Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 3
happymum spune:
buna fetele. spor la pregatirile de craciun.
sa inteleg ca asteptam 2 liniute? tin pumnii sa fie pozitiv si al 2lea test. 
sorina ce ai facut astazi?
Blog
sorinake spune:
am facut bine ![]()
am un folicul de 20/18mm si endometru de 13mm. Maine dimineata fac pregnylul la 6.30 si joi la 18.00 inseminarea!![]()
bebelu86 spune:
buna fetele!
am si eu o intrebare: a mai avut cineva probleme cu cosurile pe fata dupa ce a pierdut o sarcina? ca de atunci nu mai scap de ele sub nici o forma. mi-am dat cu tot felul de tratamente si nimic. si ma deranjeaza foarte mult ca sunt pe sub piele si sunt ff dureroase 
si spor la pregatirile pt craciun
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Z1 :( Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Imi pare rau
Multi multi
sa treaca supararea!!!Fi optimista da?Va veni el si bebe mic
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui roxy@vasi Seara buna,fetele . |
Buna!Unde ai disparut?Te-ai ascuns iar dupa canapea

cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 buna fetele! am si eu o intrebare: a mai avut cineva probleme cu cosurile pe fata dupa ce a pierdut o sarcina? ca de atunci nu mai scap de ele sub nici o forma. mi-am dat cu tot felul de tratamente si nimic. si ma deranjeaza foarte mult ca sunt pe sub piele si sunt ff dureroase ![]() si spor la pregatirile pt craciunhttp://davf.daisypath.com/WBynp2.png |
Daca te deranjeaza asa de tare si nu trec sub nici o forma sfatul meu ar fi sa consulti un dermatolog!

cos_minutza spune:
Ylari,Joy,Sorinake,Ukume,Yasmi,Happy,Anca multi
Alysa ce mai faci iubito cam rarut la noi
Mamipui te asteptam cu testul dimineata da?Sunt sigura ca liniuta acea palida va fi mai accentuata
Katy facut-ai carnati astazi?Sa stiu daca te pun motivata o ba![]()

Andreea mamico te-ai impotmolit in hartii astazi
?
5ab1na ai intrat la noi si acum ai disparut...
Ony,Tanamera,Anne'Mary va rog sa semnati condicuta macar sa spuneti ce mai e cu voi,ok?
Pup toate fetele(in caz ca nu am enumerat pe cineva imi cer scuze
)
Va doresc somnic usor
), va ureaza SARBATORI FERICITE
nikolici spune:
Am declarat ziua 1, dar au fost doar cateva picaturi...dupa amiaza, acum nu mai e nimic! Ce-i asta?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
joy am lucrat ceva, fara cateva zile cand ne certam ca nu aveam cand si unde sa ne pupam si noi
...chiar dc avem noi 3 camere si stam singuri ,nu gaseam spatiu nene...eee adevarul e ca adormeam ba eu, ba el, ba K nu dormea si tot asa....greu sa faci si tu prostioare cu una bucata copchil agatzat de tzatzan non stop.![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

.