nasti de Sf Ion dar sa fie Antonia... eh acum cum vrei tu.Mie personal imi place si Ioana si Antonia in egala masura
dar ... copilul e al vostru, deh! Si eu vroiam la Nicolas ... Stefan si daca tot a venit de Sf Nicolae mi s-a parut aiurea sa ii mai pun Stefan
... asta ca mi-a venit imediat sa-i spun Nicolas. Aoleu ce greu mi-a fost pana m-am obisnuit cu numele
... biata socra-mea care era f bolnava atunci n-a reusit sa memoreze ca i-am schimbat numele copilului... si intreba tot de Stefan.
GIO - deci copilul a fost fericit cu cadoul
, sper ca va distrati la gradi... chiar daca el ateapta party-ul cu adultii
. Nicolas ma intreba in noaptea de revelion a cui este petrecerea
. Si cand a vazut ca faceam pregatiri... zicea de zor ca el o sa pape oua de prepelita cand vin copii
... el astepta petrecere cu copii.
MARAKI - da, am reusit sa conduc... cu scaunul dat pe spate... mai tolanita asa am stat cat sa nu inghesui bebelul... si culmea a fost incantat de plimbare
. Nu ma asteptam sa fie asa cuminte. M-am descurcat bine, traficul lejer inca prin Bucuresti... mai sunt oamenii in vacanta se pare.. si la noi.
IOANA - sa stapaniti sanatosi patul... de stejar
, sper ca ai reusit sa schimbi. Bafta la echo sa ramana... fetita si sa nu te ia prea rau de la curbe.
Piua si revin...![]()
LILIANA
35+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
andiaroro spune:
LA MULTI ANI MARCO !!!
LA MULTI ANI DAVID !!!
LA MULTI ANI MATEI !!!
ce zi "mare" avem astazi pe aici
Mosul la vazut pe alex cu fesul, asa ca i-a trimiti cativa fulgusori...au si disparut, dar el e fericit ca afost ascultat.
Irina
curaj gaina!
pufumic spune:
buna seara de la mare
Irinooo, nasti maine? sa ai nastere usoara si bebelina sanatoasa! poate va mai ganditi si ii puneti si numele ioana
. eu am o amica nascuta de sf ion si o cheama rodica mihaela. maine face 41 de ani si inca ii boscorodeste pe ai ei ca nu o cheama si ioana. pur si simplu nu pricepe de ce mihaela si nu ioana
.
la multi ani spiridusilor marco, matei si david ! si spiridusilor aniversati de la ultima mea postare! marturisesc ca mi-am propus sa intru in fiecare zi de la deschiderea sezonului de aniversari, insa pur si simplu nu reusesc "sa ma tin de treaba"
multumim pentru aprecierile la adresa mea si a lui fi-miu
. parul meu (si implicit eu
) ar (as) arata mai bine daca as si reusi sa-l aranjez. dar lipsa timpului si a rabdarii...
cat despre vladimirescu, as fi cea mai fericita mama din lume daca ar fi macar pe sfert ascultator pe cat e de frumos. el in schimb, in superbenia lui, ma "toaca" maruntel. cititi ce a postat silvia mai devreme referitor la alain si imaginati-va ca fi-miu e la fel. valei, mama, ce poate sa-mi faca prin magazine, nici nu vreau sa ma gandesc, ca ma taie transpiratia rece de nervi.
pe de alta parte insa, ma umple de energii pozitive. e asa de iubaret si scoate niste chestii din el ( totusi n-o sa-l bata niciodata la puncte pe alexandre
, preferatul meu in materie de "ziceri" memorabile). ma umflu de ras. si bineinteles, de cum le zice, cum nu mi le notez, asa le si cam uit. nu-mi vin acum in cap prea multe, sa incerc. sper ca nu vi le-am mai spus (ar fi chiar culmea, la cat de des postez, dar cine stie).
so:
"mami, mereu spui nu, nu, nu, wooow…(cu ochii dati peste cap)"
" Noi la plimbare. V: Mami, hai sa nu ne mai intoarcem acasa! Eu: de ce, mami? V: miroase urat pe drumul asta."
se agita uneori foarte tare noaptea, si se mai cearta cu diversi prin somn. odata, aproape ca se luminase, numai ce-l aud ca incepe cu bolboroseala. si zicea, si zicea, eu incercam sa-l linistesc,si la un moment dat aud: mami, esti o proasta. eu: vladimir, mami, gata, linisteste-te, visezi. el: nu visez. eu: atunci sa-ti fie rusine, de ce ma faci proasta, esti pedepsit! el: mmm, ba visez, mami.
asta-i tot ce-mi vine in minte acum. bine, avem si din categoria cugetari care iti rup sufletul. ne uitam intr-o zi la niste poze de cand avea cam vreun an si ajungem la una in care era la ta-su in brate. si-l aud: mami, vreau sa fiu din nou mic. eu: de ce, mami? el: ca sa se intoarca tati la mine.
in momentele astea il urasc pe doru din tot sufletul, si pe mine in aproape egala masura.
mamaa, cat am putut sa ma intind. sa trimit, ca poate pierd naibii mesajul si nici ca ma pun iar sa-l scriu. v-am pupat. ma duc la bucatarie, poate ma mobilizez si fac un tort pentru maine la birou (suntem 3 de ion din patru colegi, va dati seama ce ne turnam maine in cap. glumesc. )
silvi_2005 spune:
Eu de azi am inceput Dieta Rina uitati ce papa bun am facut
pui su sote de morcovi si tzuchinni http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-sote-de-morcovi-si-tzuchinni/.
Lili eu te inteleg ce zici, nici eu nu sunt " de cariera" eram in tinerete cand le-am gustat de toate
de la radio la vanzari...si munca la stat in final
. Nu asta ma sperie ca imi place si casnica
ca nu plictisesc : pictez, gatesc,studiez, ma plimb... dar acum de cand sunt aici simt ca parca nu am o directie, un loc ... inca. Cu bb 2 eu am zis nu ca al meu sot ca idee isi dorea 2 copii dar un gentelman cum este s-a supus deciziei mele ( mai ales ca nu omoara cu treburile casnice
si recunoaste) imi asum decizia si criticile si fata de voi , nu sunt ipocrita
dar pur si simplu simt ca nu pot acum...abia am asteptat sa mearga piticul la gradi sa pot sa respir si sa ma gandesc putin ce fac cu viata mea, dupa 3 ani de stat nonstop cu bb ...o sa mai vad pe viitor
Ai cu totul dreptate in ceea ce zici si te admir f tare si pe tine si pe toate mamicile cu mai mult spriridusi care au dat dovada ca stiu sa fie tari, curajoase si stiu sa isi sacrifice cativa ani buni din viata pentru a crea noi destine
.
de la noi.
Maraki sa iti zic de filmele primite azi comandate de JP pe Fnac , pt Alain : Artur si Minimoys ( ceva film de copii cu personaje cam Sf simpatic) ,pt noi : " O zi pe planeta pamant " un super documentar, "Cashback" din 2008 asta nu il stiu dar a luat multe premii, " Povestea ciudata a lui benjamin Button" aste e cu Brad Pitt e 2009, cu nominalizare la Oscar l-am vazut deja e interesant dar cam ciudat, "Mamma Mia" in vazusem in Ro e comedie muzicala cu muzica din Abba super fain, " Iluzionistul" nu l-am vazut am vazut in genul asta ecva film cu doi frati gemeni magicieni daca nu l-ai vazut nici pe la ala il caut si iti zic de el, "Control" cu viata lui Ian Curtis cantaretul ala daca il stii, "prima zi din restul vietii tale" nu il stiu pare simpatic, "The broken" cica semi de groaza
zice el o sa se uite singur atunci , "The wrestler" cu mickey rourke nu il stiu...Eu am tradus in ro titlurile sper daca te intereseaza ceva sa le gasesti asa ca nu am stat sa le caut titlurile originale , ti le-am zis pe toate sa scot parleala ca nu am zis de celelalte numai am promis
. Cu scrisul eu asa cum am mai zic nu mai insist la nimeni, sa scrie cine vrea
ca poate nu are lumea chef as acum credem noi...parerea mea.
Am plecat la treaba, o seara frumoasa va doresc sipetrecere frumoasa sarbatoritilor, asteptam poze.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Silvi cateva le-am vazut, ala muzical este cu Meril Streep din cate imi aduc aminte dar nu m-a tentat pt ca nu ma atrag filmele muzicale. M-am gandit ca poate nu ar vrea sa mai scrie aici asa cam-am abtinut si mi-am potolit elanul![]()
Angelo de cateva zile nu mai vrea sa mearga cu liftul, la urcare trebuie sa opreasca Giorgos la fiecare etaj sa se intersecteze cu el
iar la coborare trebuie sa fie cu mine de mana ( cu salopeta groasa de iarna nu il lasam sa coboare singur pt ca ne este frica sa nu cada )si sa numaram descrescator etajele
Sper sa-i treaca faza asta cat mai repede pt ca ieri astepta lumea la lift si giorgos mergea din unu in unu ( etaje )
Hai sa incepem:
Irina nastere usoara cu bebelina sanatoasa
Gandeste-te cui trimiti sms sa ne anunti cand ai nascut! curaj 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
seara buna gagici
asadar facem galerieeeeeeeeee....Irina hai ca maine vei cunoaste printesaaaaaa

copiii mei sunt bine...Stefan la gradinita si e tareee incantat iar Bianca cu teste de m a ametit
eu am inceput munca ...cu vreo 4 kg in plus
de care nu stiu cum o sa scap ca parca imi e foame non stop
SIVI si tu cu dieta??? offf neaparat tb sa ma bag si eu
Maraki si papan numara scarile![]()
Pufu lasa l pe Vladimir ca se face el si cuminte