calatorie si nici un semn de viata
Raspunsuri - Pagina 3
tora97 spune:
in anumite timpuri, prin anii 70, 80, parca, dar si acum in special la tara, butelia era un obiect extrem de valoros. cred ca de acolo vine expresia "sa stai cu ochii pe el/ea ca pe butelie" adica sa pazesti persoana/obiectul respectiva ca pe un obiect de pretz...
lai spune:
Ok, pai atunci asa am sa fac, voi tine ochii pe butelie!
Mai nou ne-am gandit noi sa facem nitel schimb de experienta, asa ca el o sa ma invete sa joc iar eu il invat sa danseze tango argentinian cred ca o sa ne distram de minune
Lai
Flavia spune:
Bravo Lai,
ma bucur ca s-a intors dar eu zic sa nu il ierti de tot din contra sa treci faza la capitolul " sa nu uiti Darie!" ca sa fii pregatita pe viitor.
In rest distreaza-te cat poti ca viata e tare scurta.
Flavia
country girl spune:
Draga Lai, mult noroc si o relatie frumoasa iti doresc. parerea mea e ca s-a purtat exact ca un barbat la inceputul unei relatii in care simte ca se implica poate un picut mai reperede decat se gandea el ca va evolua. Asa sunt barbatii cand se implica: se sperie intai putintel si dau un picut inapoi ca sa-si ia elan.
Nu cred ca "pedepsindu-l" acum sau mai tarziu sau platindu-i cu aceeasi moneda ajuta relatiei. Intelege-i ezitarea, in fond si tu ai fi putut sa treci prin asa ceva.
Daca insa da repetat semne de "slabiciune" va trebui sa-i ceri sa-ti "traduca" pe limba ta femeiasca gesturile sale, cu motivatia ca altfel o sa le consideri lipsa de politete sau respect fata de tine.
Succes!
lai spune:
Dragele mele,
M-am gandit sa va povestesc ca pe mine m-a uns la inima - dragutul meu pleaca iar intr-o deplasare si m-a anuntat cu o saptamana inainte (fara sa-l intreb eu nimic sau sa-i mai fi pomenit ceva de asta intre timp) ca de data asta o sa ma sune, nu o sa mai fie "rau"
Mi s-a parut tare dulce si m-am bucurat ca a invatat lectia fara sa fie nevoie s-o pisez eu prea tare
A, si intre timp au evoluat si cunostintele lui de limba romana la "pisicutza, te iubesc mult" (e drept ca si ale mele de sarba, si mai si )
Va pup,
Lai cu zambetul pe buze
DARAEL spune:
Ce frumos... O SA IASA IAR CU O !!!
DARAEL
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
mamica dulce spune:
bravo lai ma bucur ca a iesit bine...sper totusi sa nu fie prea dese delegatiile lui,sunt si eu patita si la inceput il asteptam cu surprize frumoase,acum mi s.a cam acrit,sincer,mai ales ca trebuie sa-.l rog de o suta de ori sa.mi aduca si mie ceva de pe unde pleaca
sper sa nu fie cazul tau si sa ai cea mai frumoasa relatie!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce