cum va spalati ugg-urile?
Raspunsuri - Pagina 7
Allure spune:
A nu se confunda cizmele UGG cu cele care seamana...de exemplu mai e un brand aproape identic, se cheama EMU...sint tot din blanita de oaie si sint calitative, cam tot pe acolo la pret dar...nu sint Uggs
http://images.google.ca/images?hl=en&source=hp&q=emu%20boots&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Sint o copie (buna) dar copie dupa original.
Pe eticheta Uggs de la spate (calcai) scrie clar: "UGG Australia", nu altceva
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
daca nu stiai Canada e supranumita Chinada (a se citi in engleza) cred ca in fiecare zi vad la fel de multi pe strada ca si tine... chinezoaice inalte??? ce intelegi tu prin "inalte"? la ce le raportezi? eu, de la inaltimea celor 1.75 ai mei, le vad piticutze or fi modificate genetic alea ale voastre, ca pe aici nu trece una de 1.55m, hai 1.60m foarte rar... ce-mi place la ele ca au carnea "tare"...asiaticele nu fac celulita nici cind se ingrasa pfuuu, ce-am deviat! :)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :) www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there |
Asa sant si aici chinezoaicele, micute si slabe. Nici nu trebuie sa le vad din fatza ca imi dau seama imediat ca sant asiatice. Mai este si parul intotdeauna la fel, drept, inchis la culoare si aproape acelasi model de tunsoare.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Carrye spune:
"Initial am ramas mirata cand am citit ce sunt alea "ugg"? " Poate n-am fost destul de explicita in postarea mea, m-a mirat sa citesc faptul ca s-a pus intrebarea ce sunt alea ugg?
Le stiu de mult timp Multa vreme nu am vrut sa imi cumpar pentru ca ma enervam cand vedeam fake-urile insa pana la urma m-au interesat mai mult picioarele mele si mi le-am luat anul trecut in toamna.
Le-am purtat prin zapada murdara, m-a prins ploaia si din pacate nu am luat si kitul ala de curatare. De asta, vroiam sa stiu cum sa le curat in ideea in care ce mi-a vandut o tanti la magazin pentru piele intoarsa nu ma incanta absolut deloc. Anyway, aseara le-am sters cu o carpa moale cu apa calduta si s-au curatat binisor.
Sper ca m-am facut inteleasa de data asta
AntoniaM spune:
Exista trusele speciale de ingrijire pentru UGGuri. Eu am luat de la ugguri.blogspot.com o trusa, este excelenta, iar instructiunile sunt foarte explicite
Sabina spune:
Vine toamna, vine frigul;)
Vroiam sa va intreb aca are cineva experienta cu EMU, cu ce ar fi mai proaste ecat UGG?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo