Aspirante optimiste >20 ani (437)
Raspunsuri - Pagina 15
alysa26 spune:
va doresc sarbatori fericite, un craciun plin de liniutze..sa va aduca pace si liniste sufleteasca, multa sanatate si putere pt noul an plin de impliniri!!
cosmi sunt super ocupata..sunt socrii la mine si mai si lucrez ..nu am avut timp s aintru pe dc..sincer am citit din urma..cam 2 capitole..asta e...
fericita de ericutz
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alysa26 va doresc sarbatori fericite, un craciun plin de liniutze..sa va aduca pace si liniste sufleteasca, multa sanatate si putere pt noul an plin de impliniri!! cosmi sunt super ocupata..sunt socrii la mine si mai si lucrez ..nu am avut timp s aintru pe dc..sincer am citit din urma..cam 2 capitole..asta e... fericita de ericutz |
Craciun fericit si voua

mamica ocupata, te asteptam la noi oricand cand ai timp
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
nikolici spune:
mamipui ciudat cu test aproape total pozitiv si cu rushii pe cap, ia sa mai faci un test asa dupa ce se termina erioada de rushinosi.
ukume

ylary ah...mai poti sa rabzi pana luni?![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
bb_yasmi spune:
helloo
ylari, cum mai esti, mami??
mamipui, ai facut testul inainte de data venirii uratzilor sau ai avut intarziere?? intreb pt ca am patit si eu ceva asemanator si am avut 5 (da 5 !!!!) teste pozitive (clar pozitive)!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

bb_yasmi spune:
nuu sori :( anuntam eu surlete si trambite daca era.... asa am patit acum cateva luni si sarcina s a eliminat singura. am avut 5 teste pozitive, tb peste 37, intarziere de vreo 2 saptamani si apoi au inceput sangerarile...:(
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

YLARI spune:
Fetele mele scumpe, eu Z1.......
Asta e... si TB scazuse azi 36,9
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
nikolici spune:
ylari

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici ylari ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Oooooof... draga mea, merci mult. Am fost tare trista si am plans ca in fiecare luna dar mi-a fost mai usor ca Iuby e cu mine zilele astea si m-a strans in brate si mi-a zis ca nu renuntam
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
BraveGirl spune:
Sarbatori fericite! Fie a anul ce vine sa ne aduca la toate bebelusii mult doriti!
Eu nu prea mai am timp de forum, dar va mai citesc din cand in cand, desi nu postez. Am inceput si noi 'munca' pt bebe2. Mi-a venit si mie in sfarsit, dupa aproape 2 ani
...asa ca am trecut la treaba. Luni am programare la dr pt analize prenatale. o sa incep sa iau si elevit si sper sa fiu cat mai repede 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA