De multe ori cand vreau sa scriu un link, in special de pe site-ul acest topic este si pe site-ul Desprecopii imi este cenzurata adresa mentionandu-se ca aceste articol este si pe site-ul desprecopii.
Ok, sunt de acord daca as da link la un site concurent, dar nu cred ca sfatulmedicului ar trebui sa fie considerat site concurent. Adica ma gandeam ca nu ei au preluat articole de pe DC, ci cel mai probabil invers.
Ok, inteleg ideea ca daca un articol exista pe DC indiferent de sursa, e mai bine sa fie citit aici...si aici intervine problema mea. Nu se poate sa ne duca direct la articol? Am cautat in 2 sau 3 randuri in disparare articolul care se presupune ce exista si pe desprecopii, prin cautare pe goole, prin cautare pe forum sau pe site, dar nu am gasit.
Deci daca tot recunoaste setarea forumul ca un articol exista deja pe site, nu ma poate duce direct la el?
Eu scriu in raspund un link, pe care site-ul mi-l cenzureaza de fapt, dar nu duce nicaieri. Ce intelege cea careia ii raspund? Ce solutii ar fi?
Sper ca am fost destul de explicita.
Multumesc de atentie!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
In nici un caz noi nu luam articole de pe site-ul lor asa cum sugerezi tu.
In rest, pe forumul nostru, noi avem o strategie si anume reguli care nu consideram ca necesita dezbatute sau schimbate. Pentru alte informatii tehnice si redactionale, te rugam sa scrii grupului redactional la admin@desprecopii.com
Sarbatori Fericite.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |